Izvor: Vesti online arhiva vesti 06.05.2017

Marija Šarapova preduhitrila Terminatora (FOTO)

Vesti online 06.05.2017
Dok na Vimbldonu još uvek većaju da li da dodele specijalnu pozivnicu bivšoj šampionki Mariji Šarapovoj lepa Ruskinja je stigla u Madrid gde organizatori nisu imali dilemu da li bi trebalo da je pozovu. Bivšu tenisku kraljicu u glavnom gradu… »

Priština mami Beograd da prizna Kosovo?

Vesti online 06.05.2017
Dok Srbija traži veće angažovanje Evropske unije na Balkanu, Priština zahteva novi format pregovora sa Beogradom. Zvaničnici sa Kosova veruju da bi dijalog trebalo podići na viši nivo, sličan onom iz Beča, koji je rezultirao planom Martija… »

Evo u kom gradu se najbolje živi

Vesti online 06.05.2017
Dojče bank je objavila top listu 10 gradova u kojima se najkvalitetnije živi. Ovaj spisak je u okviru godišnjeg izveštaja pod nazivom "Mapping the world's prices", u vezi sa kvalitetom života u 47 gradova sveta. Rangiranje je vršeno na osnovu… »

Turski agenti preplavili BiH

Vesti online 06.05.2017
Bezbednosne strukture u Republici Srpskoj beleže pojačanu aktivnost turskih obaveštajnih službi u BiH, piše "Euroblic". Izvori lista navode da su bezbednjaci u Republici Srpskoj utvrdili sve veće prisustvo turskih obaveštajaca na ovim prostorima… »

Evo šta je bivši Federerov trener rekao o Novakom potezu

Vesti online 06.05.2017
U teniskim krugovima glavna tema i u narednim danima biće odluka Novaka Đokovića da prekine saradnju sa gotovo kompletnim stručnim štabom i mnogi stručnjaci se osećaju dovoljno pozvanim da komentarišu tu situaciju. Među onima koji je su pitani za… »

Danas je Đurđevdan: Evo šta nikako ne smete da radite

Vesti online 06.05.2017
Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Velikomučenika Georgija - Đurđevdan, u spomen na dan kada je ovaj svetitelj postradao 290. godine nove ere. Georgije je rođen u drugoj polovini Trećeg veka u Maloj Aziji i kao veoma mlad postao je… »

Jedan favorit manje u Madridu

Vesti online 06.05.2017
Čak 19 od 20 prvoplasiranih tenisera sa ATP liste učestvovaće na Mastersu u Madridu, tj. nedostajaće samo Rodžer Federer koji je ranije najavio da će preskočiti ovaj i turnir u Rimu. Pored njega od favorita u glavnom gradu Španije neće biti ni… »

Raskid trojnog pakta s Nemačkom (6): Tajna večera u dvoru

Vesti online 06.05.2017
Posle sastanka kneza Pavla i patrijarha Gavrila Dožića, iste večeri, 20. marta 1941, održana je dramatična sednica vlade, na kojoj su trojica ministara, Srđan Budisavljević, Branko Čubrilović i Mihailo Konstantinović, koji su se protivili… »

U ponedeljak najjači kurs dinara prema evru u 2017. godini

Vesti online 06.05.2017
Dinar će u ponedeljak, 8. maja, ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs će iznositi 123,1484 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. To je najviša vrednost domaće valute prema novčanoj jedinici evrozone od početka ove… »

Novaku je malo jedan protivnik (VIDEO)

Vesti online 06.05.2017
Kao grom iz vedra neba u petak je odjeknula vest da je Novak Đoković otpustio gotovo kompletan stručni štab pa će već od turnira u Madridu probati da uvede neke promene kada su u pitanju treninzi i taktika. Da će novosti definitivno biti videlo se… »