Prijepolje - vesti

Prijepolje: Nesloga u vladajućoj koaliciji

RTV Novi Pazar pre 40 dana
Nakon tromesečne pauze odbornici Skupštine opštine Prijepolje vratili su se u odborničke klupe. Na prvom ovogodišnjem zasedanju dominirale su tačke koje se tiču programa rada za 2018.godinu svih ustanova koje se finansiraju iz lokalnog budžeta. Doneta je odluka i o angažovanju eksternog revizora za... »

Sukob u vladajućoj koaliciji Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje – Na sednici Skupštine opštine do 15 časova usvojeno je 6 od 16 tačaka dnevnog reda. Zasedanje je obeležilo neslaganje između članova vladajuće koalicije, jer je lider DPS – a Bahrija Beganović, optužio Samira Tandira iz partije PSS za niz koruptivnih radnji. Beganović je takođe istakao... »

Skupština u Prijepolju protiče redovno – direktori iznose plan i program rada; Većina stabilna, opozicija podijeljena

Sandžak press pre 40 dana
Na Dnevnom redu 15. sjednice skupštine opštine Prijepolje našlo se 16 tačaka. Razmatra se prijedlog odluke o opštinskom pravobranilaštvu Prijepolja, opštem kućnom redu u stambenim i stambeno – poslovnim zgradama u Prijepolju, a razmatraće se i program poslovanja JKP LIM za 2018. godinu. Član... »

Super-deca do škole pešače kroz šumu, prelaze otvorenu prugu, idu čamcem preko jezera, promene 2 autobusa i nikada ne kasne na čas (FOTO)

Telegraf pre 41 dan
Njegov drug Filip Derikonjić kaže da strahuju i od prelaska pruge, ali i dok pešače po magistrali naročito kada je magla jer trotoara nema pa idu po kolovozu
Petoro osnovaca iz sela Mažići koje se nalazi na granici opština Prijepolje i Priboj svakodnevno kao u akcionim filmovima pešače kroz šumu, prelaze otvorenu prugu, čamcem forsiraju Potpećko jezero, dva puta presedaju u đačke... »

Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja u poseti GZS, Dveri izbačene ili iseljene – POGLEDAJTE U VESTIMS GZS

Glas Zapadne Srbije pre 41 dan
Vesti GZS: Čačak, Gornji Milanovac, Užice, Sevojno, Čajetina, Požega, Ivanjica, Valjevo, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Bajina Bašta - O čemu će sutra raspravljati odbornici prijepoljske skupštine - Većnici u Priboju o radu ustanova kulture - Čačansko gradsko veće sutra o izboru direktora... »

Odbornici o raspodeli budžetskih sredstava za potrebe Doma zdravlja

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje - Za sutra je zakazana 15. Sednica Skupštine opštine Prijepolje na kojoj će se naći 16 tačaka dnevnog reda. Razmatraće se predlog odluke o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog upravnika u stambenim i stambeno-poslovnim... »

Malinari dobili pare pa se posvađali; Štrajk u Inovi; Baka puštena iz zatvora – POGLEDAJTE U VESTIMA GZS

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Vesti GZS: Čačak, Gornji Milanovac, Užice, Sevojno, Čajetina, Požega, Ivanjica, Valjevo, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Bajina Bašta - Da li je zbog nesavesnog lečenja u pribojskoj bolnici preminula pacijentkinja? - Micanoviću vraćene pare. Da li je “prijepoljska tetka” najpoštenija? - Ćinćić i... »

AFERA TANDIROVA TETKA! Mićanović: Bio sam u pravu, vratili su novac!

Sandžak haber pre 42 dana
Prijepolje – Predsednik OK „Bambi Volej” Adis Micanović kaže da je uspeo da povrati novac koji je od ovog kluba iznudila firma „Global Partners Plus” doo iz Prijepolja, iza koje stoji predsednik OO SPP u Prijepolju Samir Tandir protiv kojeg je pre nešto više od jednog meseca podneo krivičnu... »

Muke đaka iz Mažića se nastavljaju jer dve opštine ne mogu da se dogovore

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Priboj / Prijepolje – Petoro osnovaca iz sela Mažići koje se nalazi na granici opština Prijepolje i Priboj svakodnevno kao u akcionim filmovima pešače kroz šumu, prelaze otvorenu prugu, čamcem forsiraju Potpećko jezero, dva puta presedaju u đačke autobuse i uprkos svemu nikada ne kasne u školu. Oni... »

Malinarima obećano mineralno đubrivo i sadni materijal

Glas Zapadne Srbije pre 43 dana
Prijepolje - Udruženje poljoprivrednih proizvođača Limska dolina, koje okuplja malinare iz Priboja, Prijepolja i Nove Varoši održalo je skupštinu udruženja na kojoj su upoznali članove sa detaljima sastanka održanog u petak u Vladi Srbije, gde je postignut načelan dogovor da se poljoprivrednim... »

©2018 Netmark d.o.o.