Prijepolje - vesti

Malinari u Prijepolju blokirali magistralu

RTV pre 42 dana
RTS: Prijepolje, malinari blokirali magistralu
PRIJEPOLJE - Malinari sa prostora zapadne Srbije blokirali su danas magistralni put u Prijepolju koji vodi ka Crnoj Gori, nezadovoljni niskom otkupnom cenom ovogodišnjeg roda.
Malinari su nakon sastanka u prijepoljskom Domu kulture prošetali ulicama grada nakon čega su stali u blokadu puta u čemu ih nije omela ni jaka kiša koja pada u Prijepolju, javio je Tanjugov reporter sa lica mesta. Malinari su... »

Različitost kao bogatstvo

Glas Zapadne Srbije pre 39 dana
Nova Varoš - Malo je kome poznato da u Novoj Varoši žive pripadnici više od 15 nacionalnih manjina, što je pravo bogatstvo, a najgore je da ni oni sami često nisu svesni prava koja im jamče zakon i Ustav. Zbog toga bi što pre trebalo izabrati lokalni Savet za međunacionalne odnose i imenovati... »

Nove ideje za nove poslove

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje - Povodom završetka projekta “Nove ideje za nove posleve – Ideja Lab” koje je sprovela Kancelarija za mlade u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, Klasterom tekstilaca Prijepolje, Tehničkom školom Prijepolje i Ekonomsko-trgovinskom školom iz Prijepolja u Domu kulture... »

Kamioni zarobljeni, đaci iz Jabuke neće sutra u školu?

Alo pre 41 dan
Alo: Kamioni zarobljeni, đaci iz Jabuke neće sutra u školu?
Sneg koji je noćas pao u Polimlju izazvao je nove nevolje na putnim pravcima koje su usporile saobraćaj u okolini Nove Varoši i dovele u pitanje sutrašnju nastavu u školi na Jabuci kod Prijepolja.
Zbog nekoliko centimetara snega na delu magistrale od Gornje Bistrice do Nove Varoši saobraćaj je usporen, a nekoliko kamiona je trenutno zarobljeno na na jednom usponu pa se vozila kreću samo jednom trakom. Sa novih 15-20... »

Porast nasilja u porodici

Glas Zapadne Srbije pre 41 dan
Prijepolje - Na području Prijepolja, Priboja i Nove Varoši od početka godine do kraja novembra evidentirano je 64 krivičnih dela nasilja u porodici, rečeno je u Prijepolju. Po podacima policije najviše počinilaca registrovano je u Prijepolju, 35, u Novoj Varoši 12 i u Priboju 17, rekla je... »

Sneg izaziva nevolje: Kamioni zarobljeni kod Nove Varoši, na Jabuci đaci možda neće moći u školu

Blic pre 41 dan
Sneg koji je noćas pao Polimlju izazvao je nove nevolje na putnim pravcima koje su usporile saobraćaj u okolini Nove Varoši i dovele u pitanje sutrašnju nastavu u školi na Jabuci kod Prijepolja.
Zbog nekoliko centimetara snega na delu magistrale od Gornje Bistrice do Nove Varoši saobraćaj je usporen a nekoliko kamiona je trenutno zarobljeno na na jednom usponu pa se vozila kreću samo jednom trakom. Sa novih 15-20... »

Različitost kao bogatstvo

Danas pre 41 dan
Malo je kome poznato da u Novoj Varoši žive pripadnici više od 15 nacionalnih manjina, što je pravo bogatstvo, a najgore je da ni oni sami često nisu svesni prava koja im jamče zakon i Ustav. Zbog toga bi što pre trebalo izabrati lokalni Savet za međunacionalne odnose i imenovati Zaštitnika... »

Protest malinara u Prijepolju, blokirana magistrala

Glas Zapadne Srbije pre 41 dan
Prijepolje – Malinari iz zapadne Srbije blokirali su oko 14 časova magistralu u Prijpolju. Malinari cele Zapadne Srbije okupili su se danas u Prijepolju, kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog niske otkupne cene maline, ali i odnosa države i hladnjačara prema njima. Usled jake kiše, oko 800 malinara... »

Obnovljena vodenica u Mileševi

RTV pre 41 dan
RTV: Obnovljena vodenica u Mileševi
PRIJEPOLJE - Vodenica u porti manastira Mileševe nedavno je obnovljena i puštena u rad.
Rekonstrukciju su, uz blagoslov episkopa mileševskog Atanasija Rakite, pored mnogobrojnih donatora, finansirale i Kancelarija za vere Vlade Srbije i Opština... »

Prijepolje: 64 slučaja nasilja u porodici

Sandžak press pre 43 dana
Na području Prijepolja, Priboja i Nove Varoši od početka godine do kraja novembra evidentirano je 64 krivičnih dela nasilja u porodici, rečeno je danas u Prijepolju. Po podacima policije najviše počinilaca registrovano je u Prijepolju, 35, u Novoj Varoši 12 i u Priboju 17, rekla je novinarima... »

Stejt department: Upozorenje prvog nivoa za BG i Srbiju

OK radio  pre 5 sati  još 11 povezanih

Đoković u osmini finala AO

Beta  pre 5 sati  još 28 povezanih

Italijani ćute, niko ne zna šta će biti sa Fijatom u Srbiji

Nova ekonomija  pre 6 sati  još 3 povezane

SAD: Započela finansijska blokada američke vlade

Dnevnik  pre 1 sat  još 22 povezane
©2018 Netmark d.o.o.