Izvor: Prva arhiva vesti 02.10.2017

Sedam godina posle smrti: Lukas otkrio detalje o ljubavnoj vezi sa Ksenijom Pajčin!

Prva 02.10.2017
Aca Lukas je na snimanju Zvezda Granda otvorio dušu i izneo neka neverovatna saznanja iz privatnog života. Na pitanja o ljubavnim vezama, Lukas je rekao: "Jedva sam našao i tri žene, kakve sad devojke. Nabrojte mi pet devojaka sa kojima sam bio sve… »

Ana Ivanović objavila fotke doma u kojem živi sa Bastijanom! Ovo je pravo CARSTVO! (FOTO)

Prva 02.10.2017
Nakon što je u medijima saopšteno da je trudna, nekadašnja teniserka je poslednjih dana na meti javnosti. Ni ona ni njen suprug, Bastijan Švajnštajger, nisu se oglasili povodom blagoslovenog stanja, a jedino što znamo je da je Ana poslednjih dana u… »

Da li prepoznajete devojčicu sa fotke? Danas je zgodna i zanosa plavuša!

Prva 02.10.2017
Sušti kontrast u odnosu na tinejdžerske dane. Sofija Milošević, naša prelepa manekenka, poznata je po svoja dva zaštitna znaka – “noge do brade” i platinastoj kosi, a sada imamo priliku da vidimo kako je izgledala kao klinka. "Bila sam prava… »

Porodila se Jovana Joksimović!

Prva 02.10.2017
Voditeljka Jovana Joksimović porodila se u nedelju uveče, nešto pre ponoći, i na svet donela bliznakinje. "Svet je od danas bogatiji za jos dve divne devojcice. Anu i Srnu.Dobro nam dosle drage princeze", oglasio se pevač na svom Tviteru. Jovana i… »

Ova muška osobina koja kod žena izaziva bes, ali i strah!

Prva 02.10.2017
Verujemo da ne postoji ni jedna žena koja bar jednom se nije doživela neprijatnosti zbog jedne, nažalost, ne tako retke muške osobine. Koliko puta ste šetali i osećali se neprijatno jer ste bili predmet pažnje i neprimerenog dobacivanja dok ste… »

Ako imate običaj da prekrštate ruke, onda morate znati šta sve poručujete ovim gestom!

Prva 02.10.2017
Postoji nekoliko razloga zašto neko često zauzima ovu pozu u komunkaciji sa drugima. Kada vidite nekoga da stoji ili sedi sa prekrštenim rukama, nemojte odmah zaključiti da pokušava da se distancira od vas, objašnjavaju britanski psiholozi. Postoji… »