Izvor: OK radio arhiva vesti 15.06.2017

Srbija: Rashodi po domaćinstvu veći od prihoda

OK radio 15.06.2017
Prosečna mesečna raspoloživa sredstva po domaćinstvu u Srbiji iznosila su 60.065 dinara u prvom kvartalu ove godine, dok su rashodi u proseku bili 61.370 dinara, saopštio je Republički zavod za statistiku. U proseku, mesečno domaćinstvima… »

Marko Marković direktor Radnika

OK radio 15.06.2017
Vranje - Na početku priprema “Radnika” iz Surdulice za predstojeću sezonu u Super ligi, održana je i redovna godišnja sednica Skupštine kluba, na kojoj je Marko Marković izabran za novog direktora kluba. On je zamenio dosadašnjeg generalnog… »

Pribojčićeva kuća: Iseljenje dugo 16 meseci

OK radio 15.06.2017
Postupak prinudnog iseljenja Književne zajednice „Borisav Stanković“ iz Pribojčićeve kuće, pokrenut pre 16 meseci još uvek nije priveden kraju, iako svi akteri priče ističu da im je u interesu da se slučaj što pre okonča. Postupak iseljenja… »

Tribina o novinarstvu: Publika kao (ne)kritika

OK radio 15.06.2017
Tribina „Publika kao (ne)kritika“ biće održana u petak 16. juna u Biblioteci “Bora Stanković” u Vranju, sa početkom u 12 časova. Tribini će prisustvovati Neda Todorović, profesorka beogradskog Fakulteta političkih nauka i nekadašnji šef… »

Puškom terao mladu na brak

OK radio 15.06.2017
Vranje - S.I. (55) iz Bujanovca uhapšen je u utorak, kada je hicima iz automatske puške pokušao da natera D.C. (45) da se uda za njega. Policijska uprava u Vranju je potvrdila da je došlo do incidenta, ne navodeći više detalja o slučaju. Očevici… »

Najpopularnije voćke iz Sibira kod nas

OK radio 15.06.2017
Sibirska borovnica (Lonicera caerulea). Jedna od najpopularnijih voćki iz Sibira je svakako sibirska borovnica, koja je sve više prisutna i na našem tržištu. Ova voćka poznata je i kao kamčatska jagoda, haskap ili medena borovnica. Najviše se… »

Kraj noćne more: Isplaćen tuš

OK radio 15.06.2017
Isplatom poslednje rate „Tušu“, Grad Vranje je namirio dugovanje prema slovenačkom trgovinskom lancu, koje je predstavljalo najveće opterećenje gradskih finansija u poslednjih šest meseci. Poslednja rata je isplaćena u sredu i time je ukupno… »

Mekgregor vs Mejveder – spektakl od pola milijarde

OK radio 15.06.2017
Bivši svetski šampion u boksu Flojd Mejveder zakazao je borbu protiv UFC šampiona Konora Mekgregora u bokserskom meču u Las Vegasu. Amerikanac i Irac će se boriti 26. avgusta, a svaki od boraca mogao bi da zaradi po 100 miliona dolara. Mejveder se… »

Niko neće u Pekovićevu fotelju!

OK radio 15.06.2017
Sada i formalno - Nikola Peković je digao ruke od Partizana! Doskorašnji predsednik crno-belih, koji je na navažniju funkciju stupio septembra 2015. godine, juče je zvanično podneo ostavku. Za vreme svog mandata nije osvojio nijedan trofej, ali i… »

Bubnjar "Metalike" postao vitez

OK radio 15.06.2017
Danska kraljica Margareta proglasila je vitezom Larsa Ulriha (53), bubnjara i osnivača američkog hevi metal benda. Danska kraljica Margareta proglasila je vitezom Larsa Ulriha (53), bubnjara i osnivača američkog hevi metal benda "Metalika". Ulrih je… »