Arhiva » Vesti » Blic 21.10.2017

Stravičan zločin u priboju: "Čula sam kuknjavu, a kada sam ušla, Miljana se držala za krvave grudi"

Čula se kuknjava iz kuće pa sam ušla, a unutra je bio pakao: Milijana se držala za krvave grudi, Radojko je zapomagao, a baba je mahala krvavim rukama. Užas.

Blic subota, 21. oktobar 2017.  |  Vladimir Lojanica

Ovako stravične scene u Suvom Polju kod Pribojske banje opisuje komšinica Milena Trišević koja je zatekla prizor užasa.

Radenko Trišević (63) u sredu uveče nožem je teško ranio bivšu suprugu Milijanu Trišević (60), njenu sestru Danu Raketić (63) i njihovu majku Drinku Vakirević (80), pošto je prethodno hicem iz puške pogodio svog rođaka, bivšeg pašenoga Radojka Raketića (63). Odmah zatim se obesio.

Prema pričama koje kruže selom, Radenko Trišević došao je u kuću svog biveg pašenoga i svastike, oko dva kilometra udaljenu od njegove, u kojoj je živela Milijana s kojom se razveo pre nekoliko godina. Tu se zatekla i Milijanina i Danina majka Drinka koja je došla da obiđe ćerke i zeta.

Naoružan karabinom i nožem Radenko je upao u kuću i posle kraće svađe potegao pušku i pogodio bivšeg pašenoga u grudi. Potom je izvadio nož koji je bivšoj supruzi zario u predelu srca, zatim nasrnuo na njenu sestru koju je ubo u plećku, a potom i na bivšu taštu koju je isekao po rukama.

- Nisam čula pucanj, ali kuknjavu jesam. Ušla sam unutra i zatekla Milijanu koja je držala ruku na krvavim grudima, Radojko je sedeo i zapomagao, baba Drinka je ležala i pokazivala isečene ruke - ispričala je Milena Trišević, komšinica koja je prva utrčala u kuću u kojoj se odigrala porodična drama.

Pozvala je Hitnu pomoć koja je povređene prevezla u pribojsku bolnicu, odakle su, Radenkova biva žena Milijana i pašenog Radojko prevezeni u Opštu bolnicu Užice.

- Milijani je sečivo bukvalno prošlo tik pored srca, dok je Radojku metak ušao s desne strane grudi i na leđima napravio prostrelnu radu. Oboje su operisani i nisu životno ugroženi - rečeno nam je nezvanično u užičkoj bolnici.

Dana Raketić i njena majka Drinka zbrinuti su u Priboju.

Negudo zatim stigla je vest da je Radenko Trišević, bivši radnik FAP-a, pronađen obešen o drvo nedaleko od kuće u kojoj je počinio zločin.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.