Izvor: N1 Info arhiva vesti 23.01.2017

Kako je došlo do greške sa uvećanim računima za struju?

N1 Info 23.01.2017
Nakon što su na adrese brojnih domaćinstava stigli od 100 do 150 odsto veći računi za struju, Elektroprivreda Srbije poziva građane koji sumnjaju u ispravnost istih, da podnesu reklamacije po regularnoj proceduri na šalterima EPS-a u… »

U Nišu ovog meseca vrući i računi za grejanje

N1 Info 23.01.2017
Uz uvećane račune za struju, Nišlije su ovog meseca dobile i račune za grejanje koji su dvostruku veći u odnosu na prethodni mesec. Obrazloženje toplane bilo je da je problem veliki minus tokom decembra, a u Udruženju stanara u to obrazloženje ne… »

Po dve godine za Ljiljaninu smrt, majka kaže - nema pravde

N1 Info 23.01.2017
Lekarke Vera Milenković i Gordana Miletić osuđene su na po dve godine zatvora i dve godine zabrane rada zbog nesavesnog lečenja Ljiljane Arambašić, koja je 2002. godine preminula od posledica upale slepog creva. Izvor: N1 Lekari beogradskog… »

Svet pažljivo posmatra prve Trampove predsedničke poteze

N1 Info 23.01.2017
Svoju prvu radnu nedelju američki predsednik Donald Tramp započeo je potpisivanjem uredbe o povlačenju SAD iz Transpacifičkog trgovinskog partnerstva. Ta odluka u skladu je s obećanjima koje je Tramp najavljivao tokom izborne kampanje. Izvor: Reuters… »

Pregovori u Astani test i za prijateljstvo Turske i Rusije

N1 Info 23.01.2017
U kazahstanskoj prestonici Astani počeli su mirovni pregovori o Siriji. Iako su se za istim stolom našli predstavnici Asadovog režima i sirijske opozicije, pregovorima još nije dodat epitet istorijski - za to se čeka njihov ishod i neki konkretan… »

Strategija spremna, čekaju se donacije za migrante u Srbiji

N1 Info 23.01.2017
Agencija Ujedinjenih nacija za izbeglice i Međunarodna organizacija za izbeglice predstavile su novu strategiju za pomoć migrantima u Srbiji. Osim medijima, plan je predstavljen i potencijalnim donatorima u Ženevi i Beogradu, s ciljem da se skupi novac… »

Preživeli Novosadske racije: Likvidirali su 56 mojih

N1 Info 23.01.2017
Komemoracija povodom 75 godina od Novosadske racije, održana je danas kod spomenika "Porodica" na Keju žrtava racije, odakle su se mogle čuti osude fašističkih zločina, ali i poruke pomirenja. Izvor: N1 Na ovim tablama moglo se naći i… »

Tramp potpisao ukaz o povlačenju iz trgovinskog sporazuma

N1 Info 23.01.2017
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je naredbu o povlačenju te zemlje iz Transpacifičkog sporazuma o slobodnoj trgovini. CNN je ranije najavio da će Tramp danas potpisati dekret kojm praktično ukida američko učešće u Transpacifičkom sporazumu o… »

Interpol u avgustu na Kalemegdanu

N1 Info 23.01.2017
Njujorški indi rok bend Interpol održaće 13. avgusta koncert u rovu ispod Vojnog muzeja na beogradskom Kalemegdanu, u okviru evropske turneje kojom obeležava 15 godina od izlaska debi albuma Turn On the Bright Lights. Interpol je na svom zvaničnom… »

Božović: Pokušaćemo da dovedemo još dva-tri igrača

N1 Info 23.01.2017
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović najavio je dolazak još dvojice ili trojice igrača do kraja prelaznog roka. Zvezda je tokom zime već dovela petoricu fudbalera, a uskoro se vraća i Gelor Kanga sa Kupa afričkih nacija. "Igraće Kanga kada se… »