Prijepolje - vesti

Brutalno pretučena dvojica fudbalera iz Prijepolja

IndeksOnline pre 23 dana
PRIJEPOLJE – Fudbareri Polimlja Emir H. i Dženet H. brutalno su pretučeni u noći između petka i subote ispred jedne pekare nedaleko od centra Prijepolja. Emir H. je sa povredom glave opasnom po život, nakon ukazane lekarske pomoći na licu mesta u besvesnom stanju, prevezen u Užice a potom dalje za... »

Ovaj grad u Srbiji daje nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje, postoje samo dve obaveze

Alo pre 24 dana
Alo: Ovaj grad u Srbiji daje nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje, postoje samo dve obaveze
Subvencija podrazumeva jednokratnu naknadu
U Prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba... »

Bespovratna sredstva: Nezaposlenima 180.000 dinara za samozapošljavanje

Srbija danas pre 24 dana
U Prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba za zapošljavanje i lokalna samouprava.
U poslednje dve i po godine opština Prijepolje izdvojila je blizu 23 miliona dinara za realizaciju mera predviđenih Lokalnim akcionim planom zapošljavanja i programe sufinasiranja u saradnji sa Nacionalnom službom za... »

Deponije ugrožavaju Lim

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Lim jedna je od najugroženijih reka Balkana jer su duž njenog toka, kroz tri države, brojna smetliša i divlje deponije. U delu kroz Srbiju, bar delimično, problem zagađenja ove reke rešio bi se izgradnjom deponije „Banjica" jer bi tu, po odluci od pre 15 godina, otpad trebalo da odlažu opštine... »

Za 33 nezaposlenih u prijepolju: Dobili po 180.000 za samozapošljavanje

Večernje novosti pre 24 dana
Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona dinara obezbedile su Nacionalna služba za zapošljavanje i lokalna samouprava
U PRIJEPOLjSKOJ filijali Nacionalne službe za zapošljavanje svečano su dodeljena 33 ugovora nezaposlenima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje u iznosu od 180.000 dinara. Novac za ovu namenu u iznosu od šest miliona... »

Stari i nepokretni ostavljeni da čekaju zimu bez struje

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje - Jovanka Dumić iz zaseoka Gornji Goračići kod Aljinovića jedina u selu će dočekati zimu bez struje. „Ima tri godine kako čekam da mi postave bandere. Rupe koje sam platila da mi se iskopaju zjape prazne. Izgleda da sam džabe dala pare i za dve drvene bandere da mi dopreme”, kaže baba... »

Deponije ugrožavaju Lim

Sandžak press pre 25 dana
Lim jedna je od najugroženijih reka Balkana jer su duž njenog toka, kroz tri države, brojna smetliša i divlje deponije. U delu kroz Srbiju, bar delimično, problem zagađenja ove reke rešio bi se izgradnjom deponije „Banjica” jer bi tu, po odluci od pre 15 godina, otpad trebalo da odlažu opštine... »

Uručena 33 ugovora za subvenciju samozapošljavanja

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje – Danas je u prijepoljskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) dodeljeno 33 ugovora nezaposlenim licima kojima je odobrena subvencija za samozapošljavanje. Direktorka NSZ filijala Prijepolje Ana Pejović se zahvalila predstavnicima lokalne samouprave na dobroj saradnji ali i... »

Noć pozorišta u subotu u 13 gradova Srbije

RTV pre 25 dana
RTV: Noć pozorišta u subotu u 13 gradova Srbije
NOVI SAD - U subotu 17. novembra, po osmi put će se održati međunarodna manifestacija Noć pozorišta u Republici Srbiji. Međunarodna mreža European theatre night obeležava mali jubilej - 10 godina postojanja. Te s tim u vezi, ovogodišnja manifestacija ponela je duh istorije pozorišnog stvaralaštva u Srbiji i realizuje se pod nazivom "Istorija kroz znamenite pozorišne ličnosti u našem gradu".
Preko 40 različitih programskih sadržaja biće održano, u sledećim gradovima: Bačka Palanka, Beograd, Čukarica, Zemun, Rakovica, Vrbas, Kruševac, Niš, Novi Sad, Futog, Prijepolje, Zrenjanin i Ćićevac. Ustanove kulture i... »

Deponije ugrožavaju Lim

RTS pre 26 dana
RTS: Deponije ugrožavaju Lim
Lim jedna je od najugroženijih reka Balkana jer su duž njenog toka, kroz tri države, brojna smetliša i divlje deponije. U delu kroz Srbiju, bar delimično, problem zagađenja ove reke rešio bi se izgradnjom deponije „Banjica" jer bi tu, po odluci od pre 15 godina, otpad trebalo da odlažu opštine Sjenica, Nova Varoš, Priboj i Prijepolje.
Status otpadne transferzale Crne Gore, Republike Srpske i Srbije, Lim je zajhvaljujući ljudskom nemaru, dobio pre skoro dve decenije, a o količini smeća koje u njega stiže, uverljivo svedoči priobalje , nelegalne deponije, pa i... »

©2018 Netmark d.o.o.