Prijepolje - vesti

Skuplje komunalne usluge

Večernje novosti pre 7 dana
Stiglo neprijatno iznenađenje za sve stanovnike Prijepolja
PRIJEPOLjE - Od narednog meseca žitelji grada na Limu plaćaće komunalne usluge po znatno većim cenama, voda će poskupeti za skoro 50 procenata, dok će cena iznošenja smeća biti uvećana za 27 odsto, odlučili su na prošlom zasedanju odbornici Skupštine grada. Od 12... »

Kombi Sportskog saveza

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Prijepolje, Brodarevo - Zbog duga za neisplaćene zarade i sudskog rešenja o izvršenju, javni izvršitelj je pokucao na vrata Sportskog saveza u gradu na Limu da bi popisao kombi minibus i predao ga na čuvanje poveriocima - Eldaru Lisici i Savu Pušici, radnicima Saveza. Zaposleni kojima se duguje... »

Prijepolje: Renoviraju fiskulturnu salu za 1.500 đaka

Blic pre 10 dana
Fiskulturna sala u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Prijepolju koja decenijama nije u funkciji konačno će biti renovirana, a posle radova koji će trajati dva meseca koristiće je više od 1.500 školaraca, kao i lokalni sportisti.
Za radove koji su povereni jednoj privatnoj građevinskoj firmi iz Priboja, Evropska unija i Vlada Švajcarske su posredstvom razvojnog programa Progres obezbedili 80. 000 evra, dok će opština Prijepolje pomoći sa 10.000 evra.... »

PRIJEPOLJE: VODA SKUPLJA 50% IZNOŠENJE SMEĆA 20%! Vlast priznala da je preduzeće u problemima!

Sandžak haber pre 10 dana
Prijepolje – Lokalni parlament u Prijepolju zasedao je nakon skoro tri meseca pauze. Odlukom odbornika vladajuće većine od idućeg meseca doći će do povećanja cena komunalnih usluga, tako će građani vodu plaćati skuplje za skoro za 50%, dok je cena iznošenja smeća povećana za 27%. Opozicija je... »

Odbila da krši zakon: Smenjena načelnica urbanizma u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Prijepolje - Vesna Novosel rukovodilac odeljenja za urbanizam u Prijepolju smenjena je sa mesta rukovodioca odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, stambeno komunalne i imovinske poslove. Na njeno mesto imenovana je Jela Posrkača koja je radila poslove legalizacije. Novosel je smenjena nakon... »

Pomoć dobio 21 mladi poljoprivrednik

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Prijepolje - Čak 21 mladi poljoprivredni proizvođač iz grada na Limu dobio je subvenciju namenjenu za nabavku materijala za rad, stoke, građevinskog materijala za poljoprivredne objekte i opreme za razvoj poljoprivrede. Prosečna vrednost dobijenih sredstava iznosi 185.000 dinara, a projekat podrške... »

Sramota lokalne vlasti u Prijepolju: Član Opštinskog veća Milan Gačević najbrutalnije izvređao građane

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Prijepolje – Nezabeleženo je u lokalnim samoupravama u Srbiji da je neko na taj način kao član vladajuće koalicije brutalnije izvređao građane svoje opštine kao što je to učinio Milan Gačević član Opštinskog veća Prijepolja i predsednik OO Nove Srbije u ovom mestu. Gačević je Ljubišu Šljukića... »

Pomoć dobio 21 mladi poljoprivrednik

Večernje novosti pre 11 dana
Fondacija "Ana i Vlade Divac" subvencioniše mlade domaćine u gradu na Limu. Prosečna vrednost dobijenih sredstava iznosi blizu 190.000 dinara
PRIJEPOLjE - Čak 21 mladi poljoprivredni proizvođač iz grada na Limu dobio je subvenciju namenjenu za nabavku materijala za rad, stoke, građevinskog materijala za poljoprivredne objekte i opreme za razvoj poljoprivrede. Prosečna... »

Za renoviraje zgrade opštinske uprave 22 miliona

Blic pre 11 dana
Od početka naredne godine Skupština opštine Prijepolje zasedaće u novoj sali, a za potrebe opštinskih činovnika biće izgrađeno i nekoliko kancelarija.
Ugovorom koji su potpisali predsednik opštine Dragoljub Zindović i jedna privatna firma, predviđena je sanacija i nadogradnja zgrade lokalne samouprave koja podrazumeva izgradnju sale za skupštinske sednice i dogradnju novih... »

Krenuli radovi na sanaciji fiskulturne sale u Ekonomsko – trgovinskoj školi

Sandžak press pre 11 dana
Prijepolje – U prijepoljskoj Ekonomsko – trgovinskoj školi krenuli su radovi na sanaciji fiskulturne sale. Vrijednost ugovorenog posla koji zajedničkim sredstvima finansiraju Evropski PROGRES, Vlada Švajcarske i opština Prijepolje iznosi oko 100 hiljada eura, posao je poveren pribojskoj firmi... »

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 26. septembar

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Mekejn na samrti? Loše prognoze lekara, često misli na Kenedija

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.