Izvor: Alo arhiva vesti 23.05.2017

Glumica dobila ozbiljne kritike, a onda je žestoko uzvratila!

Alo 23.05.2017
Smerna glumica po prvi put našla se na meti kritika na društvenim mrežama. Na društvenim mrežama javne ličnosti često su na meti kritika, a na našem podneblju oprečne komentare najčešće izazivaju folk pevači. Međutim, negativne kritike ovaj… »

Zlato za srpske policajce

Alo 23.05.2017
Srpski policajci osvojili su jednu zlatnu i nekoliko bronzanih medalja na međunarodnom takmičenju održanom u bazi SAJ. Preciznost, snaga, brzina - moto je Međunarodne federacije praktičnog streljaštva, ali i pripadnika Specijalne antiterorističke… »

Od 13-godišnjeg deteta tražio porno-snimke

Alo 23.05.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Višeg javnog tužilaštva-posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, odredili su meru zadržavanja S.P (23) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Devojčica (18) stradala u napadu na koncertu (FOTO)

Alo 23.05.2017
Džordžina Betani Kalander (18) prva je identifikovana žrtva bombaškog napada nakon koncerta Arijane Grande u Mančesteru. Džordžina je podlegla povredama koje je zadobila u eksploziji u Areni u Mančesteru. Devojčica je bila veliki obožavalac… »

Postresna ilustracija napada u Mančesteru (FOTO)

Alo 23.05.2017
Čitav svet oplakuje žrtve terorističkog napada u Mančesteru, a britanski karikaturisti napravili su ilustraciju zbog koje je svet zanemeo. Svet oplakuje mrtve. Broj poginulih u terorističkom napadu u Mančesteru premašio je 20, a strahuje se da bi… »

Evakuisan avion na liniji London - Pula

Alo 23.05.2017
Avion niskotarifne kompanije "Izidžet" (EasyJet), na relaciji London - Pula, evakusan je na londonskom aerodromu Getvik. Kako je prenela splitska Slobodna Dalmacija pozivajući se na londonske medije, do evakuacije je došlo nakon što je kod jednog od… »

Aleksandra Subotić imala seks sa kumom!

Alo 23.05.2017
U rijaliti šou programu "Parovi" sve je moguće. Pa i to da bivši ljubavnik postane kum. Naime, Aleksandra Subotić, kontroverzna učesnica ovog rijalitija, imala je u mnogo čemu jedinstveno venčanje. Pored toga što se udala za svog partnera Davida… »

Marija Šerifović ima brutalnu poruku za oca!

Alo 23.05.2017
Bivši muž Verice Šerifović vodi ozbiljan rat protiv nje i njihove ćerke Marije! Rajko Šerifović koji živi u Kragujevcu izneo je niz optužbi na njihov račun i tvrdi da su ga izbacile na ulicu iz zajedničke kuće, te da ga je Verica čak i… »

Ustani, ustani mili...

Alo 23.05.2017
Đorđe S. (17) iz Niša, koji se ubio u subotu hicem iz pištolja u porodičnoj kući u naselju Durlan, sahranjen je na niškom Novom groblju u prisustvu više stotina rođaka, prijatelja i učenika gimnazije „Svetozar Marković“. Gotovo nepregledna… »

Od septembra nova pravila u školama

Alo 23.05.2017
Od septembra tri predmeta 5. razreda po novom programu. Nastava iz tri predmeta - informatike i računarstva, tehnike i tehnologije, fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, od naredne školske godine odvijaće se po novim programima, dok će se ostali… »