Prijepolje - vesti

Ako Gugl ne zna, pitajte Husa

RINA pre 27 dana
Prijepolje - Ako neko u Prijepolju nema internet dovoljno je da pozove Husa Preljevića iz sela Dušmanići, jer ovaj krepki starac skoro tri decenije pre pojave gugla u detaljno beleži šta se događa u Polimlju, a i šire. „Imam napisano kada su spojene šine pruge Beograd-Bar bio je ponedeljak, 24.... »

Prijepoljac uhapšen zbog proizvodnje eksplozivnih materija

IndeksOnline pre 40 dana
PRIJEPOLJE – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija uhapsili su 11 osoba osumnjičenih da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok su dve osobe uhapšene zbog nedozvoljene... »

Prijepolje: Opštinska kasa u 2019. godini teška oko 1,26 milijardi dinara

Sandžak press pre 40 dana
Prije nego što stigne pred odbornike, predlog Odluke o budžetu opštine Prijepolje za narednu godinu, shodno zakonskoj obavezi, prošao je Javnu raspravu koju je organizovalo Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave. Obrazlažući Nacrt Odluke najvažnijeg dokumenta prisutnim građanima,... »

Prijepoljce će novogodišnja rasveta koštati 1,72 miliona dinara

IndeksOnline pre 41 dan
PRIJEPOLJE – Po ugledu na druge gradove u Srbiji i Prijepolje će tokom novogodišnjih praznika zasijati narodski rečeno „za sve pare“. Naime, firma “Кeep light” iz Beograda kitiće novogodišnjim ukrasom ulice grada na Limu, saopšteno je na Portalu javnih nabavki. Ovoj firmi dodeljen ugovor o nabavci... »

Opštinska kasa u 2019. teška oko 1,26 milijardi dinara

Glas Zapadne Srbije pre 43 dana
Prijepolje - Pre nego što stigne pred odbornike, predlog Odluke o budžetu opštine Prijepolje za narednu godinu, shodno zakonskoj obavezi, prošao je Javnu raspravu koju je organizovalo Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave. Obrazlažući Nacrt Odluke najvažnijeg dokumenta prisutnim... »

Ribokradice ne prezaju ni od čega: Na Gružanskom i Potpećkom jezeru zaplenjeno 900 metara mreže (foto)

Kurir pre 44 dana
PRIJEPOLJE - Ribočuvari "Balkan Eko Tima" iz Prijepolja, firme koja je korisnik voda na području Zapadne Srbije i Šumadije, zaplenili su u poslednjih nekoliko dana na dva jezera 900 metara mreže. Jedna od mreža, duga 600 metara, zaplenjena je na Gružanskom jezeru kod Knića, druga, duga 300 metara,... »

Eparhija mileševska pokrenula akciju prikupljanja pomoći za Srbe za Kosova i Metohije (foto)

Večernje novosti pre 45 dana
Povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohije Eparhija mileševska na čelu sa Vladikom Atanasijem poziva sve vernike i ljude dobre volje na prikupljanje priloga
PRIJEPOLjE: Povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohije, koja prete da sprski narod dovedu do stanja humanitarne katastrofe usled nestašice osnovnih životnih namirnica, Eparhija mileševska na čelu sa Vladikom Atanasijem... »

SPS Prijepolje: Ivica Dačić je naš kandidat za predsednika na predstojećem Kongresu

Glas Zapadne Srbije pre 45 dana
Prijepolje – Na sednici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Prijepolju izabrano je osam delegata koji će učestvovati na Kongresu SPS, 22. decembra, na kom će se birati vrhovno rukovodstvo stranke. “Decembar 2018 godine je redovno vreme za izbore u Socijalističkoj partiji (SPS), kad... »

BNV otvara Ured u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 45 dana
Prijepolje - U izjavi za nedeljnik „Stav“ predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Esad Džudžo najavio je otvaranje Ureda BNV-a u Prijepolju koje će se baviti ostvarivanjem prava Bošnjaka iz nadležnosti Vijeća. Odgovorajući na pitanje Almira Mehonića, novinara „Stava“, da se stiče utisak da je deo... »

Raspisan poziv za dodelu dve montažne kuće interno raseljenim licima

Glas Zapadne Srbije pre 47 dana
Prijepolje - Opština Prijepolje raspisala javni poziv za je dodelu dve montažne kuće porodicama interno raseljenih lica koja imaju prebivalištem na teritoriji ove opštine, a koja ne mogu na drugi način samostalno da reše stambeno pitanje. Pomoć se odobrava kao jednokratna i bespovratna u vidu... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 2 sata  još 43 povezane

Vučić: Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji

Beta  pre 49 minuta  još 25 povezanih

Majka nastradala u požaru, sin teško povređen

Politika  pre 2 sata  još 19 povezanih

EU dala ponudu Kosovu u zamenu za ukidanje taksi?

Vesti online  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.