Prijepolje - vesti

Pronađena "kašikara" pored pruge Beograd-Bar

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Prijepolje - Ručna bomba "kašikara" pronađena je danas pored pruge, na deonici Beograd-Bar, kod Prijepolja, kao i da bezbednost građana nije ugrožena, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako objašnjavaju, bomba "kašikara" je pronađena u blizini šina i da se, kako pretpostavljaju,... »

Prijepolje: Zbog bombe obustavljen željeznički saobraćaj

Al Jazeera pre 12 dana
Na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja obustavljen saobraćaj nakon što je pored pruge pronađena ručna bomba.
Željeznički saobraćaj na dionici barske pruge kod Prijepolja u Srbiji u prekidu je od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom obilaska terena između šina uočio ručnu bombu M-75. Rukovodstvo i stručne službe Infrastrukture... »

Prodaje se prijepoljski „IRIS“

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Prijepolje - Na osnovu rešenja Privrednog suda Užice, stečajni upravnik oglasio je prodaju stečajnog dužnika Industriju konfekcije, dugmadi i šnala „IRIS“ koji se nalazi u Valterovoj ulici u Prijepolju, po početnoj ceni od 150.992.907,00 miliona dinara. Na prodaji je proizvodno poslovni kompleks... »

Stara Raška obradovala mališane novčanim poklonima

Večernje novosti pre 15 dana
Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Humanitarna organizacija „Stara Raška“ iz Beograda obradovala je 425 mališana slabijeg imovinskog stanja u Prijepolju sa po 5.000 dinara
PRIJEPOLjE - Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Humanitarna organizacija „Stara Raška“ iz Beograda obradovala je 425 mališana slabijeg imovinskog stanja u Prijepolju sa po 5.000 dinara. Takođe, ova organizacija... »

"Stara Raška" daruje hiljadu mališana sa po 5.000 dinara

RTV pre 15 dana
RTV: "Stara Raška" daruje hiljadu mališana sa po 5.000 dinara
PRIJEPOLJE/PRIBOJ/NOVA VAROŠ/SJENICA - Već 15 godina za redom zahvaljujući sredstvima dijaspore iz Kanade, humanitarna organizacija "Stara Raška" iz Beograda deli božićne poklone siromašnoj i bolesnoj deci. Tako će i za nastupajuće božićne praznike više od 1.000 dece u opštinama Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica dobiti po 5.000 dinara.
"Sredstva za ovu namenu u Kanadi prikuplja humanitarna fondacija 'Stara Raška' koju uspešno vodi Dragana Varaklić, Prijepoljka po rođenju. Sve je to rezultat uspešne saradnje dve sestre 'Stare Raške', ove u Beogradu i one u... »

Za Božić pet miliona deci iz jugozapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 15 dana
Prijepolje, Priboj, Nova Varoš, Sjenica - Već 15 godina za redom zahvaljujući sredstvima dijaspore iz Kanade, humanitarna organizacija „Stara Raška“ iz Beograda deli božićne poklone siromašnoj i bolesnoj deci. Tako će i za nastupajuće božićne praznike više od 1.000 dece u opštinama Prijepolje,... »

Božićni turnir u malom fudbalu od 8 do 10. januara

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Prijepolje - U organizaciji Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, u opštini Prijepolje po treći put će biti organizovan Božićni turnir u malom fudbalu. Turnir počinje 8. januara 2018. i traje tri dana. Iz organizacionog odbora očekuju veliki broj ekipa, jer kako ističu... »

Kiša pokrenula klizište, zatrpan deo magistrale kod Nove Varoši

Blic pre 17 dana
Zbog velike količine zemlje koja se sa brda survala na magistralni put Nova Varoš – Prijepolje, saobraćaj na ovoj deonici se odvija usporeno.
Kiša koja je noćas padala u ovom kraju pokrenula je klizište u mestu Draževići, na ulasku u Novu Varoš iz pravca Bistrice, pa je deo puta ostao zatrpan. Dve građevinske mašine od jutros se bore da pročiste deo magistrale na koju... »

Zindović sa saradnicima u obilasku javnih službi

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Prijepolje – Novogodišnja noć za funkcionere lokalne vlasti u Prijepolju nije bila paradna, već radna. Predsednik opštine, Dragoljub Zindović, sa svojim saradnicima obišao je službe koje su radile celu noć. Foto: facebook Zindović je sa Samirom Tandirom, predsednikom OO BDZ-a i Milanom Gačevićem,... »

Oružana pljačka u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 21 dan
Prijepolje – Kako Glas zapadne Srbije saznaje, sinoć je maskirani napadač opljačkao menjačnicu u centru Prijepolja. On je uz pretnju pištoljem iznudio od radnika menjačnice novac, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Policija traga za razbojnikom, koji je prema našim nezvaničnim saznajima odneo oko... »

Stejt department: Upozorenje prvog nivoa za BG i Srbiju

OK radio  pre 5 sati  još 11 povezanih

Đoković u osmini finala u Melburnu

Politika  pre 1 sat  još 28 povezanih

U Italiji ćute - šta će biti s našim "fićom"

B92  pre 8 sati  još 3 povezane

Mekdonel predlaže finansiranje vlade SAD do 8.februara

Večernje novosti  pre 2 sata  još 22 povezane
©2018 Netmark d.o.o.