Prijepolje - vesti

Zadrugama ove godine 825 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Prijepolje - Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić razgovarao je u Prijepolju sa čelnicima te lokalne samouprave o ravnomernom razvoju Srbije. On je s njima razgovarao u okviru priprema za definisanje kako je rekao, "prave politike ravnomernog razvoja Srbije kakva do sada nije... »

"Ravnomeran razvoj Srbije kakva do sada nije postojao"

B92 pre 3 dana
B92: "Ravnomeran razvoj Srbije kakva do sada nije postojao"
Prijepolje -- Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić razgovarao je u Prijepolju sa čelnicima te lokalne samouprave o ravnomernom razvoju Srbije.
On je s njima razgovarao u okviru priprema za definisanje kako je rekao, "prave politike ravnomernog razvoja Srbije kakva do sada nije postojala". Navodeći da je cilj Vlade Srbije da radi na oživljavanju zadruga kroz projekat... »

Rasvetljena teška krađa iz crkve „Vaskrsenja Hristovog“

IndeksOnline pre 5 dana
PRIJEPOLJE – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju uhapsili su M. P. (1984) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on 23. juna ove godine provalio u crkvu „Vaskrsenja Hristovog“ u Priboju iz koje je otuđio ikonu Bogorodice... »

Pljačkaš crkve u Priboju: Policija uhapsila osumnjičenog za krađu ikone Bogorodice Trojeručice

Blic pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju uhapsili su M. P. (1984) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, navodi se u saopštenju PU Prijepolje. Sumnja se da je on 23. juna ove godine provalio u crkvu "Vaskrsenja Hristovog" u Priboju iz koje je... »

Ministar Krkobabić i narodni poslanik akademik Zukorlić u posjeti Prijepolju

Sandžak press pre 5 dana
Kao delegacija Vlade Republike Srbije u posjeti Prijepolju boravili su ministar gospodin Milan Krkobabić i narodni poslanik akademik muftija Muamer Zukorlić. Na prijemu kod predsjednika opštine Prijepolje Dragoljuba Zindovića bilo je riječi o potrebi većeg ulaganja u sela Srbije kako bi se... »

Uhapšen osumnjičen za pljačku crkvu u Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Priboj - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju uhapsili su M. P. (1984) iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, navodi se u saopštenju PU Prijepolje. Sumnja se da je on 23. juna ove godine provalio u crkvu ,,Vaskrsenja Hristovog“ u Priboju... »

Proizvodnja "iz pepela" - opet u punom kapacitetu

B92 pre 7 dana
B92: Proizvodnja "iz pepela" - opet u punom kapacitetu
Prijepolje -- Dve nedelje nakon velikog požara koji je do temelja progutao pogon konfekcije Trendteks u Prijepolju, danas je nastavljena proizvodnja.
"Pošto je na inicijativu zaposlenih očišćen prostor gde je bio pogon koji je izgoreo pre petnaestak dana, poslovodstvo je delimično saniralo štetu i osposobljene su najpre četiri proizvodne linije gde je nastavljena proizvodnja.... »

Obnovljena proizvodnja u Trendteksu

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje - Samo 15 dana nakon što je vatrena stihija u fabrici “Trendteks” progutala konfekcijski pogon i magacin, zbog čega je na prinudni odmor poslato oko 250 radnika, u ovom tekstilnom gigantu obnovljena je proizvodnja i svi zaposleni su ponovo vraćeni na posao. Sopstvenim sredstvima i... »

Sportistima, osvajačima medalja na MOSI uručene medalje i pehari

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Prijepolje - Na svečanoj sednici Sportskog saveza Prijepolja, upriličenoj u ponedeljak u maloj sali Doma kulture, dodeljeni su pehari i medalje koje su prijepoljski sportisti osvojili na MOSI u Priboju. Takođe, Savez koji podržava lokalna samouprva dodelio je priznanja najboljim pojedincima i... »

Granični prelaz Jabuka zatvoren zbog mehanizacije

Večernje novosti pre 10 dana
U nedelju od 8.30 do 12.00 časova Obustava saobraćaja na putnom pravcu Prijepolje - Pljevlja
U NEDELjU će na magistralnom putu Pljevlja - Prijepolje na deonici od Pljevalja do graničnog prelaza između Srbije i Crne Gore - Jabuka, doći do totalne obustave saobraćaja u terminu od 8.30 do 12.00 časova. Do obustave... »

Egipat povlači priznanje Kosova?

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Stefan Lazarević

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Haos zbog ubistva Električara: Iz osvete spaljeno 24 vozila

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Pritvor za rusku špijunku u SAD

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.