Prijepolje - vesti

Prijepolje: Fabrika u plamenu, ogroman oblak dima FOTO

B92 pre 23 dana
B92: Prijepolje: Fabrika u plamenu, ogroman oblak dima FOTO
Jutros je izbio požar u fabrici konfekcije "Trenteks" u Prijepolju, povređenih nema, a izgorelo je oko 400 kvadratnim metara magacina sa sirovinama i deo pogona
Komandir Vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević rekao je da je požar izbio u pogonu konfekcije "Trenteks" i da je nakon dva sata gašenja stavljen pod kontrolu. "Primili smo jutros poziv u 6.35 sati da je izbio požar u fabrici... »

Prijepolje: Požar u fabrici tekstila

Radio sto plus pre 23 dana
U požaru koji je izbio u prijepoljskom preduzeću "Trendteks" nije bilo povredjenih osoba ali je do temelja izgoreo pogon konfekcije. Po rečima komandira Vatrogasno-spasilačke jedinice Vujadina Kovačevića, požar je izbio jutros oko 6.30 u magacinu sirovina odakle se proširio na pogon za... »

Prijepolje: Kolovrat u dimu, gorela fabrika Trenteks

Studio B pre 23 dana
U ranim jutarnjim satima došlo je do požara u fabrici konfekcije „Trenteks“ u Prijepolju, povređenih nema, a izgorelo je oko 400 kvadratnim metara magacina sa sirovinama i deo pogona šivaonice.
Komandir vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević rekao je da je požar izbio u pogonu konfekcije „Trenteks“ i da je nakon dva sata gašenja stavljen pod kontrolu. „Primili smo jutros poziv u 6.35 sati da je izbio požar u fabrici... »

Požar u Prijepolju: Gorela fabrika konfekcije!

Srbija danas pre 23 dana
Nema povređenih!
U ranim jutarnjim satima došlo je do požara u fabrici konfekcije u Prijepolju, povređenih nema, a izgorelo je oko 400 kvadratnim metara magacina sa sirovinama i deo pogona šivaonice. Komandir Vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević rekao je da je požar izbio u pogon... »

Jako nevreme u Prijepolju: "mislili smo da je smak sveta!" (foto+video)

BK TV pre 23 dana
Ceo grad pod vodom... Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i olujnim vetrom zahvatilo je delove Prijepolja, gde je napravilo veliku materijalnu štetu na voćnjacima i putnoj infrastrukturi, a voda se ulila i u nekoliko domaćinstava, javlja portal Prijepolje Info. Nevreme je pogodilo grad u... »

Nevreme u Prijepolju: Mislili smo da će smak sveta

RTV pre 24 dana
RTV: Nevreme u Prijepolju: Mislili smo da će smak sveta
PRIJEPOLJE - Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i olujnim vetrom zahvatilo je delove Prijepolja, gde je napravilo veliku materijalnu štetu na voćnjacima i putnoj infrastrukturi, a voda se ulila i u nekoliko domaćinstava, javlja portal Prijepolje Info.
Nevreme je pogodilo grad u četvrtak predveče. Pored seoskih i prigradskih delova i glavne saobraćajnice u centru grada bile su pod vodom, jer kišni kolektori nisu mogli da prime ogromnu količinu padavina, dodaje portal. Kako se... »

Potop u prijepolju: Voda se ulila u nekoliko domaćinstava, oštećena putna infrastruktura (foto-video)

Večernje novosti pre 24 dana
Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i olujnim vetrom zahvatilo je u kasnim popodnevnim i večernjim časovima delove Prijepolja i tom prilikom načinilo veliku materijalnu štetu
Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i olujnim vetrom zahvatilo je u kasnim popodnevnim i večernjim časovima delove Prijepolja i tom prilikom načinilo veliku materijalnu štetu na voćnjacima, putnoj infrastrukturi, a voda je... »

Više od pedeset litara kiše po kvadratu palo na Prijepolje

Slobodna Evropa pre 24 dana
Stručni saradnik za poljoprivredu u Opštinskoj upravi Prijepolja Ifet Hamzić izjavio je danas da je za nešto više od sata koliko je trajalo nevreme u toj opštini palo više od 50 litara vode po kvadratnom metru pa su bujični potoci na nekoliko mesta ugrozili putnu mrežu. Prijepolje je u kasnim... »

Nevreme u Prijepolju napravilo katastrofu

RTV Novi Pazar pre 24 dana
Jako nevreme pogodilo Prijepolje. Jaka kiša i olujni vetar su za 20 minuta napravili ogromnu materijalnu štetu. Pored seoskih i prigradskih delova i glavne saobraćajnice u Prijepolju su pod vodom jer kišni kolektori nisu mogli da prime ogromnu količinu padavina. U centru grada grom je udario u... »

"Mislili smo da je smak sveta" - stravično nevreme pogodilo Prijepolje, nastradali voćnjaci, putevi... (video)

Srbija danas pre 24 dana
Velika materijalna šteta
Pored seoskih i prigradskih delova i glavne saobraćajnice u Prijepolju su pod vodom jer kišni kolektori nisu mogli da prime ogromnu količinu padavina. U centru grada grom je udario u stablo lipe ali se srećom niko nije nalazio u blizini pa je izbegnuta tragedija.... »

©2018 Netmark d.o.o.