Prijepolje - vesti

Malinari nakon sastanka sa ministrom: Zadovoljni smo, dobili smo obećanje, cena će rasti

Kurir pre 39 dana
Predstavnici malinara zadovoljni su današnjim sastankom sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i kažu da su dobili obećanje da će država posredovati u razgovorima malinara i hladnjačara o dnevnoj otkupnoj ceni, kojom su sada nezadovoljni.
Predsednik Udruženja "Limska dolina Prijepolje" Sanel Dizdarević rekao je novinarima posle dvočasovnog sastanka u Ministarstvu poljoprivrede da je dogovoreno da se iduće nedelje organizuje sastanak malinara i hladnjačara u... »

Stare zalihe i potražnja na tržištu ključni faktori u formiranju otkupne cene maline

IndeksOnline pre 39 dana
Prijepolje – Menadžment „ES Komerc“ iz Prijepolja, jednog od većih hladnjačara u zapadnoj Srbiji, izašao je prvi sa akontnim cenama sveže maline za ovu sezonu pred poljoprivredne proizvođače. – Naše preduzeće je pre nekoliko dana donelo odluku o akontnim cenama sa kojima počinjemo ovu sezonu otkupa... »

Malinari zadovoljni, država će posredovati u razgovorima

RTV Novi Pazar pre 39 dana
Predstavnici malinara zadovoljni su današnjim sastankom sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i kažu da su dobili obećanje da će država posredovati u razgovorima malinara i hladnjačara o dnevnoj otkupnoj ceni, kojom su sada nezadovoljni. Predsednik Udruženja „Limska dolina Prijepolje”... »

Malinari zadovoljni razgovorom sa Nedimovićem: Država će posredovati u pregovorima sa hladnjačarima

Srbija danas pre 39 dana
Predsednik Udruženja "Limska dolina Prijepolje" Sanel Dizdarević rekao je da se iduće nedelje organizuje sastanak malinara i hladnjačara u Privrednoj komori Užice
Predstavnici malinara zadovoljni su današnjim sastankom sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i kažu da su dobili obećanje da će država posredovati u razgovorima malinara i hladnjačara o dnevnoj otkupnoj ceni, kojom... »

Malinari zadovoljni, država će posredovati u razgovorima

Studio B pre 39 dana
Predstavnici malinara zadovoljni su današnjim sastankom sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i kažu da su dobili obećanje da će država posredovati u razgovorima malinara i hladnjačara o dnevnoj otkupnoj ceni, kojom su sada nezadovoljni.
foto -vikipedija Predsednik Udruženja „Limska dolina Prijepolje“ Sanel Dizdarević rekao je novinarima posle dvočasovnog sastanka u Ministarstvu poljoprivrede da je dogovoreno da se iduće nedelje organizuje sastanak malinara i... »

Malinari zadovoljni nakon sastanka s ministrom, država će posredovati u razgovorima

BK TV pre 39 dana
Predstavnici malinara zadovoljni su današnjim sastankom sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i kažu da su dobili obećanje da će država posredovati u razgovorima malinara i hladnjačara o dnevnoj otkupnoj ceni, kojom su sada nezadovoljni. Predsednik Udruženja "Limska dolina Prijepolje"... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

Sandžak press pre 40 dana
Malinari su odlučili da obustave protest i blokadu puta Prijepolje – Bijelo Polje koja je trajala od subote zbog otkupne cijene maline. Kako navode, protest je prekinut “posle sastanka malinara sa narodnim poslanikom Krstom Janjuševićem iz Srpske napredne stranke”. Beogradski mediji pišu da nije... »

Malinari prekinuli blokadu puta kod Prijepolja

Al Jazeera pre 40 dana
Saobraćaj na putu Prijepolje-Bijelo Polje normaliziran je nakon što su malinari odlučili obustaviti blokadu i protest.
Prijepoljski malinari, koji su od subote kod Prijepolja držali pod blokadom saobraćaj ka Crnoj Gori nezadovoljni otkupnim cijenama, prekinuli su blokadu sinoć oko 23 sata. Saobraćaj na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje je... »

Malinari prekinuli blokadu puta, slede razgovori sa nadležnima

Vesti online pre 40 dana
Prijepoljski malinari, koji su od subote 2. juna kod Prijepolje držali pod blokadom saobraćaj ka Crnoj Gori nezadovoljni otkupnim cenama, prekinuli su blokadu sinoć oko 23 sata.
Do preokreta je došlo posle razgovora sa Krstom Janjuševićem, narodnim poslanikom i koordinatorom Srpske napredne stranke za Zlatiborski okrug. Tokom narednih dana malinari će se sastati u Vladi Srbije sa nadležnima iz... »

Mediji: Malinari privremeno prekinuli protest i blokadu puta

Insajder pre 40 dana
Proizvođači malina koji su, nezadovoljni otkupnom cenom, od subote u Prijepolju blokirali magistralni put koji kroz Srbiju vodi do crnogorske obale Jadrana, večeras su se povukli s barikade i završili protest, javljaju mediji. Šator sa malinarima koji se nalazio na putu je već uklonjen, a RTS ocenjuje da bi put Prijepolje-Bijelo uskoro trebao da bude prohodan.
Kako piše list Blic, okončanju protesta prethodio je razgovor s poslanikom Krstom Janjuševićem, ali se ne zna šta je dogovoreno. Taj list navodi da je neproverena vest da je poslanik obećao malinarima sastanak s predstavnicima... »

©2018 Netmark d.o.o.