Izvor: Pravda arhiva vesti 10.02.2017

Otvorena pandorina kutija: U Belgiji počelo čipovanje radnika!

Pravda 10.02.2017
Ugrađivanje za sada nije obavezno, a poslodavci navode da je reč o ideji jednog od radnika zbog toga što su mnogi gubili svoje identifikacione kartice. Jedna firma u Belgiji, specijalizovana za digitalni marketing, pozvala je zaposlene da dobrovoljno… »

Ubica lepog lica: Strah i trepet za islamiste (video)

Pravda 10.02.2017
Islamska država objavila je nagradu od milion dolara za glavu studentkinje iz Danske Joane Palani, koja je učestvovala u borbama protiv terorista na strani Kurda, piše Miror. Joana Pelani se rodila 1993. godine u izbegličkom kampu UN u iračkom gradu… »

Šešelj: Jeremić laže kao pas!

Pravda 10.02.2017
Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je dosovski kandidat za predsednika Vuk Jeremić bezočno slagao kada je na jednoj od svojih tribina rekao da je pomogao Šešelju dok je ovaj bio u zatvoru Haškog tribunala. Šef SRS ističe da je Jeremić dok… »

Todorić naljutio Ruse: Ambasador Rusije najavio posledice po najveću hrvatsku kompaniju!

Pravda 10.02.2017
Ambasador Ruske Federacije u Hrvatskoj Anvar Anzimov najavio je da će Agrokor Ivice Todorića morati da vrati novac koji je dobio kao kredit od Rusije i ruskih banaka ili će se suočiti sa posledicama. "Mi smo puno puta davali kredit Agrokoru, jer smo… »

Turci navaljuju: Peskov laže, Rusi znali tačno gde je naša vojska!

Pravda 10.02.2017
Generalštab Turske je saopštio da je na vreme obavestio rusku stranu o tome da se turski vojnici nalaze na mestu koje je nenamerno bombardovala ruska avijacija. Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov ranije je saopštio da je ruska avijacija… »

Evo zašto se britanci boje svakog ruskog čamca: Brodovi tek izazivaju paniku

Pravda 10.02.2017
Britanski tabloid The Sun je objavio u kakvom se ozbiljnom problemu nalazi Kraljevska flota, pozivajući se na izvore iz ministarstva odbrane. Problem je sledeći, praktično nijedna podmornica naoružana krilatim raketama ''Tomahavk'' u Kraljevskoj… »

Pritisak se nastavlja: "Predložiću da Vučić bude kandidat!"

Pravda 10.02.2017
O kandidatu SNS za predsednika odlučiće stranka, kaže potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević i dodaje da će lično predložiti njenog lidera Aleksandra Vučića. Vučević je za televiziju Pink rekao da će SNS o predsedničkom kandidatu odlučiti… »

Iran slavi tradiciju: Vijore se sirijske zastave i skandira "Smrt Americi"! (uživo)

Pravda 10.02.2017
U Iranu su počele svečanosti povodom 38. godišnjice islamske revolucije. Šetnja se održava u mnogim gradovima u zemlji. Iranske agencije navode da šetnje prati skandiranje „Smrt Americi!“. Iranska Vlada za vreme ovakvih događaja pokazuje… »

Tramp i Abe poručili Kini: Prolazimo kroz Južno kinesko more milom ili silom!

Pravda 10.02.2017
U Vašingtonu su se danas sastali američki predsednik Donald Tramp i njegov japanski kolega Šinzo Abe. Oni su nakon prvog sastanka u Ovalnoj sobi dali zajedničku izjavu u kojoj su se dotakli i bezbednosti na Pacifiku. Osim standardne osude na račun… »

Požurite dok ga opet ne skinu! Zabranjeni sado-mazo snimak Jelene Krunić ponovo na netu! (video 18+)

Pravda 10.02.2017
Ovo je možda i poslednja prilika! Jelena Krunić, pored histerije koju pravi zbog krize u koju je upala u "Parovima", poslednjih dana ogromnu pažnju privlači i zbog jednog kontroverznog sado-mazo snimka. Rijaliti zvezdu vidimo kako leži na krevetu u… »