Arhiva » Vesti » Ekapija 24.02.2017

Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije - Rok za prijave zainteresovanih 1. mart 2017.

Ekapija petak, 24. februar 2017.  |  eKapija

foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com Nemačko-srpska privredna komora AHK Srbija i Privredna komora Srbije (PKS) pozvale su srpske privrednike da se priključe projektu "Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija", koji se će održati 30. marta 2017. godine u PKS.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

Cilj dobavljačke inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije. Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište. Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Sve informacije u vezi sa prijavnim obrascima i profila nemačkih kompanija gde se precizno navode uslovi koje preduzeće/proizvođač iz Srbije treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovao za potencijalnu saradnju, možete pogledati OVDE.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Nemačka

©2018 Netmark d.o.o.