Prijepolje - vesti

Srbi se setili: Dragana i Aleksandar se iz grada vratili u selo, a sad im ovo voće donosi odličnu zaradu

Srbija danas pre 35 dana
Uz mamu i tatu i deca su uključena u proces proizvodnje
- Nisam znao šta prvo da probam kad sam stigao u Prijepolje. Ispred mene su bile suve šljive, čips od jabuka i krušaka, sušene dunje i specijalitet – suve šljive punjene orasima, pa potopljene u med. Sve je domaće, uzgajano na imanju Varaklića u selu Sedobro, i osušeno... »

Država prodaje Zavod za urbanizam i projektovanje Prijepolje

Sandžak haber pre 36 dana
Država je objavila poziv za učešće u postupcima prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala 12 preduzeća u vlasništvu Akcionarskog fonda. To su Vetroprom Novi Sad, Zavod za urbanizan i projektovanje Prijepolje, Infoplan Aranđelovac, Niprom Niš, Tekstilna industrija Prvi maj... »

Rekonstrukcija Sportske sale u Prijepolju

Sandžak haber pre 36 dana
Za rekonstrukciju Sportske sale u OŠ „Milosav Stiković“ u Kolovratu Opština Prijepolje i EU opredjelile ukupno 68.400 evra. Rekonstrukcija sportske sale u Osnovnoj školi „Milosav Stiković“ u Kolovratu našla se među 37 podržanih projekata lokalnih samouprava u Šumadiji, Zapadnoj, Južnoj i Istočnoj... »

Država prodaje kapital 12 preduzeća

B92 pre 36 dana
B92: Država prodaje kapital 12 preduzeća
Beograd -- Država je objavila poziv za učešće u postupcima prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala 12 preduzeća u vlasništvu Akcionarskog fonda.
To su Vetroprom Novi Sad, Zavod za urbanizan i projektovanje Prijepolje, Infoplan Aranđelovac, Niprom Niš, Tekstilna industrija Prvi maj standard Babušnica, Projektni biro Kanjiža, Radio Subotica - Szabadkai radio Subotica,... »

Propao još jedan pokušaj prodaje Iris iz Prijepolja – Nikome ne treba fabrika dugmadi

Sandžak press pre 36 dana
Za prodaju fabrike Industrije konfekcije, dugmadi i šnala Iris a.d. Prijepolje u stečaju, metodom javnog prikupljanja ponuda koju je oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika nije bilo zainteresovanih kupaca saznaje PP Media. Naime rok za dostavljanje ponuda za kupovinu ovog nekadašnjeg... »

Propao još jedan pokušaj prodaje Iris iz Prijepolja - Nikome ne treba fabrika dugmadi

Ekapija pre 37 dana
Ilustracija (Foto: Iakov Filimonov/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Iakov Filimonov/shutterstock.com) Za prodaju fabrike Industrije konfekcije, dugmadi i šnala Iris a.d. Prijepolje u stečaju, metodom javnog prikupljanja ponuda koju je oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika nije... »

Nikome ne treba fabrika dugmadi

Glas Zapadne Srbije pre 38 dana
Prijepolje - Za prodaju fabrike Industrije konfekcije, dugmadi i šnala „Iris” a.d. Prijepolje u stečaju, metodom javnog prikupljanja ponuda koju je oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika nije bilo zainteresovanih kupaca saznaje PP Media. Naime rok za dostavljanje ponuda za kupovinu... »

Prijepolje – Srpska pravoslavna crkva obilježava ktitorsku slavu manastira Mileševe

Sandžak haber pre 39 dana
Prijepolje – Srpska pravoslavna crkva obilježava ktitorsku slavu manastira Mileševe i slavu eparhije Mileševske na praznik Svete prvomučenice Tekle Ravnoapostolne, Svetog Stefana Prvovenčanog i Svetog kralja Vladislava, u nedelju 7. oktobra.Tim povodom i dan uoči slave u manastiru biće služena... »

Rekonstrukciji raskrsnice na magistralnom putu prema Kolovratu

Sandžak haber pre 40 dana
Prijepolje Saobraćaj na magistralnom putu kod Kolovrata odvija se nazimenično jednom kolovoznom trakom, zbog radova na rekonstrukciji raskrsnice.Zbog radova na rekonstrukciji raskrsnice na magistralnom putu ka Kolovratu, saobraćaj na ovom dijelu magistrale odvija se naizmjenično jednom kolovoznom... »

SSTRAVIČNA NESREĆA KOD NOVE VAROŠI – Pijanac pregazio sina svog prijatelja, dječak podlegao povredama!

Sandžak press pre 40 dana
Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Kako saznajemo, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje “Blic”. Smrtonosne povrede... »

Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"

B92  pre 2 sata  još 5 povezanih

Sednica Saveta bezbedosti o KiM

RTS  pre 1 sat  još 5 povezanih

Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

RTV  pre 9 sati  još 4 povezane

Pretežno sunčano, do 16 stepeni

B92  pre 8 sati  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.