Izvor: Vesti online arhiva vesti 09.08.2017

Čitajte na "Vesti digital": Majka odvela čerke u Albaniju, otac ostao sam na planini

Vesti online 09.08.2017
Prava drama odvija se ovih dana u porodici Radiše Baraća iz zabitog Zmijinca na planini Rogozni kod Novog Pazara. Uprkos pomoći koju su ovom siromašnom gorštaku, negovoj ženi Lizi i ćerkama Nikolini i Dijani povremeno slali naši čitaoci, porodica… »

Čitajte na "Vesti digital": Ikea grobar srpskog nameštaja

Vesti online 09.08.2017
Kupci u Srbiji raduju se dolasku čuvene švedske Ikee, ali domaći proizvođači nameštaja plaše se da će im prodaja značajno pasti. Za to im daje pravo računica da je pad prodaje hrvatskih i rumunskih proizvođača nakon dolaska švedskog giganta u… »

Vuka knez Lazar smatrao sinom

Vesti online 09.08.2017
Dok je još trajala nasilna deoba oblasti Mrnjavčevića, počeli su sukobi među raškim velikašima. Trebalo je zaustaviti nestrpljivog i agresivnog Nikolu Altomanovića. Koristeći svakako i činjenicu da je 1369. izgubio vojsku na Kosovu, 1373… »

Čitajte u "Vestima" ekskluzivno: Srpskog snajperistu neće smrt

Vesti online 09.08.2017
Heroj među Rusima, srpski snajperista Dejan Berić, opet je prevario smrt. Ukrajinci su ga kod Donjecka ranili najmanje treći put, ali će tiha smrt koje se najviše plaše ubrzo da se vrati u stroj! Vest o ranjavanju Berića objavio je njegov prijatelj… »

Svetska muzička zvezda progovorila srpski zbog Novaka (FOTO)

Vesti online 09.08.2017
Najbolji srpski sportista verovatno svih vremena Novak Đoković omiljen je u gotovo čitavom svetu i prijatelje ima u raznim branšama. Jedan od njih je i italijanski pevač Remos Ramacoti koji je ovekovečio susret sa srpskim teniserom i pohvalio se… »

Grip obara stare i mlade

Vesti online 09.08.2017
Broj obolelih od gripa ove zime nije zabeležen u istoriji, a bolesti su naročito izloženi bebe i mala deca. Posle nedavno objavljenih podataka o rekordnom broju obolelih u Kvinslendu, sada iz Sidneja i NSNj navode da je i kod njih isto stanje. Samo… »

Rusi izdali, hoteli zvrje prazni

Vesti online 09.08.2017
Ruski turisti u sve širem luku zaobilaze Crnu Goru, i to definitivno nije samo "politička podmetaljka" opozicije, kako je do sada vlast tumačila, već realnost. Minulog vikenda su u TO Budve registrovali 69.953 gosta, što je za pet odsto više nego u… »

On je najbolji muž horoskopa!

Vesti online 09.08.2017
Epitet najboljeg muža naprosto nije lako dodeliti. Obrni-okreni, situacija je takva da je sve individualno i da se ne može reći jedan kompletan utisak, budući da je reč o "slaganju". Dakle, za neku ženu će najbolji muž biti Lav, a za neku onaj… »

Dečaka napale morske buve?!

Vesti online 09.08.2017
Kada je tinejdžer iz Melburna Sem Kanizaj izašao ove subote iz mora u melburnskom Brajtonu, bio je zaprepašćen krvlju koja mu je liptala iz obe noge. Pokušao je da zaustavi krvarenje, ali nije uspeo. I u nedelju, 18 sati posle kupanja, dok je ležao… »

Pari Sen Žermen spremio180 miliona za Mbapea!

Vesti online 09.08.2017
Parižani pretekli Real u trci za najtraženijeg napadača današnjice. Rekordan transfer Nejmara u PSŽ je završen, ali "Sveci" ne planiraju da stanu. Nova meta je napadač Monaka Kilijan Mbape za koga su bogati vlasnici kluba spremni da izdvoje 180… »