Prijepolje - vesti

Srbijašume krpe seoske drumove

Sandžak press pre 4 dana
Nakon dugogodišnje eksploatacije šuma došlo je do oštećenja mnogih putnih pravaca u planinskim predelima Prijepolja, Nove Varoši i Priboja. Kako bi donekle ublažili nedaće žitelja koji žive u selima gde su putevi pretrpeli najveća oštećenja JP Srbijašume ŠG Prijepolje poslednje sunčane dane koristi... »

U Brodarevu ponovo započet ciklus heftičnih predavanja

Sandžak press pre 4 dana
Dana 08. 09. 2017. godine Muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević održao je ders u Malkan čauš džamiji u Brodarevu čime je ozvaničen početak novog ciklusa heftičnih predavanja nedjeljom nakon akšam namaza. Muftija sandžački je govorio na temu ” Hvaliti Allaha i zahvaljivati Mu je suština... »

Dveri: Vlast u Prijepolju srlja još dublje u kriminal

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje – Informativna služba Opštinskog odbora Dveri u Prijepolju izdala je saopštenje u kome navode da je započeta rekonstrukcija zgrade Opštinske uprave bez Nadzornog ograna. Prema njihovim rečima posle niza afera i skandala manifestovanih kroz sukobe interesa, zloupotrebe službenog položaja,... »

Vučić i Erdogan u Novom Pazaru

Dnevnik pre 6 dana
NOVI PAZAR: Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13 sati u Novi Pazar i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Uslediće potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju. Dvojicu predsednika ispred Gradske uprave dočekao je veliki broj građana Novog Pazara i okoline kako bi ih... »

Predsednici opština Prijepolje, Priboj i Nova Varoš na sastanku sa Erdoganom i Vučićem u Novom Pazaru

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Novi Pazar - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su danas u Novi Pazar gde ih je dočekao veliki broj građana. Novi Pazar je ukrašen bilbordima s Erdoganovim likom, zastavama Srbije, Turske i bošnjačkim zastavama, a glavnom ulicom tog grada danas će... »

Vučić i Erdogan u Novom Pazaru

SEEbiz pre 7 dana
NOVI PAZAR - Turski predsednik Recep Tayyip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se nalaze u poseti Novom Pazaru. Očekuje se potpisivanje protokala između grada Novog Pazara i Opštine Raška sa turskom Agencijom za saradnju i koordinaciju.
Predsednici Srbije i Turske sastali su se sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj. Predviđeno je i potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara... »

Euforija u Novom Pazaru: Slike Erdogana po celom gradu, baloni i poruke

Sputnik pre 7 dana
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vucicć i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13.00 u Novi Pazar, i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Uslediće potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju. Dvojicu predsednika ispred Gradske uprave dočekao je veliki broj građana Novog Pazara i okoline kako bi ih... »

Gust raspored aktivnosti u novom pazaru: Vučić i Erdogan razgovarali sa predsednicima brojnih opština

Kurir pre 7 dana
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13 časova u Novi Pazar i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj. Uslediće potpisivanje protokola između Grada... »

Vučić i Erdogan danas u Novom Pazaru

RTV Novi Pazar pre 7 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan će danas, zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posetiti Novi Pazar. Predsednici Vučić i Erdogan će najpre, u zgradi gradske uprave u Novom Pazaru, razgovarati sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim kolegama iz gradova i... »

Prvi sneg stiže u novembru: Meteorolozi otkrivaju kakva nas zima čeka

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Do kraja ove nedelje očekuje nas suvo i toplo vreme do 24 stepena, a pahulje nisu na vidiku čak ni na planinama, otkrivaju meteorolozi Iako je pre nekoliko dana u Srbiji pao prvi sneg i zavejao većinu planina, u Beogradu i drugim gradovima po ravnicama ulice se neće zabeleti sve do kraja novembra,... »

Direktna banka iz Kragujevca kupila Pireus banku

InfoKG  pre 2 sata  još 12 povezanih

Jurić: Prikupićemo 500.000 potpisa za doživotnu robiju

Dnevnik  pre 3 sata  još 9 povezanih

Epidemija malih boginja na Kosovu, jedno dete umrlo

Press  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.