Izvor: Telegraf arhiva vesti 02.10.2017

Britanska atletičarka suspendovana zbog dopinga!

Telegraf 02.10.2017
Bler, čiji je najbolji rezultat 57.44 metra ima pravo da bude saslušana. Britanska bacačica koplja Džoana Bler optužena je za kršenje atni-doping pravila svetske atletske federacije. Pravilo se odnosi na prisustvo zabranjenih supstanci u uzorku… »

Treći nastavak filma "Seks i grad" se neće snimati, a ona je glavni uzrok toga!

Telegraf 02.10.2017
Glumica Kim Katral ostavila je po strani snimanje trećeg dela ovog kultnog filma, zbog projekata na kojima trenutno radi. Glumica Kim Katral postavila je uslov da će snimanje trećeg dela filma "Seks i grad" početi tek kada zavši na svim projektima na… »

Za 2 sata rada ta peći danju - račun skače na 70.000 dinara

Telegraf 02.10.2017
Za grejanje prosečno izolovanog stambenog prostora od 60 kvadratnih metara na 20 stepeni, u toku 16 sati dnevno u celom stanu, 180 dana u grejnoj sezoni, potrebna je energija od oko 9.000 kWh. Najniže troškove energije za grejanje stambenog prostora u… »

Devojka došla iz Portugalije kako bi gledala Partizan (foto)

Telegraf 02.10.2017
Devojka se zove Laura, i tvrdi da je navija crno-bele od 2000. godine. Jedan od retko dobrih momenata na stadionu u Humskoj, dok se igrao meč Partizan - Čukarički, bio je na tribinama. Navijači su mogli da primete devojku sa portuglaskom zastavom, na… »

Poznata teniserka umalo nije poginula tokom pucnjave u Las Vegasu!

Telegraf 02.10.2017
Teška noć za Lauru Robson. Britanska teniserka Laura Robson umalo nije izgubila život tokom pucnjave u Las Vegasu, gde je ubijeno oko 50 ljudi. Mediji u Britaniji prenose da je Robsonova bila na koncertu koji se, na kraju, krvavo završio. - Dobro sam… »

Ljudi ne razumeju: Kaliniću je bilo strašno teško što nije igrao na Eurobasketu

Telegraf 02.10.2017
Košarkaš Fenerbahčea je hvalio saigrače koji su osvojili srebro u Turskoj. Srpski košarkaš Nikola Kalinić rekao je da mu je teško palo što nije igrao na Evropskom prvenstvu u Turskoj i pohvalio saigrače što su uprkos brojnim problemima stigli… »

Haradinaj udara na jug Srbije: Rešićemo "istočno Kosovo"

Telegraf 02.10.2017
Ramuš Haradinaj razgovarao je sa grupom Albanaca sa juga Srbije, među kojima je bio Šefćet Musliju, za kojim je raspisana poternica zbog terorizma. Ramuš Haradinaj se ponovo meša u unutrašnja pitanja Srbije. Ovoga puta, u funkciji premijer tzv… »

Hju Hefner sahranjen pored Merilin Monro, baš kako je i želeo

Telegraf 02.10.2017
Poslednjem ispraćaju Hefnera nije prisustvovala nijedna lepotica sa kojom je osnivač "Plejboja" bio proteklih decenija. Legendarni osnivač "Plejboja" Hju Hefner sahranjen je u subotu 30. septembra, u podne, na groblju Vestvud spomen-park u Los… »

Alen Azarić se žestokom porukom oglasio nakon diskvalifikacije iz Parova!

Telegraf 02.10.2017
- Moj uslov da uđem u ovaj rialiti je bio da mi dozvole da izlazim svake nedelje, kako bi radio u svojoj ordinaciji, jer nisam želeo da ostavim na cedilu svoje pacijente - kaže Alen. Alen Azarić juče je diskvalifikovan iz "Parova", što je uzdrmalo… »

Škola počela i za decu migranata u Kikindi: U Prihvatnom centru nastavu prati čak 36. mališane (foto)

Telegraf 02.10.2017
U Prihvatnom centru u Kikindi koji se nalazi u blizini Banatske Topoli trenutno je smešteno 178 migranata mahom iz Avganistana i Pakistana, u manjem broju. Deca migranata koji su stacionirani u Prihvatnom centru bivšeg Poljoprivrednog preduzeća… »