Povezane vesti

Krvavi pohod u priboju: Ubica pre zločina ostavio oproštajnu poruku

Blic pre 28 dana
Radenko Trišević (63) iz Suvog Polja kod Priboja, koji je pretprošle noći teško ranio suprugu od koje se razveo, njenu sestru, bivšeg pašenoga i taštu, a potom izvršio samoubistvo, ostavio je oproštajno pismo.
Prema saznanjima „Blica“, u kući u kojoj je živeo pronađena je Radenkova poruka u kojoj je najavio da će sebi oduzeti život. Trišević je u sredu oko 20 sati otišao u kuću njegovog nekadašnjeg pašenoga Radojka Raketića (63) i... »

Horor u priboju: Radenko napisao oproštajno pismo pa klao ženinu porodicu

Kurir pre 29 dana
PRIBOJ - Radenko Trišović (63), bivši radnik FAP iz sela Suvi Do, koji je u sredu uveče hicem iz puške teško ranio pašenoga Radojka Raketića (63), a zatim nožem i bivšu suprugu Milijanu (60), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83), a zatim se ubio, sahranjen je juče u rodnom selu... »

Zločin kod Pribojske Banje Sahranjen napadač, pismo nije otkrilo motiv krvavog pira

Večernje novosti pre 29 dana
Šok u Suvom Polju nakon što je Radenko Trišović ranio četvoro, pa se ubio. Ministarstvo sprovodi vanredni nadzor u Centru za socijalni rad
ZAŠTO je Radenko Trišović (63), pre dva dana u Suvom Polju kod Pribojske Banje, teško povredio bivšu suprugu Milijanu Trišović (60), njenu sestru Danu Raketić (63), majku Drinku Vakirević (80) i svog pašenoga Radojka Raketića... »

Stravičan zločin u priboju: "Čula sam kuknjavu, a kada sam ušla, Miljana se držala za krvave grudi"

Blic pre 29 dana
Čula se kuknjava iz kuće pa sam ušla, a unutra je bio pakao: Milijana se držala za krvave grudi, Radojko je zapomagao, a baba je mahala krvavim rukama. Užas.
Ovako stravične scene u Suvom Polju kod Pribojske banje opisuje komšinica Milena Trišević koja je zatekla prizor užasa. Radenko Trišević (63) u sredu uveče nožem je teško ranio bivšu suprugu Milijanu Trišević (60), njenu sestru... »
©2017 Netmark d.o.o.