Prijepolje - vesti

Sud oslobodio bivšeg direktora Doma; Ljubišu Savković krivično gonili jer je radnici dao veću platu !

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Prijepolje - Viši sud u Užicu, u veću sastavljenom od sudije Joviše Lazarevića predsednika Veća, Verice Pantelić i Zorana Milinkovića članova veća i zapisničarem Zoricom Milinković, u krivičnom predmetu protiv okrivljenog Ljubiše Savković iz Prijepolja zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog... »

Hodžić: Ko vređa taj nek plati

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - Povodom konferencije za medije predsednika OO Nove Srbije i člana Opštinskog veća u Prijepolju Milana Gačevića, oglasio se i Esad Hodžić, po čijoj krivičnoj prijavi je pred Osnovnim sudom u Novom Pazaru Gačević oglašen krivim i pravosnažno osuđen na novčanu kaznu od 50 hiljada dinara,... »

Član opštinskog veća ide u zatvor, Tandir pozvao na skupljanje dobrovoljnog priloga

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - Predsednik OO Nove Srbije i član Opštinskog veća u Prijepolju Milan Gačević odbiće da plati kaznu po sudskoj presudi već će, kako je kazao na današnjoj konferenciji za štampu, zameniti je zatvorom u trajanju od 50 dana. Na ovakav potez odlučio se zato što, kako kaže, plaćanjem bi... »

Mladić uhapšen zbog proizvodnje i prodaje droge

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su B. M. (1992) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog pronađeno... »

Zajednički projekat RAS i USAID pomogao razvoj malih i srednjih preduzeća u Srbiji

Vesti online pre 26 dana
Razvojna agencija Srbije (RAS) i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) obeležile su u sredu završetak četvorogodišnjeg Projekta za razvoj privatnog sektora (PSD), koji je doprineo razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika južne i jugozapadne Srbije.
Ukupna vrednost PSD projekta je četiri miliona dolara, a njegov cilj bio je jačanje firmi iz privatnog sektora u 12 opština ekonomski ugroženih područja južne i jugozapadne Srbije: Vranje, Leskovac, Novi Pazar, Preševo,... »

Projekat u Srbiji koji je uhlebio 1.950 ljudi

B92 pre 26 dana
B92: Projekat u Srbiji koji je uhlebio 1.950 ljudi
Beograd -- Četvorogodišnji projekat Razvojne agencija Srbije i USAID-a za jači privatni sektor doprineo je razvoju malih i srednjih preduzeća južne i jugozapadne Srbije
Tako je u 12 opština otvoreno 487 novih stalnih radnih mesta, 159 radnih mesta na određeno vreme i oko 1.300 sezonskih poslova. U gradovima Vranje, Leskovac i Novi Pazar, i opštinama Preševo, Bujanovac, Medveđa, Raška, Sjenica,... »

Odron usmrtio vozača kamiona kod Gostuna

Večernje novosti pre 27 dana
Nesreća na putu Prijepolje - Bijelo Polje kod Gostuna u noći između ponedeljka i utorka. Cetinjanina Veska Popovića (39) kamen pogodio u glavu i na mestu ubio
DRŽAVLjANIN Crne Gore Vesko Popović (39) poginuo je u noći između ponedeljka i utorka na magistralnom putu Prijepolje - Bijelo Polje kod Gostuna, kada se na saobraćajnicu obrušilo više stotina kubika kamena. Kako smo saznali, on... »

Prijepolje: Vozač poginuo tokom odrona kamena

Radio sto plus pre 27 dana
Državljanin Crne Gore poginuo je na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje kada se noćas kod skretanja za Gostun obrušilo više stotina kubika kamena. Vozač teretnog vozila V.P. (39) sa Cetinja nalazio se ispred svog vozila kada ga je veliki kamen koji se obrušavao pogodio u glavu i smrt je... »

Tragedija na granici Crne Gore i Srbije: Vozača ubio kamen koji se odronio sa brda!

Kurir pre 28 dana
PRIJEPOLJE - Jedna osoba stradala je u nesreći na putu Gostun - Prijepolje, kod graničnog prelaza Gostun.
Državljanin Crne Gore Vesko Popović (39) poginuo je kad je došlo do odrona. Naime kada se na kolovoz obrušila zemlja i kamenje, jedan kamen je udario Popovića u glavu. Popović se u tom trenutku nalazio u blizini kamiona koji je... »

Prijepolje – Obilježavanju godišnjice “NATO agresije” prisustvovali i predstavnici SDA Sandžaka

Sandžak press pre 27 dana
U Prijepolju je prije dva dana obilježena godišnjica tzv. NATO agresije, odnosno vojne intervencije NATO koja je uslijedila nakon zločina srpske vojske i policije nad albanskim stanovništvom na Kosovu. Na skupu koju je upriličila opštinska vlast pored predsjednika opštine Dragoljuba Zindovića,... »

U Torontu 10 mrtvih! SAD: Terorizam (foto, video)

Mondo  pre 1 sat  još 14 povezanih

Burno u Beogradu: Upucana dvojica muškaraca

B92  pre 18 minuta  još 14 povezanih

Užas u Kini: Muškarac podmetnuo požar u baru, najmanje 18 žrtava

Vesti online  pre 1 sat  još 11 povezanih

Brnabić sa belgijskim premijerom

RTV  pre 18 minuta  još 9 povezanih

Džordž Buš stariji u bolnici dan nakon sahrane supruge

BBC News  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.