Prijepolje - vesti

Zindović o protestu Islamske zajednice povodom afere “hodžina tetka”: To nije način!

Sandžak haber pre 24 dana
Politička situacija u opštini Prijepolje dijeli sudbinu dešavanja na državnom nivou, kazao je za užiičku TV 5 predsjednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović, prenosi GZS.On je dodao da je situacija možda malo i složenija zbog multietničke sredine kao što je prijepoljska opština.“Zbog postupanja... »

Zindović: Svi pojedinci iz vlasti moraju lično da snose odgovornost za svoje postupke

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - Politička situacija u opštini Prijepolje deli sudbinu dešavanja na državnom nivou, kazao je za užiičku TV 5 predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović. On je dodao da je situacija možda malo i složenija zbog multietničke sredine kao što je prijepoljska opština. "Zbog postupanja... »

Meštani Gornje Kosatice i dalje zavejani

RINA pre 24 dana
Prijepolje – Meštani sela Gornja Kosatica i posle prestanka snežnih padavina odsečeni su od sveta, jer su putevi zavejani, a nameti na pojedinim mestima veći od pola metra. “Nigde nikog nema da prođe da pročisti bar glavni put do centra sela. Ovde žive stari i bolesni ljudi, kojima je ovih dana bio... »

„Boško Buha” na rasprodaji

Politika pre 24 dana
Oronuli i odavno zaključani objekti na Jabuci, simboli revolucije, pionirskog poleta i Titovog doba, sada idu na doboš
Prijepolje – Došlo je vreme da se reši sudbina nekad masovno posećivanog, pa decenijama zapostavljanog Memorijalnog kompleksa „Boško Buha” na Jabuci kod Prijepolja, i to – prodajom. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika... »

Zbog hapšenja direktorke Centra za socijalni rad zatražena vanredna sednica Skupštine opštine Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje - Nakon što je uhapšena direktorka Centra za socijalni rad Prijepolje Sabira Hadžiavdić, predsednici Skupštine opštine Prijepolje Stani Marković u ponedeljak je samostalni odbornik Vukosav Tomašević uputio zahtev za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlkamenta. ,,Obraćam vam se na... »

Muftijine pristalice blokirale magistralu (VIDEO)

Vesti online pre 25 dana
Nakon što je policija po nalogu Specijalnog tužilaštva u Kraljevu uhapsila direktorku Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabiru Hadžiavdić i radnicu ove ustanove Alisu Talović, zbog sumnje da su zloupotrebile položaj, te im je određen pritvor do 30 dana, oko stotinak pristalica bivšeg muftije Muamera Zukorlića su u znak protesta zbog hapšenja na petnaestak minuta blokirali magistralni put koji vodi ka Crnoj Gori.
Pre nego što je organizovana blokada puta na ulazu u Prijepolje u džamijama koje su pod kontrolom Islamske zajednice u Srbiji, vernici su pozvani da blokiraju magistralu uz obrazloženje da su one uhapšene samo zato što su... »

Zbog hapšenja direktorke Centra za socijalni rad zatražena vanredna sednica Skupštine opštine Prijepolje

RTV Novi Pazar pre 26 dana
Nakon što je uhapšena direktorka Centra za socijalni rad Prijepolje Sabira Hadžiavdić, predsednici Skupštine opštine Prijepolje Stani Marković u ponedeljak je samostalni odbornik Vukosav Tomašević uputio zahtev za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlkamenta.-Obraćam vam se na ovaj način, u... »

Vanredna sednica Skupštine opštine Prijepolje zbog hapšenja direktorke Centra za socijalni rad

IndeksOnline pre 26 dana
PRIJEPOLJE – Nakon što je uhapšena direktorka Centra za socijalni rad Prijepolje Sabira Hadžiavdić, predsednici Skupštine opštine Prijepolje Stani Marković u ponedeljak je samostalni odbornik Vukosav Tomašević uputio zahtev za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlkamenta. -Obraćam vam se na ovaj... »

Sećanje na Ivanu i Saja ne bledi

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Prijepolje - U znak sećanja na trgično preminule sugrađane Ivanu Rakonjac i Saja Planića danas je treći put zaredom u prijepoljskom Domu kulture održana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciju su organizovali opština Prijepolje, Turistička organizacija Prijepolje, Crveni krst, Dom kulture i... »

Prodaja preduzeća Putnik Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - Ugostiteljsko turističko preduzeće „Putnik Prijepolje” doo u stečaju oglašava prvu prodaju nepokretne i pokretne imovine stečajnog dužnika metodom javnog nadmetanja. Predmet prodaje je imovina grupisala u tri celine. Prvi deo čini hotel sa pokretnom imovinom, opremom, sitnim inventarom... »

©2019 Netmark d.o.o.