Prijepolje - vesti

Prijepolje: Asfaltiran put od Velike Župe do Aljovog Potoka

Sandžak press pre 23 sata
Opština Prijepolje nastavlja sa radovima vezanih za rekonstrukciju i asfaltiranje puteva u seoskim mjesnim zajednicama. Prije nekoliko dana počeli su i radovi na asfaltiranju puta Velika Župa – Dolac – Aljov Potok u dužni od 750 metara. Investicija je vrijedna 2.400.000 dinara a radove izvodi... »

Dveri protiv povećanja cene grejanja

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje - Najavljeno poskupljenje grejanja nije usklađeno sa tržišnom cenom energenata, već sa potrebama i apetitima vlasti, zbog čega se prijepoljske Dveri oštro protivi najavljenom poskupljenju i apeluje na predsednika opštine Dragoljuba Zindovića i Opštinsko veće da ne ispune želju JKP „Lim“,... »

Srbijašume krpe seoske drumove

Sandžak press pre 6 dana
Nakon dugogodišnje eksploatacije šuma došlo je do oštećenja mnogih putnih pravaca u planinskim predelima Prijepolja, Nove Varoši i Priboja. Kako bi donekle ublažili nedaće žitelja koji žive u selima gde su putevi pretrpeli najveća oštećenja JP Srbijašume ŠG Prijepolje poslednje sunčane dane koristi... »

U Brodarevu ponovo započet ciklus heftičnih predavanja

Sandžak press pre 7 dana
Dana 08. 09. 2017. godine Muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević održao je ders u Malkan čauš džamiji u Brodarevu čime je ozvaničen početak novog ciklusa heftičnih predavanja nedjeljom nakon akšam namaza. Muftija sandžački je govorio na temu ” Hvaliti Allaha i zahvaljivati Mu je suština... »

Dveri: Vlast u Prijepolju srlja još dublje u kriminal

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Prijepolje – Informativna služba Opštinskog odbora Dveri u Prijepolju izdala je saopštenje u kome navode da je započeta rekonstrukcija zgrade Opštinske uprave bez Nadzornog ograna. Prema njihovim rečima posle niza afera i skandala manifestovanih kroz sukobe interesa, zloupotrebe službenog položaja,... »

Vučić i Erdogan u Novom Pazaru

Dnevnik pre 9 dana
NOVI PAZAR: Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13 sati u Novi Pazar i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Uslediće potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju. Dvojicu predsednika ispred Gradske uprave dočekao je veliki broj građana Novog Pazara i okoline kako bi ih... »

Predsednici opština Prijepolje, Priboj i Nova Varoš na sastanku sa Erdoganom i Vučićem u Novom Pazaru

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Novi Pazar - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su danas u Novi Pazar gde ih je dočekao veliki broj građana. Novi Pazar je ukrašen bilbordima s Erdoganovim likom, zastavama Srbije, Turske i bošnjačkim zastavama, a glavnom ulicom tog grada danas će... »

Vučić: Radim u interesu svih građana; Erdogan: Srbija nas spaja

Vesti online pre 9 dana
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vucičh i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13.00 u Novi Pazar, i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Turski predsednik Redzep Tajip Erdogan poručio je danas u obraćanju građanima u Novom Pazaru da Turska želi Srbiji da bude zemlja u kojoj vladaju jedinstvo i sloga i da bude zemlja prosperiteta, zbog čega je spreman na saradnju u... »

Euforija u Novom Pazaru: Slike Erdogana po celom gradu, baloni i poruke

Sputnik pre 9 dana
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vucicć i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13.00 u Novi Pazar, i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Uslediće potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju. Dvojicu predsednika ispred Gradske uprave dočekao je veliki broj građana Novog Pazara i okoline kako bi ih... »

Most prijateljstva: Vučić i Erdogan sa čelnicima 8 opština u Novom Pazaru (FOTO)

Telegraf pre 9 dana
Dvojicu predsednika ispred Gradske uprave dočekao je veliki broj građana Novog Pazara i okoline kako bi ih pozdravili
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13.00 u Novi Pazar, i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje,... »

Zvezdin džoker: Dobrić otkrio tajnu uspeha crveno-belih

Blic sport  pre 3 sata  još 4 povezane

Vučić: Nismo nikome pretnja

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.