Izvor: Mondo arhiva vesti 10.02.2017

Vladimirci: Lokalizovan požar u policiji

Mondo 10.02.2017
U policijskoj stanici u Vladimircima kod Šapca u 18.20 je izbio požar u kojem nema žrtava niti povređenih. Požar je lokalizovan, saopštio MUP. Foto: MONDO Ilustracija MUP je saopštio da je požar lokalizovan, a da vrtić i stambeni objekti u… »

"Big Sem" može da odahne: Luka sme da igra!

Mondo 10.02.2017
Reprezentativac Srbije konačno dobio radnu dozvolu. Debi za Kristal Palas već u subotu? Foto: MONDO Nestrpljiv je bio Sem Alerdajs, ali više ne mora da čeka. Luka Milivojević je konačno dobio radnu dozvolu za Englesku i moći će da pomogne Kristal… »

"Nema razloga za brigu, policija radi dovoljno"

Mondo 10.02.2017
Građani Republike Srbije nemaju razlog za brigu, srpska policija dovoljno radi na zaštiti bezbednosti, rekao za RTS direktor policije Vladimir Rebić. Foto: MUP Srbije/MONDO V.d. direktora policije Vladimir Rebić Gostujući u Dnevniku RTS-a, Rebić je… »

Orban: Soroš muti u Mađarskoj, uvaljuje migrante

Mondo 10.02.2017
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da grupe koje podržava finansijer Džordž Soroš i njegova imperija žele da tajno utiču na mađarsku politiku. Foto: screenshot/youtube Orban je u govoru o stanju nacije rekao da Soroševe organizacije rade… »

Putin o susretu sa Trampom: Slovenija je divna

Mondo 10.02.2017
Slovenija, rodna država supruge predsednika SAD Donalda Trampa, povukla je odličan marketinški potez predlogom da se prvi sastanak Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina održi u Ljubljani. Putin prihvatio, čeka se Tramp. Foto: AP Photo/ Darko… »

Preminuo akademik Đorđe Zloković

Mondo 10.02.2017
Redovni član SANU, arhitekta i građevinski inženjer, Đorđe Zloković preminuo je u 89. godini, saopštila je danas Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU). Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek Zloković je rođen je 30. septembra 1927. u Trstu. Na… »

Ledolomci odradili svoje, Sava i Dunav opet plovni

Mondo 10.02.2017
Obustava plovidbe na celom toku Dunava i Save kroz Srbiju danas je ukinuta usled poboljšanja hidrometeoroloških uslova i preduzimanja svih potrebnih mera borbe protiv leda na rekama. Foto: Promo/EPS Na Dunavu je led konačno razbijen, a ledolomac… »

Bele plaže: Pronađeno 360 kilograma kokaina

Mondo 10.02.2017
Oko 360 kilograma kokaina, vrednosti od skoro 60 miliona evra na crnom tržištu, pronađeno je na dve plaže na istoku Engleske, saopštila je danas britanska Agencije protiv kriminala. Foto: Guliver/Getty Images Kese sa kokainom pronađene su u… »

Haos na pripremnoj utakmici Čukaričkog!

Mondo 10.02.2017
Svađa, prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu, ovacije igrača Čukaričkog zbog detinjastog poteza trenera Olimpije. Foto: MN Press /Od izveštača MONDA sa… »

Povreda Lare Gut, prevezena u bolnicu (video)

Mondo 10.02.2017
Švajcarska skijašica povredila se na treningu na Svetskom prvenstvu u Sent Moricu, ali nije poznato koliko će odsustvovati. Foto: Youtube/printscreen Lara Gut pala je na treningu uoči slalomske trke u alpskoj kombinaciji na Svetskom prvenstvu u Sent… »