Prijepolje - vesti

Prijepolje: Ove godine asfaltirano 45 kilometara puta

Sandžak press pre 10 dana
Tokom tekuće građevinske sezone na teritoriji opštine Prijepolje asfaltirano je ukupno 45 kilometara puta za šta je iz budžeta usmjereno oko 130 miliona dinara. U lokalnoj samoupravi danas se odvijaju pripreme za raspisivanje javne nabavke za izvođenje radova na nasipanju puteva u vrijednosti od 13... »

Prijepolje: Ove godine uloženo 180 miliona u putnu infrastrukturu

Sandžak press pre 11 dana
Tokom tekuće građevinske sezone na teritoriji opštine Prijepolje asfaltirano je ukupno 45 kilometara puta za šta je iz budžeta usmjereno oko 130 miliona dinara. U lokalnoj samoupravi danas se odvijaju pripreme za raspisivanje javne nabavke za izvođenje radova na nasipanju puteva u vrijednosti od 13... »

Buduće krojače već čeka posao

Večernje novosti pre 11 dana
Snažna podrška dualnom obrazovanju u gradu na ušću Mileševke u Lim
PRIJEPOLjE - Predstavnici kompanije "Trendteks" i Klastera tekstilaca su posetili Tehničku školu i 23 đaka koji - kroz dualno obrazovanje, po kojem se ova ustanova svrstala među prvih 100 u Srbiji - uče za modnog krojača... »

Ko vozom hoće za Bar moraće malo i autobusom

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Zbog radova u stanici Resnik, od danas do 12. novembra, doći do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi, saopštio je "Srbija Voz" a.d. Za vozove koji iz Beograda polaze u 09.10 časova za Bar, za Prijepolje teretnu u 15.15 časova, biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Beograd-Valjevo.... »

Putnici, pažnja: Od danas se zbog radova menja saobraćaj vozova na barskoj pruzi

Srbija danas pre 11 dana
Režim će biti promenjen do 12. novembra
Zbog radova u stanici Resnik, od danas do 12. novembra, doći do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi, saopstio je "Srbija Voz" a.d. Za vozove koji iz Beograda polaze u 09.10 časova za Bar, za Prijepolje teretnu u 15.15 časova, biće organizovan autobuski prevoz na... »

Ko vozom hoće za Bar moraće malo i autobusom

B92 pre 11 dana
B92: Ko vozom hoće za Bar moraće malo i autobusom
Beograd -- Zbog radova u stanici Resnik, od danas do 12. novembra, doći do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi, saopstio je "Srbija Voz" a.d.
Za vozove koji iz Beograda polaze u 09.10 časova za Bar, za Prijepolje teretnu u 15.15 časova, biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Beograd-Valjevo. Autobusi će biti postavljeni na parkingu ispred železničke stanice... »

Novi režim: Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi

Kurir pre 12 dana
"Srbija Voz" a.d. saopštio je danas da će zbog radova u stanici Resnik, od 8. do 12. novembra, doći do izmene saobraćaja vozova na barskoj pruzi. Za vozove koji iz Beograda polaze u 09.10 časova za Bar, za Prijepolje teretnu u 15.15 časova, biće organizovan autobuski prevoz na relaciji... »

Ministarka Nela Kuburović obišla rekonstruisanu zgradu pravosudnih organa

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Prijepolje - Ministarka pravde Nela Kuburović obišla je zgradu pravosudnih organa u kojoj su smešteni Osnovni sud, Osnovno javno tužilaštvo i Prekršajni sud, koja je nedavno rekonstruisana sredstvima iz republičkog budžeta. Na zgradi sagrađenoj pre šest decenija ništa nije ulagano, stolarija je... »

Od 1. juna prijavljeno 13.000 slučajeva nasilja u porodici

RTV pre 16 dana
RTV: Od 1. juna prijavljeno 13.000 slučajeva nasilja u porodici
PRIJEPOLJE - Zakon o sprečavanju nasilja u porodici postigao je svoj cilj - da se žrtve osnaže i prijave nasilje, kao i da nadležni organi preventivno deluju udaljenjem nasilnika, ocenila je danas ministarka pravde Nela Kuburović.
Ona je ukazala da je od početka primene Zakona 1. juna prijavljeno 13.000 slučajeva nasilja u porodici. "Najvažnije je da se putem ovog zakona promenjuju hitne mere - udaljavanje nasilnika iz stana i zabrana prilaska žrtvama. Na... »

Kuburović: Predlog za promenu Ustava biće na javnoj raspravi

Dnevnik pre 16 dana
PRIJEPOLjE: Ministarstvo pravde će analizirati sve predloge za izmenu Ustava koji se odnose na pravosuđe i na osnovu toga pripremiti predloge amandmana, o kojima će zatim uslediti javna rasprava, rekla je danas Ministarka pravde Nela Kuburović.
"U skladu sa onim što je dostavljeno bilo u pisanom obliku ili rečeno u javnoj raspravi Ministarstvo pravde će izvršiti analizu i na osnovu toga izaći sa predlogom budućih ustavnih amandmana, nakon čega ćemo opet imati javnu... »

Mugabe: Ostajem na vlasti još nekoliko nedelja

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Država traži vlasnike za 120 firmi

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. novembar

B92  pre 4 sata  još 1 povezana

Junker: Katalonski separatizam "katastrofa na više načina"

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.