Prijepolje - vesti

AFERA TETKA: Informisanje u javnom interesu: Muljanje medijskim dinarom

Sandžak haber pre 7 dana
Prijepolje – Na prijepoljskoj medijskoj sceni pojavio se još jedan pružalac medijskih usluga – Global partners plus d.o.o. Sudeći po uredno plaćenim računima, ispostavljenim predsedniku opštine Prijepolje i opštinskoj upravi, svoj posao su, prošle godine, odradili na „zavidnom nivou“ i u okviru ove... »

Kućni red odgovornost stanara i upravnika

Danas pre 9 dana
Uvođenje reda u stambeno-poslovnim zgradama u Prijepolju Odlukom o opštem kućnom redu u stambeno-poslovnim zgradama u opštini Prijepolje regulisano je niz pitanja koja su već četvrt veka bila prepuštena individualnom „osećaju“ pojedinaca prema zajedničkom stanovanju i shvatanju urbaniteta.
Uz retke izuzetke, mahom je odnos bio nehajan prema svemu što je van „zaključanih ličnih vrata“ o čemu svedoči činjenica da je najveći broj zgrada izgubio svoj prvobitni izgled, da su terase postale podrumi, da šaraju, kreče i... »

Opština nagradila odbojkašice Bambi Voleja

Sandžak press pre 11 dana
Opština Prijepolje nagradila je odbojkašice Bambi Voleja sa 150 hiljada dinara za osvojeno prvo mesto i šapmionsku titulu u Drugoj odbojkaškoj ligi grupa Zapad, i izboren plasman na završni turnir za popunu Prve B lige. Naime, Opštinsko veće ovaku odluku je donelo na inicijativu predsednika opštine... »

Prijepolje: Završen vodovod u naselju Luke; Mještani: Konačno možemo uživati u pijaćoj vodi

Sandžak press pre 13 dana
Višedecenijski problem mještana naselja Luke u Prijepolju konačno je riješen. Naime, normalno vodosnabdijevanje i pijaća voda za mještane ovog naselja bili su misaona imenica. Od 22 sata do 7 sati ujutru jedan dio mještana bi čekao vodu, dok mještani drugog dijela naselja Luke nisu uopšte imali... »

Sprečen šverc cigareta u Prijepolju

RTV pre 17 dana
RTV: Sprečen šverc cigareta u Prijepolju
BEOGRAD/PRIJEPOLJE - U zajеdničkoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijеpolju i Novom Pazaru zaplеnili su 22.500 paklica cigarеta i uhapsili J.B. (1972) iz Bеograda, zbog postojanja osnova sumnjе da jе izvršio krivično dеlo krijumčarеnjе.
Policija jе jutros, u mеstu Draglica kod Novе Varoši, u kamionu bеogradskih rеgistarskih oznaka, u krovu priključnog vozila pronašla otvor u komе su sе nalazilе cigarеtе markе "Marblе". Osumnjičеni jе uz krivičnu prijavu privеdеn... »

Prijepolje uspešno predstavljeno na Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

Sandžak press pre 18 dana
U Niškoj hali Čair u periodu od 29-31.03.2018. godine održan je 19. Međunarodni sajma turizma i aktivnog odmora, Niš 2018. Na ovogodišnjem sajmu učešće je uzelo 7 turističkih agencija, 61 turistička organizacija, ali i hotelijeri, klubovi ekstremnih sportova, kao i predstavnici zdravstvenog i... »

Uhapšen vozač sa 2,94 promila alkohola u krvi

Glas Zapadne Srbije pre 19 dana
Priboj - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju zadržali su šezdesetogodišnjeg muškaraca iz Sarajeva koji je zatečen da upravlja automobilom u stanju potpune alkoholisanosti, saopšteno je iz PU Prijepolje. Saobraćajna policija je prilikom kontrole u mestu Zelenac zaustavila „opel... »

Osmočlana porodica Ješić strepi da će Uskrs provesti u mraku

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Prijepolje - Najveći hrišćanski praznik Uskrs, osmočlana porodica Nenada i Danijele Ješić iz prijepoljskog naselja Zalug mogla bi da provede u mraku. Zbog nagomilanog duga za struju, koji je dostigao cifru od 50 hiljada dinara, radnici lokalne Elektrodistribucije kucali su na vrata ovog oronulog... »

Gačević: Dostupan sam zakonu 24 sata, čekam da me privedu

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Prijepolje - Član opštinskog veća Milan Gačević kaze da čeka izvrsšenje zatvorskih sankcija radeći svoj posao za koji ga je narod izabrao u lokalnoj samoupravi. „Ne pada mi na pamet da platim kaznu jer se ne osećam krivim. Dostupan sam zakonu u svakom trenutku a trenutno sam na radnom mestu gde... »

Savković napustio Prijepolje; Da li je sramota tužioca i bivšu političku elitu?

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Prijepolje -Povodom oslobađajuće presude Višeg suda u Užicu u redakciju Glasa zapadne Srbije stiglo je pismo Ljubiše Savković,bivšeg direktora Doma kulture u Prijepolju u kojem se navodi da da se protiv njega vršio progon od strane političkih moćnika ali kako navodi i tužilaštva, zbog čega je... »

VIDEO: Napadač koji je zgazio 10 osoba pretio policiji

Vesti online  pre 1 sat  još 14 povezanih

U požaru u karaoke baru u Kini poginulo 18 ljudi

Nova ekonomija  pre 40 minuta  još 11 povezanih

Brnabić se sastala sa premijerom Belgije Šarlom Mišelom

Večernje novosti  pre 34 minuta  još 9 povezanih

Džordž Buš stariji u bolnici dan nakon sahrane supruge

BBC News  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.