Izvor: Alo arhiva vesti 23.05.2017

Srpska pevačica je majka dečaka, a u bikiniju je kao avion!

Alo 23.05.2017
Novosađanka trenutno sa sinom boravi u Crnoj Gori gde odmara, ali i priprema se za predstojeću letnju sezonu. Iako se mnogi pevači žale da sezona u Crnoj Gori propada, te da nemaju nastupe, čini se da Dara Bubamara nema taj problem. Stesala je… »

Gašić zamrznuo članstvo u SNS-u!

Alo 23.05.2017
Budući šef Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić izjavio je da je danas zamrzao članstvo u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i funkciju u Predsedništvu SNS. Bratislav Gašić je rekao da je funkcija koju će preuzeti za njega veliki… »

Pronađen leš ispod Gazele

Alo 23.05.2017
Leš muškarca pronađen je jutros ispod mosta Gazela. Telo još uvek neidentifikovane osobe pronađeno je na novobegoradskoj obali reke Save. Trenutno se radi na identifikaciji čoveka.… »

FBI se zahvalio srpskoj policiji

Alo 23.05.2017
Pravni ataše FBI u Bosni i Hercegovini Džon A. Bivon uručio je juče načelniku Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju MUP Srbije Milanu Dimitrijeviću zahvalnicu za saradnju prilikom hapšenja dvoje osumnjičenih na osnovu međunarodne… »

Ovaj anđeo je najmlađa žrtva napada u Mančesteru

Alo 23.05.2017
Devojčica Safi Rouz Rusos (8) je najmlađa žrtva masakra u Mančesteru. Njeno telo pronađeno je nakon ogromne potrage u kojoj je učestvovalo na stotine ljudi. Malena Safi bila je koncertu sa majkom i sestrom, a nestala je nekoliko minuta nakon… »

Okršaj slavnih dekoltea na jahti milijardera!

Alo 23.05.2017
Pamela Anderson i Salma Hajek privukle su sve poglede na žurki koju je u Kanu na svojoj jahti organizovao milijarder Pol Alen. Glumice koje su poznate po svojim bujnim poprsjima pokazale su svoje atribute. Pedesetogodišnja Salma bila je u čipkanoj… »

Dalila navalila na ovog učesnika dok je Dejan spavao!

Alo 23.05.2017
Srboljub tvrdi da je uhvatio Dalilu u akciji sa još jedim učesnikom rijalitija. Iako je izgledalo da njena ljubav sa Dejanom cveta, Dalila je svom dečku radila iza leđa, i uhvaćena je u ostavi sa Mladenom. Tokom ispitivanja na poligrafu, Vuletić je… »

Ceca Ražnatović u zagrljaju zgodnog manekena

Alo 23.05.2017
Florijan Munteanu, rumunski maneken i MMA borac, učestvovao je u snimanju novog spota folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koji je uradila za numeru „Anđeo drugog reda”, a čija je promocija danas. Kadrovi ovog spota snimljeni su u tvrđavi Mamula… »

Palma : Svi da dignu glas protiv Velike Albanije!

Alo 23.05.2017
Palma poslao jasnu poruku! Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, uoči odlaska delegacije grada Jagodine u Grčku poručio je da Srbi i Grci i maju zajedničkog protivnika. - Srbija i Grčka imaju, neću reći zajedničkog neprijatelja, ali… »

Bebu našli na okretnici na Konjarniku

Alo 23.05.2017
Devojčica starosti oko godinu i po dana, pronađena je na Konjarniku u blizini okretnice autobusa. Devojčica je pronađena sinoć u Ustaničkoj ulici u blizini okretnice autobusa. Kako Alo! saznaje, beba je na sebi imala samo duks i pelenu. Ona je odmah… »