Prijepolje - vesti

Drama u selu Babine kod prijepolja: Požar u kući Kovačevića, evo šta je uzrok!

Kurir pre 2 sata
U prijepoljskom selu Babine sinoć oko 19 časova u domaćinstvu porodice Kovačević izbio je požar, saznaje Regionalna informativna novinska agencija (RINA). Komandir vatrogasno-spasilačke jedinice Prijepolje Vujadin Kovačević rekao je da je uzrok verovatno neočišćen odžak. "Vatra je zahvatila krov i... »

Odžak zapalio kuću u Babinama

B92 pre 3 sata
B92: Odžak zapalio kuću u Babinama
Prijepolje -- U prijepoljskom selu Babine u domaćinstvu porodice Kovačević izbio je požar, saznaje RINA.
Komandir vatrogasno-spasilačke jedinice Prijepolje Vujadin Kovačević rekao je da je uzrok verovatno neočišćen odžak. "Vatra je zahvatila krov i deo potkrovlja, a zbog brze intervencije vatrogasaca sprat i prizemlje su spaseni.... »

Brutalno pretučena dvojica fudbalera Polimlja

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Prijepolje - Fudbaleri Polimlja Emir H. i Dženet H. brutalno su pretučeni u noći između petka i subote ispred jedne pekare nedaleko od centra Prijepolja. Emir H. je sa povredom glave opasnom po život, nakon ukazane lekarske pomoći na licu mesta u besvesnom stanju, prevezen u Užice a potom dalje za... »

Užas u Prijepolju! Brutalno pretučeni fudbaleri, jednom se bore za život: Sedeli sa devojkom ispred pekare, a onda im je prišla grupa mladića i krenuo je haos!

Kurir pre 5 sati
PRIJEPOLJE - Dvojica mlađih fudbalera "FK Polimlje" iz Prijepolja pretučeni su noćas u gradu. Posle tuče E.H. sa teškim povredama prebačen najpre u prijepoljsku, zatim u užičku, a onda u beogradsku bolnicu, dok je Dž. H. sa lakšim povredama zbrinut i prijepoljskoj bolnici. Prema nezvaničnim... »

Ovaj grad u Srbiji daje nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje, postoje samo dve obaveze

Alo pre 1 dan
Alo: Ovaj grad u Srbiji daje nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje, postoje samo dve obaveze
Subvencija podrazumeva jednokratnu naknadu
U Prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba... »

Bespovratna sredstva: Nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje

Srbija danas pre 1 dan
U Prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba za zapošljavanje i lokalna samouprava.
U poslednje dve i po godine opština Prijepolje izdvojila je blizu 23 miliona dinara za realizaciju mera predviđenih Lokalnim akcionim planom zapošljavanja i programe sufinasiranja u saradnji sa Nacionalnom službom za... »

Deponije ugrožavaju Lim

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Lim jedna je od najugroženijih reka Balkana jer su duž njenog toka, kroz tri države, brojna smetliša i divlje deponije. U delu kroz Srbiju, bar delimično, problem zagađenja ove reke rešio bi se izgradnjom deponije „Banjica" jer bi tu, po odluci od pre 15 godina, otpad trebalo da odlažu opštine... »

Za 33 nezaposlenih u prijepolju: Dobili po 180.000 za samozapošljavanje

Večernje novosti pre 1 dan
Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba za zapošljavanje i lokalna samouprava
U PRIJEPOLjSKOJ filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona... »

Deponije ugrožavaju Lim

Sandžak press pre 2 dana
Lim jedna je od najugroženijih reka Balkana jer su duž njenog toka, kroz tri države, brojna smetliša i divlje deponije. U delu kroz Srbiju, bar delimično, problem zagađenja ove reke rešio bi se izgradnjom deponije „Banjica” jer bi tu, po odluci od pre 15 godina, otpad trebalo da odlažu opštine... »

Uručena 33 ugovora za subvenciju samozapošljavanja

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje – Danas je u prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) dodeljeno 33 ugovora nezaposlenim licima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje. Direktorka NSZ filijala Prijepolje Ana Pejović se zahvalila predstavnicima lokalne samouprave na dobroj saradnji ali i... »

Tramp: O izveštaju CIA razgovaraću sa Pompeom

Vesti online  pre 1 sat  još 21 povezana

MUP: Troje uhapšeno zbog pljačke dve banke

B92  pre 3 sata  još 20 povezanih

London: Zverev prvi finalista završnog turnira!

N1 Info  pre 26 minuta  još 15 povezanih

Nađena nestala podmornica s 44 člana posade

Mondo  pre 6 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.