Prijepolje - vesti

Građani pozvali Micanovića da prekine štrajk, on ne odustaje!

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Prijepolje – Grupa građana i sportskih radnika prošetala je centralnom prijepoljskom ulicom u znak podrške Adisu Micanoviću koji već 16 dana štrajkuje glađu ispred zgrade opštine. U masi su dominirali mladi sportisti koji su pozvali odbojkaškog trenera da prekine gladovanje kako ne bi narušio svoje... »

Grom zapalio kuću u blizini Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - U okolini Prijepolja u naselju Orovac desetak kilometara od grada od udara groma zapalila se kuća. Pripadnici Vatrogsno spasilačke jedinice nalaze se na licu mesta i gase požar. Kako saznajemo od komandira te jedinice Vujadina Kovačevića radi se o manjoj kući u kojoj niko nije... »

Obilna kiša i grad u Prijepolju, izlili se bujični potoci

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje – Obilna kiša sa gradom pogodila je Prijepolje oko 16 časova i 30 minuta. Velika količina padavina povećala je vodostaj bujičnih potoka koji su se izlili na seoske nekategorisane puteve, pa je pristup domaćinstvima u ovom delu otežan. Na pristupnim tačkama uključenja na magistralne... »

Žunić: Micanović nije opravdao dobijena sredstva, sankcija je bila neophodna

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - Posle 15 dana štrajka glađu Adisa Micanovića, član opštinskog veća zadužen za sport Nebojša Žunić rekao je u izjavi za Glas zapadne Srbije da sa njihove strane postoji dobra volja za razgovor ali nikako ne i za pregovore. „Podsetću da se ovde radi o sankciji, o 170 hiljada dinara koje... »

Hodžić: Ne potpirujemo Micanovićev štrajk, ali tu smo da podržimo borbu za pravdu

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje – Štrajk glađu Adisa Micanoića ustalasao je već nemirno političko more na teritoriji opštine Prijepolje. Dok neki Micanovićev potez vide kao način lične borbe, predstavnici lokalne vlasti krive opozicionu partiju SDP da pospešuje i potpiruje radikalni potez odbojkaškog trenera.... »

Detalji jezive saobraćajne nesreće kod Prijepolja: Veliki odron naterao vozača kamiona na korak koji ga je koštao života

Sandžak press pre 28 dana
Prema nezvaničnim informacijama, do teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila na uslasku u Prijepolje iz pravca Bistrice, došlo je kada je vozač jednog kamiona naglo zakočio pošto se u tom trenutku na put ispred njega odronila velika količina kamenja. Kamiondžija koji je išao odmah iza njega, u... »

Gačević: Neću da platim kaznu, spreman sam za zatvor

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje – Predsednik OO Nove Srbije i član opštinskog veća u Prijepolju, Milan Gačević, odbio je da plati kaznu po sudskoj presudi i umesto toga ići će u zatvor. Spor je izgubio od predsednika OO SDP-a, Esada Hodžića, koji ga je tužio po privatnoj osnovi za uvrede i klevete. “Idem u zatvor na 50... »

U sredu šetnja podrške Adisu Micanoviću

RTV Novi Pazar pre 28 dana
OK Bamby Volley oglasilo se saopštenjem za javnost u kojem se kaže: “I posle 15 dana iznuđenog štrajka glađu, niko od lokalnih funkcionera opštine Prijepolje, nije našao za shodno da se obrati ili pozove Adisa Micanovića i pokuša naći resenje za ovu situaciju. Naprotiv, pojedinci pokušavaju, da već... »

Teška saobraćajna nesreća kod Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje – Kako Glas zapadne Srbije saznaje, u kasnim popodnevnim satima došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Prijepolje – Bistrica u mestu Stanjevine. Vozilo sa registarskim oznakama Bijelog Polja podletelo je pod teretno vozilo i tom prilikom više lica zadobilo je telesne povrede.... »

Teška saobraćajna nesreća kod Prijepolja, jedna osoba poginula

RTV pre 29 dana
RTV: Teška saobraćajna nesreća kod Prijepolja, jedna osoba poginula
PRIJEPOLJE - Danas po podne došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Prijepolje - Bistrica, u mestu Stanjevine, u kojoj je jedno lice izgubilo život.
U nezgodi su učestvovala dva teretna vozila sa prikolicom i jedno putničko vozilo barskih registarskih oznaka. Doktor Omar Iglica, specijalista urgentne medicine hitne pomoći u Prijepolju, izjavio je je za radio "Glas zapadne... »

©2018 Netmark d.o.o.