Prijepolje - vesti

Rafteri krstarili Limom od Plava do Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje - Sa splava na Plavskom jezeru rafteri su u petak 01.06.2018. godine krenuli u avanturu niz limske brzake.U regati je učestvovalo 15 posada iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Regatu je otvorio predsednik opštine Plav Orhan Šahmanović. Limska regata je avanutra duga 134 km koja... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

B92 pre 42 dana
B92: Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja
Malinari su odlučili da obustave protest i blokadu puta Prijepolje – Bijelo Polje koja je trajala od subote zbog otkupne cene maline.
Kako navode, protest je prekinut “posle sastanka malinara sa narodnim poslanikom Krstom Janjuševićem iz Srpske napredne stranke”. Beogradski mediji pišu da nije poznato šta je dogovoreno, dok državna agencija Tanjug ističe da će... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

Dnevnik pre 42 dana
PRIJEPOLjE: Malinari, koji pod blokadom drže put Prijepolje-Bijelo polje, večeras su posle sastanka sa narodnim poslanikom Krstom Janjuševićem (SNS) odlučili da obustave blokadu puta i svoj protest, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.
Malinari su na inicijativu narodnog poslanika Janjuševića pristali da pregovaraju sa nadležnim i put oslobode za saobraćaj. Šator sa malinarima koji se nalazio na putu je već uklonjen i put Prijepolje-Bijelo polje bi trebalo već... »

Malinari prekinuli blokadu puta, slede razgovori sa nadležnima

BK TV pre 42 dana
Prijepoljski malinari, koji su od subote 2. juna kod Prijepolje držali pod blokadom saobraćaj ka Crnoj Gori nezadovoljni otkupnim cenama, prekinuli su blokadu sinoć oko 23 sata. Do preokreta je došlo posle razgovora sa Krstom Janjuševićem, narodnim poslanikom i koordinatorom Srpske napredne stranke... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

RTS pre 42 dana
RTS: Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja
Malinari, koji su pod blokadom držali put Prijepolje–Bijelo polje, večeras su posle sastanka sa narodnim poslanikom SNS-a Krstom Janjuševićem odlučili da obustave blokadu puta i svoj protest.
Kao su za RTS potvrdili proizvođači iz udruženja Limska dolina iz Prijepolja i Priboja i Udruženja poljoprivrednih proizvođača iz Užica, koji su inicirali protest, saobraćaj na magistralnom putu Prijepolje–Bijelo polje je... »

Mediji: Malinari privremeno prekinuli protest i blokadu puta

Insajder pre 42 dana
Proizvođači malina koji su, nezadovoljni otkupnom cenom, od subote u Prijepolju blokirali magistralni put koji kroz Srbiju vodi do crnogorske obale Jadrana, večeras su se povukli s barikade i završili protest, javljaju mediji. Šator sa malinarima koji se nalazio na putu je već uklonjen, a RTS ocenjuje da bi put Prijepolje-Bijelo uskoro trebao da bude prohodan.
Kako piše list Blic, okončanju protesta prethodio je razgovor s poslanikom Krstom Janjuševićem, ali se ne zna šta je dogovoreno. Taj list navodi da je neproverena vest da je poslanik obećao malinarima sastanak s predstavnicima... »

Protest privremeno prekinut, malina 130 dinara!

InfoLIGA pre 42 dana
Posle 4 dana blokade magistralnog puta koji kroz Prijepolje vodi ka crnogorskoj granici, proizvođači malina iz tog dela Srbije odlučili su da privremeno prekinu protest i odu na razgovore u Beograd sa nadležnim institucijama i visokim državnim zvaničnicima. Prema informaciji koja se večeras čula na... »

Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja

RTV pre 42 dana
RTV: Malinari prekinuli protest i blokadu puta kod Prijepolja
PRIJEPOLJE - Malinari, koji pod blokadom drže put Prijepolje-Bijelo polje, večeras su posle sastanka sa narodnim poslanikom Krstom Janjuševićem (SNS) odlučili da obustave blokadu puta i svoj protest, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.
Malinari su na inicijativu narodnog poslanika Janjuševića pristali da pregovaraju sa nadležnim i put oslobode za saobraćaj. Šator sa malinarima koji se nalazio na putu je već uklonjen i put Prijepolje-Bijelo polje bi trebalo već... »

Protest malinara: Osposobljen alternativni put kod Prijepolja (foto+video)

Večernje novosti pre 43 dana
Alternativni kroz Prijepolje je osposobljen je i nisu velike gužve, saznaju "Novosti"
Alternativni kroz Prijepolje je osposobljen je i nisu velike gužve. Kako saznajemo, lokalni privrednici unajmili su nekolicinu radnika, koji dežuraju na ključnim mestima alternativnog puta kod Ivanjskog mosta i raskrsnice u... »

ES Komerc prvi ponudio akontnu cenu maline

SEEbiz pre 43 dana
PRIJEPOLJE – Menadžment „ES Komerc", jednog od većih hladnjačara u zapadnoj Srbiji, danas je izašao sa akontnim cenama sveže maline.
„Naše preduzeće je danas donelo odluku o akontnim cenama sa kojima počinjemo ovu sezonu otkupa maline. Minimalna akontna cena za sortu Vilamet, za prvu klasu je 100 din/kg, za drugu 80 din/kg, a toliko ćemo plaćati i sortu... »

©2018 Netmark d.o.o.