Vojvodina arhiva vesti 23.03.2017

Pevanje u horu sve popularnije

RTV 23.03.2017
STARA PAZOVA - Nekada je svaka gimnazija ili srednja škola imala hor, dok je danas to redak slučaj. Tinejdžere je uglavnom sramota da se bave horskim pevanjem. Međutim, sve srednje škole u Staroj Pazovi okupile su se oko osnivanja zajedničkog hora… »

Akcija kontrole zdravlja u MZ Aleksandrovo

Subotica.com 23.03.2017
Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje, u partnerstvu sa Domom zdravlja, sutra će od 9 do 12 časova u prostorijama MZ Aleksandrovo organizovati akciju kontrole zdravlja. Akcija je deo obeležavanja Meseca borbe protiv raka, čiji je cilj… »

Svečana akademija povodom 120 godina Hemijsko-tehnološke škole

Subotica.com 23.03.2017
Svečanom akademijom, kojoj su prethodili sportski susreti, Hemijsko-tehnološka škola obeležila je 120 godina postojanja. Na rođendan, Škola je otvorila vrata i svim budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima, koji su želeli da se informišu o… »

VŠ: Podeljena autosedišta za decu

RTV 23.03.2017
VRŠAC - Roditeljima dece sa područja grada Vršca, koja su rođena u 2017. godini, podeljena su sigurnosna autosedišta koja je obezbedila lokalna samouprava. Po odluci gradskih vlasti sedišta će dobiti i sva druga deca koja budu rođena u ovoj… »

Kidnapovan Indijac u Srbiji, policija ga oslobodila

Radio 021 23.03.2017
Indijac star 22 godine kidnapovan je u Srbiji, mučen je i njegovoj porodici je tražen otkup pre intervencije indijske šefice diplomatije i srpskih vlasti. Kako je objavila ministarka za spoljne poslove Indije Sušma Svaraj, mladić Vinaj Mahadžan je… »

Poglavlje 27 - mnogo izazova za Srbiju

RTV 23.03.2017
NOVI SAD - Skupština Srbije trebalo bi u decembru da utvrdi pregovaračku poziciju za otvaranje poglavlja 27 koje se odnosi na zaštitu životne sredine. Reč je o jednom od najzahtevnijih zadataka u pridruživanju Evropskoj uniji, pa u taj posao moraju… »

"Između dve vatre" za 1000 novosadskih osnovaca

NoviSad.com 23.03.2017
Novi Sad - Skoro 1000 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovaće u velikom takmičenju "Između dve vatre", koje će biti održano sutra, 24. marta, na platou "Vujadin Boškov" na Spensu. Program će trajati od 10 ujutru do 18 sati uveče… »

PROLEĆNA TRANSFORMACIJA: Kako da povratite liniju na pravi način

Moj Novi Sad 23.03.2017
Kada je fizički izgled u pitanju, prvi meseci nove godine obično su i najstresniji, jer zima – sa svim proslavama, slavama i praznicima – neminovno ostavlja posledice, gotovo uvek, bez izuzetaka. Na putu povratka ka zdravom i aktivnom načinu… »

Podmlađeni tim ŽFK "Spartak" brani duplu krunu

Subotica.com 23.03.2017
Nakon jedne od najdužih pauza između dve polusezone i dugih priprema koje su ekipe imale, sve je spremno da se lopta zakotrlja na fudbalskim terenima i da počne nastavak prvenstva Super lige Srbije u ženskom fudbalu. POMOĆ LOKALNE SAMOUPRAVE -… »

MUP: Krivična prijava protiv administratora portala Serije.rs

Moj Novi Sad 23.03.2017
Nastavlja se borba protiv piraterije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Posebnog tužilaštva za visoko tehnološki kriminal, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv… »