Prijepolje - vesti

Ko izaziva krizu u Sportskom savezu?

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Prijepolje - Da se sport u Prijepolju nalazi na staklenim nogama pokazala je još jedna sednica Sportskog saveza, posle koje ova nekada ugledna sportska institucija i dalje ima dva rukovodstva koja sebe smatraju legitimnim predstavnicima. Lokalna samouprava podržava Savez na čijem čelu se nalazi... »

Velika relikvija - jastuče Sv. Petke ostaje trajno u manstiru Mileševa

Glas Zapadne Srbije pre 45 dana
Prijepolje - Na dan kada se u manastiru Mileševa svečano proslavljala ktitorska slava Sveti kralj Vladislav i slava Eparhije mileševske, stiglo je jastuče Prepodobne mati Paraskeve – Svete Petke. Ovaj vredni dar stigao je iz saborne crkve Sveta Tri Jerarha, sedišta Mitropolije Moldavije i Bukovine... »

Prijepolje: Poljoprivreda u prvom planu

Večernje novosti pre 45 dana
Nastavak subvencionisanja domaćina iz opštine na ušću Mileševke u Lim. Za preostalih pet miliona iz lokalnog budžeta raspisan novi javni poziv
PRIJEPOLjE - Za nabavku poljoprivrednih mašina, opreme za navodnjavanje i pčelarstvo, te sredstava za zaštitu bilja, lokalna samouprava je u budžetu obezbedila nešto više od devet miliona dinara. Posle konkursa na koji se... »

Snažna podrška privrednika dualnom obrazovanju u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 46 dana
Prijepolje - Kompanija Trendteks i Klaster tekstilaca opštine Prijepolje u ponedeljak 30. oktobra u 12 časova posetiće odeljenje koje je krenulo po dualnom sistemu obrazovanja smer Modni krojač u Tehničkoj školi i tom prilikom uručiti školski pribor učenicima. Sa predstavnicima škole je dogovoreno... »

U Prijepolju tople ordinacije

Večernje novosti pre 47 dana
Novo u gradu na ušću Mileševke u Lim
PRIJEPOLjE - Posle montaže tri nova kotla na mazut, pacijenti i zdravstveni radnici u Opštoj bolnici i Domu zdravlja su dobili su kvalitetno grejanje, a investicija vredna 3,2 miliona dinara je realizovana iz lokalnog budžeta. Od ukupno pet kotlova koliko ih tokom zime... »

Muftija Dudić posjetio Opštinu Prijepolje

Sandžak press pre 48 dana
Delegacija Mešihata IZ-e u Srbiji predvođena predsjednikom muftijom dr. Mevlud ef. Dudićem, a koju su činili generalni sekretar Samir Škrijelj, prodekan FIS-a dr. Admir Muratović i prijepoljski glavni imam Aref ef. Duraković , 27.10.2017. godine posjetili su Opštinu Prijepolje. Sastanku su... »

Simpozijum o zadrugama

Glas Zapadne Srbije pre 49 dana
Prijepolje - U organizaciji prijepoljskog Domu kulture od 26. do 28. oktobra održaće se 28. simpozijum „Seoski dani Sretena Vukosavljevića“. Skup je posvećen zadrugarstvu, pa će više naučnih radnika iz Novog Sada, Beograda i Podgorice podneti saopštenja o današnjem poljoprivrednom zadrugarstvu u... »

Neverovatno, ako nemate struju, obratite se EPS-u u Beogradu?!

Glas Zapadne Srbije pre 50 dana
Bajina Bašta, Prijepolje, Nova Varoš, Ivanjica, Sjenica - Sneg i kiša koji su u prethodna dva dana napravili najblaže rečeno haos kada je u pitanju snabdevanje električnom energijom na područjima koje pokrivaju Elektrodistribucije Kraljevo i Užice, razlog su za nezadovoljstvo meštana koji tvrde da... »

UGS Nezavisnost: Ministarstvo da nađe način da zaštiti zdravstvene radnike, Sindikati i Komore da pomognu

Glas Zapadne Srbije pre 51 dan
Prijepolje – Poverenik za Zlatiborski okrug ujedinjenog granskog sindikata “Nezavisnost” Rade Veruović apelovao je na sve nadležne institucije da nađu način kako da zaštite zaposlene u zdravstvu. On je istakao da je nedavni napad na medicinskog tehničara Amela Baliju zaposlenog u Hitnoj službi Doma... »

Napadaču na medicinske radnike određen pritvor

Glas Zapadne Srbije pre 51 dan
Prijepolje - Zbog napada na zdravstveno osbolje službe Hitne pomoći Osnovni sud u Prijepolju odredilo je pritvor u trajanju od 30 dana Veljku Markoviću za krivično delo nasilničko pošanje. Markoviću se stavlja na teret da je u subotu ujutru nožem napao tehničara Amela Baliju uputivši mu pretnje na... »

Prošireno pravo na porodiljsko, za prvo dete 100.000 dinara

Večernje novosti  pre 48 minuta  još 30 povezanih

"Večiti" sa "kreča": Partizan – Zvezda 9:8 (VIDEO)

B92  pre 4 sata  još 21 povezana

Uhapšen zbog pretnji novinarima Sejdinoviću i Gruhonjiću

Politika  pre 1 sat  još 18 povezanih

Putin: Mešanje Rusije u američke izbore je izmišljeno

Politika  pre 1 sat  još 14 povezanih

Lončar se vraća u Partizan

Večernje novosti  pre 2 sata  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.