Prijepolje - vesti

Malinari sklanjaju blokade, postigli dogovor sa Krstom Janjuševićem

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje – Nakon razgovora sa narodnim poslanikom i kordinatorom za Zlatiborski i Moravički okrug, Krstom Janjuševićem, malinari su odustali od štrajka koji traje već četiri dana. Janjušević je nakon sastanka sa malinarima izjavio. "Nisam im obećao kule i gradove, već sam sa ljudima razgovarao... »

Tomašević traži hitnu sednicu Skupštine

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje - Vukosav Tomašević odbornik u lokalnom parlamentu Prijepolja zatražio je danas od predsednice Skupštine Stane Marković da zakaže vanrednu sednicu po hitnom postupku zbog aktuelne situacije vezane za blokadu grada i protest malinara. U obrazloženju se kaže da je zbog protesta malinara... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

Srbija danas pre 40 dana
Oslobođen saobraćaj
Malinari, koji pod blokadom drže put Prijepolje-Bijelo polje, večeras su posle sastanka sa narodnim poslanikom Krstom Janjuševićem (SNS) odlučili da obustave blokadu puta i svoj protest, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta. Malinari su na inicijativu narodnog... »

Prijepoljski privrednici najavljuju tužbu protiv malinara

RTV pre 41 dan
RTV: Prijepoljski privrednici najavljuju tužbu protiv malinara
PRIJEPOLJE - Najveći prijepoljski privrednici najavljuju tužbu protiv Udruženja malinara navodeći da su protesti i blokada magistrale ugrozili njihovo poslovanje.
Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća „Jela star" kaže da je prinuđen da raspusti radnike, prenosi Glas zapadne Srbije. "Već dva dana proizvodnja nam je blokirana, a prevoz sirovina i robe onemogućen. Moraću da raspustim radnike, a u... »

ČETVRTI DAN BLOKADE U PRIJEPOLJU – Građani regulišu saobraćaj, privrednici pomažu protest

Sandžak press pre 41 dan
Situacija u Prijepolju, gdje malinari protestvuju već četvrti dan, i dalje je nepromjenjena. Noć na barikadi kod Vladičanskog dvora provelo je oko 250 voćara iz Polimlja zbog kojih je magistralnih put kroz Prijepolje i dalje neprohodan. Sa obje strane barikade i dalje su duge kolone vozila koje... »

Upozorenje prijepoljskih privrednika: "Ako se blokada brzo ne ukloni, raspuštamo 2.000 radnika"

Blic pre 41 dan
Ukoliko se ubrzo ne reši problem sa malinarima, koji već četvrti dan drže pod blokadom magistralni put za Crnu Goru kroz Prijepolje, 2.000 radnika tamošnjih firmi biće upućeno na prinudni godišnji odmor. Ovo je danas najavljeno posle sastanka prijepoljskog Kluba privrednika, sa kog je ukazano da... »

Zindović na blokadama, malinari traže sastanak sa Anom Brnabić

Glas Zapadne Srbije pre 41 dan
Prijepolje – Predsednik opštine Dragoljub Zindović sa Štabom za vanredne situacije posetio je malinare koji štrajkuju već četvrti dan i bloiraju magistralni put ka Crnoj Gori. Učesnici protesta međutim nisu postigli nikakav dogovor sa lokalnom vlašći, niti kako tvrde, njih smatraju kompetentnim za... »

Četvrti dan blokade u Prijepolju: Građani regulišu saobraćaj, privrednici pomažu protest

Blic pre 41 dan
Situacija u Prijepolju, gde malinari protestvuju već četvrti dan, i dalje je nepromenjena. Noć na barikadi kod Vladičanskog dvora provelo je oko 250 voćara iz Polimlja zbog kojih je magistralnih put kroz Prijepolje i dalje neprohodan. Sa obe strane barikade i dalje su duge kolone vozila koje čekaju... »

Prijepoljski privrednici najavljuju tužbu protiv malinara

Dnevnik pre 41 dan
PRIJEPOLjE: Najveći prijepoljski privrednici najavljuju tužbu protiv Udruženja malinara, navodeći da su protesti i blokada magistrale ugrozili njihovo poslovanje.
Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća „Jela star“ kaže da je prinuđen da raspusti radnike, prenosi Glas zapadne Srbije. Već dva dana proizvodnja nam je blokirana, a prevoz sirovina i robe onemogućen. Moraću da raspustim radnike, a u... »

Ako krećete ka Crnoj Gori, ne očajavajte: Malinari i 3. jutro osvanuli na barikadama u Prijepolju, ali evo koji su alternativni putevi

Kurir pre 41 dan
PRIJEPOLJE - Prijepoljski malinari, njih više stotina, i jutros su, treće jutro zaredom osvanuli na magistrali prema Crnoj Gori koju, nezadovoljni otkupnom cenom maline, pod blokadom drže od subote popodne. - Noć na magistrali je provelo više od 300 ljudi. Mi odavde nemamo kud, malina nam je jedina... »

©2018 Netmark d.o.o.