Prijepolje - vesti

Raspisan konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Čačak - Resurs centar za Zlatiborski i Moravički okrug, Udruženje za društveni razvoj mladih “Interaktiv”, u saradnji Kancelarijom za mlade Čačak, Kancelarijom za mlade Bajina Bašta, Kancelarijom za mlade Užice, Kancelarijom za mlade Prijepolje i Mladim istraživačima Srbije, uz finansijsku podršku... »

RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE MEŠIHAT ISLAMSKE ZAJEDNICE SANDŽAKA MEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE PRIJEPOLJE Poštovani, pozivamo Vas na svečano otvaranje džamije u Ivanju – Prijepolje, subota, 29.09.2018. godine sa početkom u 11.30 h.

Sandžak haber pre 22 dana
RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJEMEŠIHAT ISLAMSKE ZAJEDNICE SANDŽAKAMEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE PRIJEPOLJE Poštovani, pozivamo Vas na svečano otvaranje džamije u Ivanju – Prijepolje, subota, 29.09.2018. godine sa početkom u 11.30... »

Prijepolje: Zgrada opštine, stara dva veka, dobija novi izgled

Večernje novosti pre 22 dana
Potpisan ugovor za drugu fazu radova na uređenju zgrade lokalne samouprave. Sređuju se stepeništa, plafoni, podovi, a radovi vrede oko 12,5 miliona
PREDSEDNIK opštine Dragoljub Zindović i direktor preduzeća "Rovčanin inženjering" Salahudin Rovčanin potpisali su ugovor koji predviđa nastavak građevinskih radova na sanaciji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa zamenu... »

Prijepolje- Rebalans budžeta

Sandžak haber pre 23 dana
Nakon gotovo tromjesečne pauze predsjednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković zakazala je za srijedu 26. septembar osamnaestu sjednicu lokalnog parlamenta. Predloženi dnevni red obuhvata jedanaest tačaka među kojima su i rebalans budžeta, usvajanje Plana detaljne regulacije za Šehovića... »

Još jedna žrtva stršljena: Prijepoljac preminuo nakon uboda

IndeksOnline pre 23 dana
PRIJEPOLJE – Muškarac star 46 godina, iz okoline Prijepolja preminuo je nakon ujeda stršljena. Nesrećni slučaj dogodio se u Drenovi selu petnaestak kilometara udaljenom od grada. Kako „PP Media“ saznaje, čoveka je insekat ubo dok je brao jabuke u porodičnom voćnjaku. U trenutku ujeda sa njim je... »

Prijepoljac (46) umro od ujeda stršljena: Brao jabuke, majka pokušala da ga spase, ali je ujed bio fatalan

Kurir pre 23 dana
Pre nekoliko godina preživeo je ujed, tada su lekari uspeli da mu spasu život...
PRIJEPOLJE - Muškarac od 46 godina, iz okoline Prijepolja preminuo je nakon ujeda stršljena. Nesrećni slučaj dogodio se u Drenovi selu petnaestak kilometara udaljenom od grada. Čoveka je insekt ubo dok je brao jabuke u porodičnom... »

Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu

Sandžak press pre 23 dana
Prijepolje — Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća “Jela star”, kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za dva miliona evra. “Linija za lamelirane grede i bindere već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog... »

Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu

B92 pre 24 dana
B92: Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu
Prijepolje -- Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća "Jela star", kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za dva miliona evra.
"Linija za lamelirane grede i bindere već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog giganta", rekao je za Glas zapadne Srbije Ljujić. Privredni sud u Užicu je... »

Jela star kupila prijepoljsku FAP Livnicu sa nadgradnjom

SEEbiz pre 24 dana
PRIJEPOLJE - Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća Jela star, kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za 2 mil EUR.
- Linija za lamelirane grede i bindere, već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog giganta - rekao je za Glas zapadne Srbije Ljujić. Inače, Privredni sud u... »

Uskoro nastavak radova na rekonstrukciji zgrade opštine Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - Predsednik Opštine Prijepolje Dragoljub Zindović potpisao je danas Ugovor sa firmom ,,Rovčanin inžinjering” o nastavku rekonstrukcije zgrade opštine u vrednosti od 12.390.000. Druga faza radova podrazumeva saniranje, popravku i dovođenje u funkcionalno stanje drugog i prvog sprata,... »

©2018 Netmark d.o.o.