Prijepolje - vesti

Otvoren konkurs za prijem 21 policajca i dva vatrogasca

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje, Užice - Ministarstvo unutrašnjih poslova je 20.juna raspisalo konkurse za upis polaznika na osnovnu policijsku i vatrogasno-spasilačku obuku. Ovim konkursom je predviđen prijem 35 polaznika sa teritorije zlatiborskog okruga i to 31 kandidat za osnovnu policijsku obuku i 4 polaznika za... »

Stravično nevreme u delovima Srbije: Pančevo i Vršac pod vodom, poplavljeni podrumi

Blic pre 24 dana
Na teritoriji cele Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm zbog obilnih padavina, grmljavine i olujnog vetra. Osim Beograda i Zemuna snažno nevreme je pogodilo i Vršac, Pančevo, Prijepolje.... Veliko nevreme koje je počelo u Vršcu u 6 sati ujutro i trajalo do 9 nanelo je veliku štetu u pojedinim... »

Vršac i Pančevo pod vodom: Građani u panici, automobili plivaju, bujica navire u domove (VIDEO)

Telegraf pre 24 dana
Jak i konstantan pljusak sa količinom padavina od 20 - 30mm od 09.30 pada u Pančevu
Na teritoriji cele Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm zbog obilnih padavina, grmljavine i olujnog vetra. Osim Beograda i Zemuna snažno nevreme je pogodilo i Vršac, Pančevo, Prijepolje.... Potop u Beogradu: Ne izlazite iz... »

Potop u Prijepolju, poplavljene i kuće i voćnjaci

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje – Jako nevreme oko 16 časova i 30 minuta pogodilo je Prijepolje. Obilna kiša i olujni vetar trajali su 20 minuta i za to vreme napravili su veliku materijalnu štetu. „Kuće koje se nalaze na ulazu u Prijepolje skroz su poplavljene, voda je ušla u prostorije i na terenu su vtraogasci koji... »

Grad seljake zavio u crno

Sandžak press pre 28 dana
Nevreme kakvo ne pamte ni najstariji žitelji Zapadne Srbije protutnjalo je delovima opština Priboj, Prijepolje, Užice, Požega, Kosjerić, Gornji Milanovac, Topola, Aranđelovac i Požarevac i za sobom je ostavilo pravu pustoš, a Požarevcu je od posledica nevremena stradao jedan čovek! Meštani Topole... »

Grad seljake zavio u crno

Vesti online pre 29 dana
Nevreme kakvo ne pamte ni najstariji žitelji Zapadne Srbije protutnjalo je delovima opština Priboj, Prijepolje, Užice, Požega, Kosjerić, Gornji Milanovac, Topola, Aranđelovac i Požarevac i za sobom je ostavilo pravu pustoš, a Požarevcu je od posledica nevremena stradao jedan čovek! Meštani Topole kažu da ne pamte oblake crno-zelene boje koji su im doneli oluju i grad, a šteta na voćnjacima procenjena je na više od 20 miliona evra!
Udari gromova, kiša i grad veličine teniske loptice prvo su zahvatili Priboj, a onda i delove opštine Prijepolje. U Priboju je grad padao više od pola sata i potpuno uništio malinjake u okolnim selima u kojima je berba tek... »

Prijepolje – Upriličena manifestacija “Bajram dođe mirišu avlije”

Sandžak press pre 30 dana
Islamska zajednica u Srbiji i Bošnjačka kulturna zajednica organizirali bajramsku svečanost “Bajram dođe mirišu avlije” u Prijepolju. Svečanost je bila obogaćena kulturno-umjetničkim programom, ilahije i kaside izvodil je hor “Hazreti Hamza” iz Sarajeva kao i drugi interpretatori iz Sandžaka i... »

Putevi Srbije traže izvođače radova za rehabilitaciju tri državna puta

Ekapija pre 31 dan
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com) Republika Srbija nastavlja realizaciju rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja za šta je dobila zajam Svetske banke, pa je tako Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo... »

Predsjednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović čestitao Bajram

Sandžak press pre 32 dana
Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović uputio je Bajramsku čestitku pripadnicima islamske veroispovesti. -Našim sugrađanima koji slave završetak jednomesečnog posta iskreno želim da Ramazanski bajram proslave u ličnoj i porodičnoj sreći i blagostanju, miru i zajedništvu. Uspostavljanje... »

Snažno nevrijeme pogodilo Priboj i Prijepolje

Sandžak press pre 32 dana
Snažno nevreme u sredu oko 12.30 sati praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je opštinu Priboj. Grad jakog tenziteta i veličine lešnika padao je u Starom i Novom delu grada Priboja. Nevreme je nanelo štetu na poljoprivrednim usevima u naseljima koja su blizu grada, stradali su i malinjaci, a kolika... »

©2018 Netmark d.o.o.