Uhapšen vozač: Pregazio ženu, pa pobegao

(Foto) nezapamćena tragedija u rumi, majka se žrtvovala za sina: Gurnula ga da ga spase, ubila je bandera

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
RUMA - Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume poginula je pred svojom kućom juče ujutru, kada se kamiondžija M. P. (47) zakucao u banderu, koja je potom pala na nju. Nesrećna žena je u poslednjem trenutku uspela da odgurne sina u stranu i spase mu život. Stravična nesreća dogodila se na lokalnom putu... »

Nada dala život da zaštiti porodicu: Odgurnula sina kada je videla da pada bandera, i mužu umrla na rukama

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Da komšija Dušan nije video da kamion izleće iz krivine i povikao nam da bežimo, svi bismo bili mrtvi. Nažalost, Nada je žrtvovala svoj život kako bi spasla sina Nenada. Ovim rečima započinje priču za Kurir Zoran J., očevidac stravične nesreće koja se u ponedeljak ujutro dogodila u Putincima.... »

Uhapšen vozač: Pregazio ženu, pa pobegao

Mondo utorak, 14. novembar 2017.
Policija u Smederevu uhapsla je J.S. (33) iz okoline Velike Plane, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena žena pešak (75) i pobegao.
Foto: Guliver/getty images, Thinkstock Vozilo kojim je upravljao J.S. je na putu iz Lozovika prema Miloševcu sletelo s kolovoza juče popodne, oborilo i teško povredilo ženu koja je bila ispred svoje kuće. Vozača koji je potom... »

Pokosio automobilom staricu ispred kuće pa pobegao

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Do nezgode je došlo u ponedeljak u 15:25 sati, u ulici Branka Nikolića u Lozoviku kod Velike Plane
SMEDEREVO – Pripadnici policije u Smederevu prona šli su i uhapsili J. S. (33) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena 75-godišnja žena, a potom pobegao sa... »

Uhapšen vozač koji je pobegao posle udesa kod Smedereva

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
Policija u Smederevu uhapsla je J.S. (33) iz okoline Velike Plane, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena pešakinja (75) i pobegao.
Vozilo kojim je upravljao J.S. je na putu iz Lozovika prema Miloševcu sletelo s kolovoza juče popodne, oborilo i teško povredilo ženu koja je bila ispred svoje kuće. Vozača koji je potom pobegao, policija je sinoć našla. Zadržan... »

Uhapšen odbegli vozač: Udario ženu koja je stajala ispred svoje kuće, pa pobegao

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Smederevska policija pronašla je i uhapsila J. S. (33) iz okoline Velike Plane, za koga se sumnja da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena 75-godišnja žena i da je potom pobegao sa lica mesta.
Do nezgode je došlo juče u 15 i 25, u u Ulici Branka Nikolića u Lozoviku kod Velike Plane. Vozilo kojim je, kako se sumnja, upravljao J. S. kretalo se iz pravca centra Lozovika prema Miloševcu, sletelo sa kolovoza i oborilo ženu,... »

Uhapšen istog dana kad je oborio ženu kolima i pobegao

Dnevnik utorak, 14. novembar 2017.
SMEDEREVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu pronašli su i uhapsili J. S. (33) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena 75-godišnja žena, a potom pobegao sa lica mesta.
Do nezgode je došlo u ponedeljak u 15:25 sati, u ulici Branka Nikolića u Lozoviku kod Velike Plane. Vozilo kojim je, kako se sumnja, upravljao J. S. kretalo se iz pravca centra Lozovika prema Miloševcu, sletelo sa kolovoza i... »

Uhapšen vozač iz Velike Plane: Jugom pregazio staricu (75) pa pobegao

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu pronašli su i uhapsili J. S. (33) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena 75-godišnja žena, a potom pobegao sa lica mesta. Do nezgode je došlo u ponedeljak u 15:25 sati, u... »

Spasila sina pa stradala: Kamion srušio banderu i ubio ženu ispred kuće

Press utorak, 14. novembar 2017.
Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, nastradala je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, dok je pomagala pomoć učesnicima u saobraćajnoj nesreći. U tom trenutku naleteo je kamion koji je udario u banderu i oborio je na nesrećnu ženu.
Foto Nebojša Mandić "Pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do saobraćajne nezgode. Ona i komšija izašli su da pruže pomoć, i kako je stajala pored jednog od vozila, iz pravca Inđije naleteo je kamion. Valjda da bi vozač... »

Izboden u Šapcu: Pokušali da ubiju muškarca zbog duvana

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su S. L. (44) i N. L. (19) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da su oni oštrim predmetom naneli teške povrede 33.godišnjem muškarcu.
Kako saznajemo, napad se dogodio kada je tridesettrogodišnji muškarac pokušao da ukrade rezani duvan, prilikom “navodne” kupovine. Tada ga je S.L. stigao i zadao mu teške povrede oštim predmetom. Sva trojica muškaraca su poznati... »
©2018 Netmark d.o.o.