Prijepolje - vesti

Država „umiva“ kameni most u Šarampovu

Glas Zapadne Srbije pre 58 dana
Prijepolje - Uskoro počinje rekonstrukcija vekovima stare ćuprije na samom ulazu u Prijepolje, vrednost radova 52 miliona dinara. Kroz stoleća, u mnogobrojnim ratovima, pa i poplavama Lima, više puta je bio rušen i obnavljan. Stari kameni most u Šarampovu, dugačak više od 130 metara, biće kompletno... »

VIDEO SVEDOČENJE! PROGOVORIO SVEDOK KRAĐE IZ BUDŽETA PRIJEPOLJA! Mićanović: Tandir traži pare za firmu svoje tetke!

Sandžak haber pre 58 dana
Prijepolje – Prijepoljac Adis Micanović, doškorašnji član Stranke pravde i pomirenja, bivše Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka i predsednik tamošnjeg odbojkaškog kluba Bambi volej podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu prijavu protiv čelnika opštinskog odbora Stranke pravde i... »

Država "umiva" kameni most u Šarampovu

Večernje novosti pre 58 dana
Počinje rekonstrukcija vekovima stare ćuprije na samom ulazu u Prijepolje, vrednost radova 52 miliona dinara. Kroz stoleća, u mnogobrojnim ratovima, pa i poplavama Lima, više puta je bio rušen i obnavljan
STARI kameni most u Šarampovu, dugačak više od 130 metara, biće kompletno rekonstruisan. Sredstva za sanaciju ovog mosta za drumski saobraćaj preko reke Lim u centru Prijepolja obezbedila je Kancelarija za javna ulaganja Vlade... »

Ne prestaje da pada! Sneg zatrpao jugozapadnu Srbiju, saobraćaj otežan!

BK TV pre 59 dana
Sneg na planinama jugozapadne Srbije, sišao i do Lima. Otežan saobraćaj na usponima magistrale Zlatibor – južni Jadran i na putu ka Pljevljima. U noći između petka i subote sneg je pao na planinama jugozapadne Srbije – Zlataru, Zlatiboru, Jadovniku, Jabuci, Javoru, Murtenici i Čemernici. Uz manje... »

Mihajlović: Od marta počinje gradnja stanova za 500 evra po kvadratu

iKragujevac nedelja, 21. januar 2018.
Gradovi koji su do sada iskazali potrebu se i kod njih gradi su Užice, Čačak, Leskovac, Novi Pazar, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Valjevo, Zrenjanin, Bor i Zaječar, Kragujevac
Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može da počne da se gradi u drugom i trećem kvartalu godine, odnosno od marta, pa nadalje, izjavila je danas... »

Stefan pobedu prepustio dami

Glas Zapadne Srbije subota, 20. januar 2018.
Prijepolje - U organizaciji Eparhije mileševske i crkvene opštine Prijepolje na Bogojavljenje već treću godinu za redom plivalo se za Časni krst u reci Lim, na spoljašnjoj temperaturi od osam stepeni dok je temperatura vode bila svega tri stepena. Učešće je uzelo 25 osoba među kojima i jedna dama.... »

Sneg usporio saobraćaj, vejavica i u nižim predelima

Glas Zapadne Srbije subota, 20. januar 2018.
Prijepolje / Nova Varoš - Sneg na planinama jugozapadne Srbije, sišao i do Lima. Otežan saobraćaj na usponima magistrale Zlatibor – južni Jadran i na putu ka Pljevljima. U noći između petka i subote sneg je pao na planinama jugozapadne Srbije – Zlataru, Zlatiboru, Jadovniku, Jabuci, Javoru,... »

Novi Pazar, Prijepolje – Počinje gradnja stanova za 500 eura po kvadratu

Sandžak press subota, 20. januar 2018.
Gradovi koji su do sada iskazali potrebu se i kod njih gradi su Užice, Čačak, Leskovac, Novi Pazar, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Valjevo, Zrenjanin, Bor i Zaječar Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može... »

Incident u Sportskom savezu u Prijepolju

Sandžak press subota, 20. januar 2018.
Iako je nedavno održana sjednica Sportskog saveza opštine Prijepolje na kojoj je apsolutna većina lokalnih klubova dala podršku aktuelnom rukovodstvu na čelu sa Milovanom Miličevićem, nekolicina ljudi nastavila je sa opstrukcijom Sportskog saveza. Predsjednik Sportskog saveza Miličević navodi da su... »

Mihajlović: Od marta počinje gradnja stanova za 500 evra po kvadratu

Telegraf petak, 19. januar 2018.
Gradovi koji su do sada iskazali potrebu se i kod njih gradi su Užice, Čačak, Leskovac, Novi Pazar, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Valjevo, Zrenjanin, Bor i Zaječar
Lokacije na kojima mogu da se grade stanovi za pripadnike sektora bezbednosti su pripremljene i praktično 7.400 stanova može da počne da se gradi u drugom i trećem kvartalu godine, odnosno od marta, pa nadalje, izjavila je danas... »

Potpisan ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom Nikola Tesla

Beta  pre 35 minuta  još 21 povezana

Olimpijakos: Nismo razgovarali sa Milojevićem

Večernje novosti  pre 1 sat  još 20 povezanih

Zakerberg: Lažne vesti se širile putem naloga u Makedoniji

Politika  pre 1 sat  još 18 povezanih

Jokić: Čikago kao u Srbiji; Meloun na srpskom: Najbolji je..

Sportski žurnal  pre 5 sati  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.