Arhiva » Vesti » Glas Zapadne Srbije 03.12.2017

Jovanka Dumić: Vučiću pomagaj, tvoji nam dođoše glave

Glas Zapadne Srbije nedelja, 3. decembar 2017.

Prijepolje - Meštani prijepoljskog sela Gornji Goračići četvrti dan su bez struje. Jovanka Dumić kaže da njihovo zapomaganje niko ne čuje,

pa su odlučili da se obrate predsedniku Srbije.

"Nema nama spasa, jer smo bez struje i puta. Danas je četvrti dan kako nemamo struju, a kad smo je imali to je samo jedna faza. Sve je popadalo, kačimo glavama žice, a sve što imamo od uređaja je crklo ili neupotrebljivo. Sad nam kažu uradili bi put, lažu i varaju ovaj nesrećni narod", kaže Dumić za Glas zapadne Srbije.

Prema njenim rečima, rupe za bandere su iskopane pre dve godine, pola se urušilo, a tamo gde su izbetonirali stubove, žice još niko nije prebacio.

"Nema puta, nema struje, nema ni presednika opštine. Dve godine, od izbora ovde u naš kraj nije zakoračio. Njih ni na telefon ne možeš dobiti. Proletos nam komšija umalo ne umre, bio je teško ranjen, vo ga povredio. Na rukama i zapregom smo ga nosili i vukli do saniteta koji je čekao na asfaltu, jer u selo se ne može lako ni traktorom", priča Dumić.

Ona kež da im nadležni nisu dovezli ni kamion šodera kako bi se popunile rupe.

"Samo su obećavali. Javila se neka Bojović iz opštine i kaže stigle su parice, sad će se uraditi, ali ni traga ni glasa od nje i tih parica. Kome više verovati, sve lažov do lažova. Tvrdim da su nam takvi đecu od kuće oćerali. Zato kukam, preklinjem i molim Vučića, ako Boga zna da nam pomogne. Znam ako nas čune valjda da će pomoći, ovim njegovim ništa neverujem, dođoše nam glave", istakla je Dumić, meštanka sela Gornji Goračići, koja je jutros pozvala redakciju Glasa zapadne Srbije, preklinjući da pustimo njen vapaj.

Glas zapadne Srbije


Objavljeno na sajtu glaszapadnesrbije.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje

©2018 Netmark d.o.o.