Prijepolje - vesti

Potpisan ugovor za izgradnju javne rasvete ka Seljašnici

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Prijepolje – Nakon sprovedene zakonske procedure u okviru javnih nabavki danas je izabran najpovoljniji izvođač radova na realizaciji projekta izgradnje ulične rasvete na saobraćajnici Kolovrat – Seljašnica. Najbolju ponudu dala je firma “Elektrovolt” iz Valjeva . Prema rečima predsednika opštine... »

Odbornici u Prijepolju o prvom rebalansu budžeta

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Prijepolje - Predsednica Skupštine Prijepolje Stana Marković sazvala je za sutra 18. sednicu, na kojoj će se naći 11 tačaka dnevnog reda. Razmatraće se predlog odluke o pokretanju postupka za donošenje statuta opštine Prijepolje, kao i predlog odluke o donošenju plana detaljne regulacije „Šehovića... »

Prijepolje: Zgrada opštine, stara dva vijeka, dobija novi izgled

Sandžak press pre 25 dana
Predsjednik opštine Dragoljub Zindović i direktor preduzeća “Rovčanin inženjering” Salahudin Rovčanin potpisali su ugovor koji predviđa nastavak građevinskih radova na sanaciji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa zamenu stolarije, uređenje holova i stepeništa, zamenu podnih podloga,... »

Raspisan konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Čačak - Resurs centar za Zlatiborski i Moravički okrug, Udruženje za društveni razvoj mladih “Interaktiv”, u saradnji Kancelarijom za mlade Čačak, Kancelarijom za mlade Bajina Bašta, Kancelarijom za mlade Užice, Kancelarijom za mlade Prijepolje i Mladim istraživačima Srbije, uz finansijsku podršku... »

RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE MEŠIHAT ISLAMSKE ZAJEDNICE SANDŽAKA MEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE PRIJEPOLJE Poštovani, pozivamo Vas na svečano otvaranje džamije u Ivanju – Prijepolje, subota, 29.09.2018. godine sa početkom u 11.30 h.

Sandžak haber pre 27 dana
RIJASET ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJEMEŠIHAT ISLAMSKE ZAJEDNICE SANDŽAKAMEDŽLIS ISLAMSKE ZAJEDNICE PRIJEPOLJE Poštovani, pozivamo Vas na svečano otvaranje džamije u Ivanju – Prijepolje, subota, 29.09.2018. godine sa početkom u 11.30... »

Prijepolje: Zgrada opštine, stara dva veka, dobija novi izgled

Večernje novosti pre 27 dana
Potpisan ugovor za drugu fazu radova na uređenju zgrade lokalne samouprave. Sređuju se stepeništa, plafoni, podovi, a radovi vrede oko 12,5 miliona
PREDSEDNIK opštine Dragoljub Zindović i direktor preduzeća "Rovčanin inženjering" Salahudin Rovčanin potpisali su ugovor koji predviđa nastavak građevinskih radova na sanaciji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa zamenu... »

Prijepolje- Rebalans budžeta

Sandžak haber pre 28 dana
Nakon gotovo tromjesečne pauze predsjednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković zakazala je za srijedu 26. septembar osamnaestu sjednicu lokalnog parlamenta. Predloženi dnevni red obuhvata jedanaest tačaka među kojima su i rebalans budžeta, usvajanje Plana detaljne regulacije za Šehovića... »

Prijepoljac (46) umro od ujeda stršljena: Brao jabuke, majka pokušala da ga spase, ali je ujed bio fatalan

Kurir pre 28 dana
Pre nekoliko godina preživeo je ujed, tada su lekari uspeli da mu spasu život...
PRIJEPOLJE - Muškarac od 46 godina, iz okoline Prijepolja preminuo je nakon ujeda stršljena. Nesrećni slučaj dogodio se u Drenovi selu petnaestak kilometara udaljenom od grada. Čoveka je insekt ubo dok je brao jabuke u porodičnom... »

Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu

Sandžak press pre 29 dana
Prijepolje — Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća “Jela star”, kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za dva miliona evra. “Linija za lamelirane grede i bindere već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog... »

Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu

B92 pre 29 dana
B92: Vlasnik preduzeća Jela star kupio FAP Livnicu
Prijepolje -- Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća "Jela star", kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za dva miliona evra.
"Linija za lamelirane grede i bindere već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog giganta", rekao je za Glas zapadne Srbije Ljujić. Privredni sud u Užicu je... »

©2018 Netmark d.o.o.