Prijepolje - vesti

Prijepolje – Supružnici preminuli u razmaku od tri sata

Sandžak press pre 34 dana
Stevan Ćubić (83) i njegova supruga Stanojka iz sela Župa zaseok Miocka preminuli su jučer u razmaku od nepuna tri sata. “Stevan je preminuo petnest minuta posle ponoći, a ujna Stana je ispustila dušu u petnest minuta do tri. Pričali smo sa sveštenikom i on kaže da nije zabeleženo u ovom kraju da... »

Prolećni sneg usporio saobraćaj

Sandžak haber pre 34 dana
Prijepolje – Prvo prolećno jutro osvanulo je pod snegom i sa vejavicom na područiju Prijepolja, Nove Varoši i Priboja. Debljina senžnog pokrivača u nižim delovima Polimske doline je oko 4-5 centimetara, dok ga na planinskim prevojima ima znatno više. U Novoj Varoši snega u gradu ima oko desetak... »

NVO Polimlje traži od Opštine Prijepolje da se upišu imena svih ubijenih u Štrpcima

Sandžak press pre 35 dana
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Centar za zaštitu ljudskih prava i toleranciju – Polimlje, iz Prijepolja podnio je Zahtjev opštini Prijepolje da se na spomeniku otetih i ubijenih Bošnjaka sa voza u Štrpcima 27. februara 1993. godine, upišu imena svih žrtva, ne samo imena ubijenih Prijepoljčana, opštine na... »

Do sada nezabeležen slučaj u okolini Prijepolja: Supružnici preminuli u razmaku od tri sata

Kurir pre 35 dana
PRIJEPOLJE - Stevan Ćubić (83) i njegova supruga Stanojka iz sela Župa kod Prijepolja preminuli su u ponedeljak u razmaku od nepuna tri sata. "Stevan je preminuo petnest minuta posle ponoći, a ujna Stana je ispustila dušu u petnest minuta do tri. Pričali smo sa sveštenikom i on kaže da nije... »

Baka i deka zajedno napustili ovaj svet: Stevan i Stanojka umrli u razmaku od par sati

Glas Zapadne Srbije pre 35 dana
Prijepolje - Stevan Ćubić (83) i njegova supruga Stanojka iz sela Župa zaseok Miocka preminuli su juče u razmaku od nepuna tri sata. ,,Stevan je preminuo petnest minuta posle ponoći, a ujna Stana je ispustila dušu u petnest minuta do tri. Pričali smo sa sveštenikom i on kaže da nije zabeleženo u... »

Milanu stigla pomoć iz opštine i od aktivista

Glas Zapadne Srbije pre 36 dana
Prijepolje - Milanu Adamoviću iz sela Zabrdnji Toci kod Prijepolja, kome je sneg porušio dotrajalu kuću u kojoj je živeo, stigla je pomoć pa će po svemu sudeći uskoro dobiti krov nad glavom. ,,Prihvatili su me u opštini, razgovarao sam sa predsednikom Zindovićem i njegovim saradnicima. Obećali su... »

Zajedno su ubijeni, zajedno nek počivaju

Slobodna Evropa pre 36 dana
Centar za zaštitu ljudskih prava i toleranciju - Polimlje, iz Prijepolja podneo je Zahtev opštini Prijepolje da se na spomeniku otetih i ubijenih Bošnjaka sa voza u Štrpcima 27. februara 1993. godine, upišu imena svih žrtva, ne samo imena ubijenih Prijepoljčana, opštine na jugozapadu Srbije kod... »

Prijepoljska opozicija: Manipulatori i manipulatorke

Glas Zapadne Srbije pre 37 dana
Prijepolje - Mi, odbornici koji sedimo na desnoj strani sale za skupštinska zasedanja, dobili smo etiketu manipulatori, samo zato što se trudimo da časno zastupamo građane koji su nam ukazali poverenje. Manipulatori smo zato što dolazimo spremni na sednice Skupštine i što uvek imamo konkretne... »

Rođak ministarke Kuburović beskućnik u Prijepolju, sneg mu srušio kuću

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje - Mirjana Bojović član opštinskog veća u Prijepolju lagala je za skupštinskom govornicom kada je tvrdila da mi je nudila pomoć, trebalo bi da je bude sramota, da u skupštini pljuje čoveka koji je zbog ove zemlje postao invalid, kazao je Milan Adamović kome je sneg krajem februara srušio... »

Odbijena tužba Bahrije Beganovića

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje - Osnovni sud u Prijepolju odbio je krivičnu tužbu Bahrije Beganovića u krivičnom predmetu protiv vlasnika Glasa zapadne Srbije Gvozdena Nikolića. U obrazloženju se kaže da je privatni tužilac Bahrija Beganović podneo sudu podnesak nazvan privatnom krivičnom tužbom stavljajući... »

Vučić: Želimo da budemo sledeći u EU

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Audi povlači 1,2 miliona vozila

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Mali: Rekonstrukcija centralnih ulica

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Sunce, pa moguća kiša: U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.