Prijepolje

Korona u Zlatiborskom okrugu ne posustaje: U protekla 24 časa virus potvrđen kod 97 lica

RINA pre 54 minuta
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 97 lica: Užice – 42, Priboj – 14, Prijepolje – 10, Nova Varoš – 9, Požega – 7, Bajina Bašta – 5, Čajetina – 4, Arilje – 3 i Kosjerić – 3. RINA… »

Novozaraženih 97

Zoom UE pre 1 sat
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas korona virus potvrđen je kod još 97 osoba: Užice 42, Priboj 14, Prijepolje 10, Nova Varoš 9, Požega 7, Bajina Bašta 5, Čajetina 4, Arilje i Kosjerić po 3. Od početka epidemije do danas… »

Psi lutalice napali i izujedali čoveka u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Prijepolje – Psi luatlice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica, prenosi agencija RINA. „Napala su ga dva ulična psa… »

Na području Zlatiborskog okruga virusom korona inficirano još 97 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 59 minuta
Užice - Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Užice od prethodnog izveštaja do danas Kovid-19 je potvrđen kod 97 lica: Užice – 42, Priboj – 14, Prijepolje – 10, Nova Varoš – 9, Požega – 7, Bajina Bašta – 5, Čajetina – 4, Arilje… »

Napali ga psi lutalice i izujedali! Sudija u penziji ležao krvav u parku, prolaznici samo gledali

Mondo pre 54 minuta
Čovek je pao na zemlju i psi su počeli da ga ujedaju, bio je sav krvav. Čovek je pao na zemlju i psi su počeli da ga ujedaju, bio je sav krvav. Psi lutalice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom… »

Muškarca u Prijepolju napali psi lutalice: Izujedali ga, a u pomoć pritrčala samo jedna žena

Kurir pre 42 minuta
Psi luatlice napali su danas sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica. - Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i počeli su da ga ujedeju… »

Krvavom čoveku u pomoć pritrčala samo jedna žena

Alo pre 1 sat
Psi luatlice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica. „Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i počeli su da… »

Muškarca u Prijepolju napali psi lutalice i izujedeli ga: Krvavom čoveku u pomoć pritrčala samo jedna žena (foto)

Srbija danas pre 1 sat
U opštini Prijepolje već dugo je prisutan problem sa psima lutalicama koji je ekslalirao u oktobru prošle godine kad je dečak bežeći od pasa, pao sa bicikla i podleteo pod automobil. Psi luatlice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je… »

Muškarca u Prijepolju napali psi lutalice i izujedeli ga: Krvavom čoveku u pomoć pritrčala samo jedna žena

RINA pre 1 sat
Prijpolje – Psi luatlice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica. „Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i… »

Zgog korupcije uhapšen bivši predsednik opštine Nova Varoš

IndeksOnline pre 2 sata
Nova Varoš – Policijski službenici Odeljenja za borbu protiv korupcije iz Кraljeva uhapsili su bivšeg predsednika opštine Nova Varoš i načelnika Zlatiborskog okruga, Dimitrija Paunovića, saznaje agencija Rina. Prema nezvaničnim informacijama… »

Vesti dana »