Prijepolje - vesti

UGS Nezavisnost: Ministarstvo da nađe način da zaštiti zdravstvene radnike, Sindikati i Komore da pomognu

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje – Poverenik za Zlatiborski okrug ujedinjenog granskog sindikata “Nezavisnost” Rade Veruović apelovao je na sve nadležne institucije da nađu način kako da zaštite zaposlene u zdravstvu. On je istakao da je nedavni napad na medicinskog tehničara Amela Baliju zaposlenog u Hitnoj službi Doma... »

Napadaču na medicinske radnike određen pritvor

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje - Zbog napada na zdravstveno osbolje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje. Markoviću se stavlja na teret da je u subotu ujutru nožem napao tehničara Amela Baliju uputivši mu pretnje na... »

Prijepolje / Pacijent nasrnuo nožem na tehničara Hitne pomoći uzvikujući: “Turčine, imam nešto za tebe!”

Sandžak press pre 26 dana
Pacijent Veljko M. u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju pokušavši da ga ubode u stomak uputivši mu niz uvreda na vjerskoj osnovi. Spretnom reakcijom Balija je izbjegao napad a zatim se zaključao... »

Napadaču na medicinske radnike određen pritvor

Večernje novosti pre 26 dana
Zbog napada na zdravstveno osoblje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje
PRIJEPOLjE - Zbog napada na zdravstveno osoblje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje. Markoviću se stavlja na teret da je u... »

Nožem nasrnuo na tehničara, doktorku verbalno vređao

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Prijepolje - Pacijent Veljko M. u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju pokušavši da ga ubode u stomak uputivši mu niz uvreda na verskoj osnovi. Spretnom reakcijom Balija je izbegao napad a zatim se... »

Prijepolje: Nož u Hitnoj

Večernje novosti pre 27 dana
RTV: Prijepolje: Pacijent nožem napao tehničara Hitne pomoći
U Prijepolju pacijent izazvao incident. Uz uvrede nasrnuo na Amela Baliju
Pacijent Veljko Marković u subotu ujutru ušao je u prostorije Hitne pomoći u Prijepolju i verbalno napao doktorku Ivanu Pajović a zatim je nožem nasrnuo na tehničara Amela Baliju i pokušao da ga ubode u stomak uputivši mu niz... »

Prijepolje: U Hitnoj pomoći nožem pretio na verskoj osnovi

Studio B pre 27 dana
U službi Hitne pomoći u bolnici u Prijepolju na medicinskog tehničara Amela Baliju (35) nožem je nasrnuo V.M. iz ovog grada, koji je posle hapšenja saslušan i biće predat Višem tužilaštvu u Užicu, navodi „Blic“.
Prema pisanju ovog lista, napadač je zaposlenom u Hitnoj pomoći na nacionalnoj i verskoj osnovi pretio da će ga zaklati. Kako je „Blicu“ ispričao Balija, napad se desio u subotu oko 3:30 pošto je V.M. potpuno smireno ušao u... »

Potpisani ugovori o subvenciji sa poljoprivrednicima

Sandžak press pre 28 dana
Za nabavku poljoprivrednih mašina, opreme za navodnjavanje i pčelarstvo, kao i sredstava za zaštitu bilja, opština Prijepolje je obezbedila nešto više od 9 miliona dinara u svom budžetu. Nakon sprovedenog konkurs na koji se prijavio 101 poljoprivredni proizvođač njih 91 ispunilo je uslove i... »

Prijepolje: Asfaltiran put od Velike Župe do Aljovog Potoka

Sandžak press pre 30 dana
Opština Prijepolje nastavlja sa radovima vezanih za rekonstrukciju i asfaltiranje puteva u seoskim mjesnim zajednicama. Prije nekoliko dana počeli su i radovi na asfaltiranju puta Velika Župa – Dolac – Aljov Potok u dužni od 750 metara. Investicija je vrijedna 2.400.000 dinara a radove izvodi... »

Dveri protiv povećanja cene grejanja

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Prijepolje - Najavljeno poskupljenje grejanja nije usklađeno sa tržišnom cenom energenata, već sa potrebama i apetitima vlasti, zbog čega se prijepoljske Dveri oštro protivi najavljenom poskupljenju i apeluje na predsednika opštine Dragoljuba Zindovića i Opštinsko veće da ne ispune želju JKP „Lim“,... »

©2017 Netmark d.o.o.