Prijepolje - vesti

Čudni aršini prijepoljske vlasti: Ko je probudio savest Gačeviću?

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje – Član Opštinskog veća Milan Gačević pozvao je preko svog fejsbuk profila građane Prijepolja da mu prijave sve zamerke prilikom izvođenja radova na putnim pravcima na kojima je vršena sanacija u prethodne dve godine. On je na svom profilu naveo da “ko ne ume da asfaltira treba da... »

Tragedija veća ne postoji! Nakon što je navodno udario dete, muškarac pokušao da se ubije! Skidali ga sa konopca!

Srbija danas pre 40 dana
Srbija u crnom
Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je, kako se sumnja, automobilom udario Z. T. Kako se saznaje, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši... »

Pijan pregazio sina svog prijatelja, potom pokušao da se ubije

RTV pre 40 dana
RTV: Pijan pregazio sina svog prijatelja, potom pokušao da se ubije
NOVA VAROŠ - Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Kako saznajemo, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje "Blic".
Smrtonosne povrede mališan je zadobio na makadamskom putu kroz Ailjinoviće, koji povezuje Prijepolje sa magistralom Nova Varoš – Sjenica. Dečaka je pregazio komšija, inače kolega mališanovog oca, koji je vozio u alkoholisanom... »

Tragedija kod Nove Varoši! Pijan vozio pa usmrtio četvorogodišnje dete svog prijatelja! Pokušao da se ubije nakon nesreće!

RTV Novi Pazar pre 40 dana
Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo. Smrtonosne povrede mališan je zadobio na... »

Užasna tragedija kod Nove Varoši! Pijan vozio pa usmrtio četvorogodišnje dete svog prijatelja! Pokušao da se ubije nakon nesreće!

RTV Novi Pazar pre 40 dana
Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo. Smrtonosne povrede mališan je zadobio na... »

Tragedija kod Nove Varoši dobila epilog Umro dečak kojeg je komšija pregazio autom

Srbija danas pre 40 dana
Smrtonosne povrede mališan je zadobio na makadamskom putu kroz Ailjinoviće
Četvorogodišnji N. I. iz Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Kako saznajemo, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da... »

Pijan pregazio četvorogodišnjeg sina svog prijatelja, pa hteo da se ubije!

Alo pre 40 dana
Alo: Pijan pregazio četvorogodišnjeg sina svog prijatelja, pa hteo da se ubije!
Nakon što je pregazio dečaka hteo da digne ruku na sebe
Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Kako javljaju mediji, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo.... »

REGIONALNI MUZEJ U PRIJEPOLJE, PONEDELJAK 08.OKTOBAR U 13 casova.

Sandžak haber pre 41 dan
JOŠ 2015. MERSIHA PRUŠEVIĆ DULIĆ NOVOPAZARKA JE OBEĆALA POSJETITI PRIJRPOLJE, i konačno izložba je ovog mjeseca. PRIJEPOLJCI POSJETITE U ŠTO VEĆEM BROJU IZLOŽBU DOKTORA LIKOVNIH UMJETNOSTI MERSIHA PRUŠEVIĆ... »

SDP: Vatrogasni dom bez vatrogasaca, deponija pred urušavanjem, a vlast brine svoje brige

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje – Opštinski odbor SDP – a izražava najdublje saučešće porodici i rodbini nastradalih u požaru u Novom Pazaru, a lokalne vlasti u Prijepolju opominje na mogućnost dešavanja sličnih situacija zbog, kako se navodi u saopštenju za javnost, njihove nemarnosti. Iz OO SDP podsećaju da je... »

Biser na tromeđi: Prijepolje dobilo Sultan Gazi džamiju

Večernje novosti pre 42 dana
Jedna od najlepših u čitavom regionu, nazvana po istanbulskoj opštini koja je bila najveći donator tokom izgradnje ove svetinje. Gradnju pomogli i mnogi pravoslavci, posebno Nemanja Romandić
PRIJEPOLjE je minulog vikenda dobilo Sultan Gazi džamiju - jednu od najlepših u čitavom regionu, nazvanu po istanbulskoj opštini koja je bila najveći donator tokom izgradnje ove svetinje. Inicijativu za podizanje džamije na ovom... »

Pozadina bruke u Parizu Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Justinijan Veliki

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Došlo je do politizacije i dramatizacije

B92  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.