Prijepolje - vesti

Simpozijum o zadrugama

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - U organizaciji prijepoljskog Domu kulture od 26. do 28. oktobra održaće se 28. simpozijum „Seoski dani Sretena Vukosavljevića“. Skup je posvećen zadrugarstvu, pa će više naučnih radnika iz Novog Sada, Beograda i Podgorice podneti saopštenja o današnjem poljoprivrednom zadrugarstvu u... »

Neverovatno, ako nemate struju, obratite se EPS-u u Beogradu?!

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Bajina Bašta, Prijepolje, Nova Varoš, Ivanjica, Sjenica - Sneg i kiša koji su u prethodna dva dana napravili najblaže rečeno haos kada je u pitanju snabdevanje električnom energijom na područjima koje pokrivaju Elektrodistribucije Kraljevo i Užice, razlog su za nezadovoljstvo meštana koji tvrde da... »

UGS Nezavisnost: Ministarstvo da nađe način da zaštiti zdravstvene radnike, Sindikati i Komore da pomognu

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Prijepolje – Poverenik za Zlatiborski okrug ujedinjenog granskog sindikata “Nezavisnost” Rade Veruović apelovao je na sve nadležne institucije da nađu način kako da zaštite zaposlene u zdravstvu. On je istakao da je nedavni napad na medicinskog tehničara Amela Baliju zaposlenog u Hitnoj službi Doma... »

Prijepolje: Napadaču na medicinske radnike određen pritvor

Sandžak press pre 26 dana
Zbog napada na zdravstveno osoblje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje. Markoviću se stavlja na teret da je u subotu ujutru nožem napao tehničara Amela Baliju uputivši mu pretnje na verskoj i... »

Prijepolje / Pacijent nasrnuo nožem na tehničara Hitne pomoći uzvikujući: “Turčine, imam nešto za tebe!”

Sandžak press pre 27 dana
Pacijent Veljko M. u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju pokušavši da ga ubode u stomak uputivši mu niz uvreda na vjerskoj osnovi. Spretnom reakcijom Balija je izbjegao napad a zatim se zaključao... »

Napadaču na medicinske radnike određen pritvor

Večernje novosti pre 27 dana
Zbog napada na zdravstveno osoblje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje
PRIJEPOLjE - Zbog napada na zdravstveno osoblje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje. Markoviću se stavlja na teret da je u... »

Nožem nasrnuo na tehničara, doktorku verbalno vređao

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - Pacijent Veljko M. u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju pokušavši da ga ubode u stomak uputivši mu niz uvreda na verskoj osnovi. Spretnom reakcijom Balija je izbegao napad a zatim se... »

Prijepolje: Pacijent nožem napao tehničara Hitne pomoći

RTV pre 28 dana
RTV: Prijepolje: Pacijent nožem napao tehničara Hitne pomoći
PRIJEPOLJE - U službi Hitne pomoći u bolnici u Prijepolju na medicinskog tehničara Amela Baliju (35) nožem je nasrnuo V.M. iz ovog grada, koji je posle hapšenja saslušan i biće predat Višem tužilaštvu u Užicu, navodi "Blic".
Prema pisanju ovog lista, napadač je zaposlenom u Hitnoj pomoći na nacionalnoj i verskoj osnovi pretio da će ga zaklati. Kako je "Blicu" ispričao Balija, napad se desio u subotu oko 3:30 pošto je V.M. potpuno smireno ušao u... »

Prijepolje: U Hitnoj pomoći nožem pretio na verskoj osnovi

Studio B pre 28 dana
U službi Hitne pomoći u bolnici u Prijepolju na medicinskog tehničara Amela Baliju (35) nožem je nasrnuo V.M. iz ovog grada, koji je posle hapšenja saslušan i biće predat Višem tužilaštvu u Užicu, navodi „Blic“.
Prema pisanju ovog lista, napadač je zaposlenom u Hitnoj pomoći na nacionalnoj i verskoj osnovi pretio da će ga zaklati. Kako je „Blicu“ ispričao Balija, napad se desio u subotu oko 3:30 pošto je V.M. potpuno smireno ušao u... »

Potpisani ugovori o subvenciji sa poljoprivrednicima

Sandžak press pre 29 dana
Za nabavku poljoprivrednih mašina, opreme za navodnjavanje i pčelarstvo, kao i sredstava za zaštitu bilja, opština Prijepolje je obezbedila nešto više od 9 miliona dinara u svom budžetu. Nakon sprovedenog konkurs na koji se prijavio 101 poljoprivredni proizvođač njih 91 ispunilo je uslove i... »

Mugabe: Ostajem na vlasti još nekoliko nedelja

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. novembar

B92  pre 4 sata  još 1 povezana

Junker: Katalonski separatizam "katastrofa na više načina"

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.