Izvor: Vesti online arhiva vesti 09.08.2017

Vučić vodi strane amabasadore na sabor u Guču

Vesti online 09.08.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći će u subotu na Sabor trubača u Guči sa delegacijom stranih ambasadora gde će prisustvovati finalnom takmičenju, javlja "Blic". Vučić će u varošicu trube stići sa delegacijom kojoj želi da predstavi… »

Sandra Afrika odgovorila na priče o vezi sa Volkovim

Vesti online 09.08.2017
U medijima se pojavila vest da je Sandra Afrika navodno u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Pevačicu je to ozbiljno iznerviralo,te je odlučila da stavi tačku na sve to. Iako se pisalo da su Sandra i Volkov navodno u vezi već godinu dana… »

Bela kuća želi da rat u Avganistanu prepusti privatnim kompanijama

Vesti online 09.08.2017
Bela kuća namerava da napravi plan kako bi veći deo vojnih operacija SAD u Avganistanu preneo na privatnike, navodi list "USA tudej", pozivajući se na osnivača privatne vojne kompanije "Blekvoter" Erika Prinsa. Naime, članovi administracija… »

Koja od zemalja bivše SFRJ ima najsporiji internet?

Vesti online 09.08.2017
Testovi su pokazali da najbrži internet ima Singapur, u proseku 55,13 Mbps, što je dovoljno za preuzimanje 7,5 GB HD filma za 18 minuta i 34 sekunde. Najbrži internet na svetu ima Singapur, najsporiji Jemen, dok je Srbija na 41. mestu liste sa 189… »

Rusija konačno isplatila čitav dug zemljama bivše SFRJ: Samo Bosna dobila keš

Vesti online 09.08.2017
Ruska Federacija isplatila je BiH 125,1 milion dolara na osnovu klirinškog duga. Petar Ivancov, ambasador Ruske Federacije, rekao je za "Nezavisne novine" da je ovim činom konačno stavljena tačka na dugovanje bivšeg Sovjetskog Saveza prema… »

Šiku propao Juventus, sada na pregledima u Interu

Vesti online 09.08.2017
Napadač Sampdorije Patrik Šik, nakon što je mu je otkazan već "viđen" transfer u Juventus, nalazi se pred transferom u Inter, prenose brojni italijanski mediji. Čehu je propao prelazak u Torino jer je pao na medicinskim pregledima zbog problema sa… »

Olimpijakos ne odustaje od Đurđevića

Vesti online 09.08.2017
Ako je Leonardo prodat za četiri miliona evra, koliko bi Partizan mogao da zaradi za transfer još jednog kreatora prošlogodišnje titule. Ono što je bilo aktuelno prošle nedelje, više nije, veći novac u igri! Pet miliona za Milenkovića, četiri za… »

Zvezda: Ovo je istina o Auču!

Vesti online 09.08.2017
Navodi koji su se pojavili u medijima iz Afrike a u kojima su prenesene i izjave Kalida Auča oštro su demantovani sa stadiona "Rajko Mitić" Navijači Crvene zvezde nemaju razloga za brigu, prostora za bilo kakve tužbe nema jer sve ono što se pojavilo… »

Profesorka izbačena iz škole zbog seksa sa učenicom

Vesti online 09.08.2017
Profesorki glume iz Eseksa u Engleskoj zabranjeno je bavljenje nastavničkim poslom pošto je priznala da je imala seksualne odnose s učenicom u svom automobilu kada je vodila na izvođenje mjuzikla. Sara Barton je priznala da je bila u seksualnoj vezi s… »

Vučić o dolasku Ikee: Ne greši samo onaj ko spava

Vesti online 09.08.2017
Predsednik države, Aleksandar Vučić, oglasio se povodom otvaranja robne kuće "Ikea", rekavši da je Srbija dosta spavala i da je vreme da se "bacimo na posao". - Samo onaj ko spava ne greši, jedna je od važnijih 'zapovesti' osnivača 'Ikee' i poziv… »