Prijepolje

Udruženje Prijepoljaca u Beogradu doniralo vrednu opremu bolnici

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Prijepolje / Beograd – U znak humanosti i podrške zdravstvenom sistemu, Udruženje Prijepoljaca u Beogradu je nedavno doniralo prijepoljskoj Opštoj bolnici vrednu opremu koja će značajno unaprediti uslove rada i pružanja zdravstvene nege. Među… »

Otkud vikinzi u prijepolju!? Evo ko smo zaista! Novo genetsko istraživanje o poreklu Srba otkrilo neverovatne podatke

Alo pre 7 sati
Među narodima na Balkanu, DNK Hrvata i Srba ima najveći slovenski genetski otisak. Današnji Srbi imaju u proseku oko 50-60 odsto slovenskog porekla, a ostatak je genetika staro-balkanskog stanovništva pomešanog sa doseljenicima, pokazala je najnovija… »

Šta su to vikinzi radili: U prijepolju!? Šokantna istraživanja DNK Srba i Hrvata: Svaki 10. Srbin poreklom German, a nosimo…

Blic pre 14 sati
Među narodima na Balkanu, DNK Hrvata i Srba ima najveći slovenski genetski otisak. Današnji Srbi imaju u proseku oko 50-60 odsto slovenskog porekla, a ostatak je genetika staro-balkanskog stanovništva pomešanog sa doseljenicima, pokazala je najnovija… »

Nestao ivica iz Prijepolja: Poslednji put viđen u nedelju uveče i tada mu se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć

Blic pre 18 sati
Ivica Golubović (39) iz Prijepolja poslednji put je viđen u noći između nedelje i ponedeljka u Prijepolju i tada mu se gubi svaki trag. Ivicin nestanak prijavljen je policiji. Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Ivici da se jave na… »

Nestao ivica Golubović (39): Svaki trag mu se gubi u nedelju uveče u Prijepolju, porodica moli za pomoć

Kurir pre 19 sati
Ivica Golubović (39), poslednji put viđen je u nedelju uveče u Prijepolju od kada mu se gubi svaki trag. Porodica je nestanak prijavila policiji i apeluje na sve građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Ivici obaveste najbližu policijsku… »

Ivica nestao pre 5 dana Ako ga vidite, odmah pozovite policiju - porodica moli za pomoć!

Alo pre 19 sati
Ivica Golubović (39), poslednji put viđen je u nedelju uveče u Prijepolju. Od tog trenutka mu se gubi svaki trag, prenosi Telegraf. Porodica je nestanak prijavila policiji i apeluje na sve građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Ivici… »

Nestao čovek u Prijepolju: Od Ivice (39) već pet dana ni traga, ni glasa

Telegraf pre 19 sati
Porodica je nestanak prijavila policiji i apeluje na sve građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Ivici obaveste najbližu policijsku stanicu. Ivica Golubović (39), poslednji put viđen je u nedelju uveče u Prijepolju od kada mu se gubi svaki… »

Udruženje Prijepoljaca u Beogradu doniralo vrednu opremu Bolnici

PP media pre 20 sati
Prijepolje/Beograd – U znak humanosti i podrške zdravstvenom sistemu, Udruženje Prijepoljaca u Beogradu je nedavno doniralo prijepoljskoj Opštoj bolnici vrednu opremu koja će značajno unaprediti uslove rada i pružanja zdravstvene nege. Među… »

U Zapadnoj Srbiji povećan broj noćenja turista za 15 odsto

PP media pre 21 sat
Čajetina/Nova Varoš/Prijepolje – Turistički uposlenici iz zapadne Srbije sumiraju rezultate u godini na izmaku. Na Zlatiboru se održava 7. konferencija Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija, u okviru programa prekogranične saradnje Srbije… »

Upornost i konstantan rad – formula za uspeh

Biznis.rs pre 23 sata
Preduzeće Matador šped slavi dvadesetogodišnjicu postojanja. Preduzeće Matador Šped iz Prijepolja ove godine slavi dvadesetogodišnjicu poslovanja. Tim povodom razgovarali smo sa vlasnikom firme Dženanom Kujovićem o izazovima na koje nailazi u… »

Vesti dana »