Prijepolje

Manje nasilja na ulicama i drskog ponašanja

PP media pre 9 sati
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Na području koje pokriva Policijska uprava u Prijepolju, za devet meseci 2019. godine, stanje javnog reda i mira je unapređeno u odnosu na isti period prethodne godine. Ukupan broj prekršaja smanjen je za gotovo 11… »

Zlatni i bronzani kofer za TO Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Prijepolje - Turistička organizacija Prijepolje u kategoriji monografija opština i gradova preko 50 strana osvojila je prvo mesto, „Zlatni kofer”, a u kategoriji razglednica „Bronzani kofer”. Nagrade su dodeljene na 15. Međunarodnom sajmu… »

U Prijepolje i Priboj stigle besplatne vakcine protiv gripa

Sandžak press pre 9 sati
Prijepolje – U prijepoljski Dom zdravlja stigle su besplatne vakcine protiv gripa. U pitanju je 1350 doza ove vakcine, što je na nivou ranijih godišnjih proseka. Pravo na besplatne vakcine protiv grupa imaju kao i do sada hronični bolesnici… »

Mlađi pioniri Partizana pobednici košarkaškog turnira u Prijepolju

PP media pre 8 sati
Prijepolje – Mlađi pioniri Partizana osvojili su turnir “Prijepolje 2019”! Mlada selekcija KK Partizan rođena 2007. godine u finalu turnira pobedila je Crvenu zvezdu 71:60, a Vuk Danilović, sin legende Beograđana, Predraga, rođen 2008. godine… »

Prvaci iz “Valtera” nizom aktivnosti obeležili Dečju nedelju

PP media pre 12 sati
Prijepolje – U obeležavanje Dečje nedelje, minule sedice aktivno su bili uključeni najmlađi osnovci škole “Vladimir Perić Valter”, zajedno sa svojim učiteljicama. Aktivna Dečja nedelja za prvake iz Valtera, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin… »

Spavaš li mirno daniloviću, 2.: Deo Sin naše legende proglašen za MVP-a!

Blic sport pre 14 sati
Naslednik naše košarkaške legende nastavlja da ređa uspehe, Vuk Danilović je sada prigrabio i MVP priznanje. Mlađi pioniri Partizana osvojili su turnir “Prijepolje 2019”! Mlada selekcija KK Partizan rođena 2007. godine u finalu turnira pobedila… »

Prijepoljska bolnica dobila lift

PP media pre 3 dana
Prijepolje – Danas je svečano otvoren lift u Opštoj bolnici u Prijepolju i kako je rekao direktor ove zdravstvene ustanove, doktor Zoran Drobnjak, koliko god to nekome delovalo smešno samo pacijenti i zaposleni znaju koliko im to znači. Simbolično… »

Prijepoljska bolnica dobila lift

IndeksOnline pre 3 dana
Prijepolje – Danas je svečano otvoren lift u Opštoj bolnici u Prijepolju i kako je rekao direktor ove zdravstvene ustanove, doktor Zoran Drobnjak, koliko god to nekome delovalo smešno samo pacijenti i zaposleni znaju koliko im to znači… »

Nerešeni imovinski odnosi zaustavljaju gradnju puta na Seljašnici

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Prijepolje - Opština Prijepolje nije uspela da reši 60 metar imovinskih odnosa sa vlasnicima zemlje zbog čega je preduzeće „Novi Pazar put” početkom iduće sedmice povući radnike i mehanizaciju sa Seljašnice gde se izvode radove na… »

Prijepoljski radikali dobili novo rukovodstvo

Sandžak press pre 4 dana
Prijepolje – Magistar geografskih nauka Dijana Milanović, dugogodišnja odbornica u lokalnom parlamentu, izabrana je za novog predsednika Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u Prijepolju. Dijana je dobila jednoglasnu podršku za predsednika na… »

Vesti dana »