Arhiva » Vesti » Press 14.11.2017

Spasila sina pa stradala: Kamion srušio banderu i ubio ženu ispred kuće

Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, nastradala je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, dok je pomagala pomoć učesnicima u saobraćajnoj nesreći. U tom trenutku naleteo je kamion koji je udario u banderu i oborio je na nesrećnu ženu.

Press utorak, 14. novembar 2017.

Foto Nebojša Mandić

"Pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do saobraćajne nezgode. Ona i komšija izašli su da pruže pomoć, i kako je stajala pored jednog od vozila, iz pravca Inđije naleteo je kamion. Valjda da bi vozač izbegao direktan sudar, udario je u banderu, koja je počela da pada. Majka je opazila, i da bi zaštitila brata koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula, a bandera je pala na nju", ispričao jedan od trojice Nadinih sinova Boris.

Vozaču kamiona M.P (37) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Tokom dana, okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, malo po malo desi neka saobraćajka.

"U zadnjih godinu dana to je treći put, da su vozači obarali banderu na tom mestu. Tu postoji blaga krivina, a oni kad dolaze iz tog pravca misle ravan put. Još kad je samo malo klizavo, često slete s puta - pojašnjava jedan od Putinčana, koji se zatekao na mestu nesreće. Samo par sati, kako se pročula vest da je Nada i pored ukazane lekarske pomoći, izdahnula, meštani su došli da izjave saučešće porodici.

Izvor: Kurir.rs


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Inđija

©2018 Netmark d.o.o.