Prijepolje - vesti

RK Pobednik: Vlast u Prijepolju prema nama ima maćehinski odnos

RTV Novi Pazar pre 3 sata
Nakon sastanka predsednika RK Pobednik sa Predsednikom opštine Prijepolje, rukovodstvo kluba oglasilo se saopštenjem za javnost i izrazilo nezadovoljstvo statusom ovog kluba i odnosom Prijepoljske vlasti prema njemu: Iako je gospodin Dragoljub Zindović, na današnjem sastanku, nakon izlaganja... »

Odbornici Prijepolja 28.marta u redovnom zasjedanju

Sandžak press pre 7 sati
Predsjednica Skupštine opštine Prijepolje, Stana Marković, zakazala je za 28. mart redovno skupštinsko zasjedanje sa utvrđenim dnevnim redom, koji će ipak, biti dopunjen i dodatnom tačkom koja je naknadno uvrštena na zahtjev jedne trećine odbornika lokalnog... »

Počinje upis za 349 budućih prvaka u Prijepolju

Sandžak press pre 7 sati
Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeće 1. aprila. Prijepoljske osnovne škole upisaće ove godine 349 dece rođene u periodu od 1. marta 2012. do kraja februara 2013. godine, što je za 33 djece više nego prethodne godine. U osam osnovnih škola u opštini Prijepolje, u... »

Adila Topčibašić – Prijepolje mi je vječita inspiracija

Sandžak press pre 8 sati
Četrdeset godina marljivog rada da djeca u Prijepolju zavole i nauče osnove muzičke teorije, osnivanje i vođenje školskih i gradskog hora, doprinos kulturnom i društvenom životu zajednice… sve se vezuje za ime Adile Topčibašić koja je pre 53 godine došla u ovaj grad koji je i do danas ostao večita... »

Dve godine čekaju na zamjenu bandera

Sandžak press pre 8 sati
Prijepolje – Pre dvije godine mještani zaseoka Svojčevo u prijepoljskoj MZ Kamena Gora iskopali su rupe za postavku novih betonskih stubova po nalogu Elektrodistribucije, ali do današnjeg dana postavljena je samo jedna bandera. Prema riječima Radojke Kijanović betonske bandere i dalje leže u travi,... »

Episkop Atanasije: Mileševa nema granice ni u vremenu ni u prostoru

RINA pre 2 dana
Prijepolje - Manastir Mileševa je mesto na kojem se slavi bog, to je njegova osnovna karakteristika svih ovih osam vekova njegovog postojanja, rekao je na današnjoj konferenciji za medije Episkop mileševski Atanasije.“Na ovom mestu vrše se lična i saborna bogosluženja u svim vremenima i uslovima i... »

Fijasko u Prijepolju, na protestu par desetina građana

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - Protest protiv aktuelne vlasti, pod nazivom „Jedan od pet miliona“ održan je u sredu po treći put u Prijepolju. Pred nekoliko desetina građana okupljenih na platou ispred Doma kulture obratili su se Marko Milisavljević i Dragan Nijemčević sindikalac pribojskog Fapa. Marko... »

Odbornici traže smenu direktorke Centra za socijalni rad

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje - Petnaest odbornika SO Prijepolje potpisalo je i uputilo zahtev predsednici lokalnog lokalnog parlamenta Stani Marković, za sazivanje sednice lokalnog parlamenta na kojoj bi se razmatralo razrešenje sadašnje direktorke Centra za socijalni rad i imenovanje novog direktora te ustanove. U... »

Osnaživanje turističkih potencijala kroz projekte prekogranične saradnje

Sandžak press pre 3 dana
Prijepolje – Na današnjem sastanku Grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona ,,Drina-Tara” ozvaničiće se početak nove faze saradnje opština iz regiona. Prema riječima regionalnog menadžera Aleksandra Damljanovića nastaviće se sa projektom koji je baziran na univerzifikaciji ruralne... »

Projekat sanacije deponija: Smeće se (ne) kreće

Sandžak press pre 5 dana
U Ministarstvu za zaštitu životne sredine održan je sastanak sa predstavnicima opština Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica kako bi se definisali dalji koraci u rešavanju problema nesanitarnih deponija u ove četiri opštine. Opština Prijepolje dobila je tri miliona dinara kako bi se pripremio... »

©2019 Netmark d.o.o.