Prijepolje - vesti

Požar u Družetićima, jedno lice nastradalo; Sukob SNS i Zdrave Srbije i dalje traje – POGLEDAJTE U VESTIMA GZS

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Vesti GZS: Čačak, Gornji Milanovac, Užice, Sevojno, Čajetina, Požega, Ivanjica, Valjevo, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Bajina Bašta - Navršeno 17 godina od velikih demonstracija u Beoradu - Počelo stručno savetovanje na Agronomskom fakultetu u Čačku - Filipinka iz Valjeva konačno dobila vizu -... »

Počela izgradnja druge faze vodovoda "Luke"

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Prijepolje - Kroz projekat “Poboljšanje kvaliteta života građana kroz izgradnju vodovodne infrastrukture” vredan oko 21 milion dinara koji finansira Evropska unija, počela je izgradnja vodovoda "Luke", faza II, saopšteno je na sajtu JKP "Lim". Nadzorni organ i izvođač radova su krenuli sa radovima... »

Težak udes na putu Bijelo Polje-Prijepolje: Sedam povređenih, među njima i dete

Srbija danas pre 49 dana
Povređeni prevezeni u bjelopoljsku bolnicu
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7:30 časova dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje u mestu Kisjele vode pomoć je zatražilo 7 ljudi. Oni su prevezeni u bjelopoljsku bolnicu. Troje je smešteno na Hiruškom odeljenju, dok je troje u fazi obrade.... »

Sedmoro povređeno u udesu na putu Bijelo Polje – Prijepolje

RTV Novi Pazar pre 49 dana
Sedam osoba povređeno je jutros u 7:30 h u mestu Kisjele vode na putu Bijelo Polje-granični prelaz Dobrakovo. Povređeni u udesu prebačeni su u Opštu bolnicu u Bijelom Polju gde je u toku njihovo zbrinjavanje. Troje je smešteno na Odeljenju hirurgije, dok je dečak od godinu i po M. M. radi dalje... »

Težak udes na putu Bijelo Polje-Prijepolje: 7 povređenih, među njima i jedno dete

Kurir pre 49 dana
U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7:30 časova dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje u mestu Kisjele vode pomoć je zatražilo 7 ljudi.
Oni su prevezeni u bjelopoljsku bolnicu. Troje je smešteno na Hiruškom odeljenju, dok je troje u fazi obrade. Jednoipogodišnji M.M. radi je upućen u Klinički centar. Iz Bolnice nisu saoopštili o kakvim povredama se tačno radi. U... »

„Dobrakovo“ još bez saobraćaja

Glas Zapadne Srbije pre 49 dana
Prijepolje - Najfrekventniji granični prelaz na putu od Bijelog Polja do Prijepolja – „Dobrakovo“ – ni posle dva dana nije otvoren za saobraćaj. Podsetimo, do zatvaranja graničnog prelaza sa Srbijom – za sve vrste vozila – došlo je zbog velikog odrona u međuprostoru, pa je u toku sanacija oštećenja... »

SDP - Gusarski pir, tetke i omiljeni, kako i koja bratija je okupirala Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 50 dana
Prijepolje - Prođe već cela jedna godina i druga polovina kako naš grad okupira sila koja je stigla na krilima nacionalizma, laži i podvala. Prijepolje uistinu postade "nebrušeni dijamant" koga stadoše brusiti i komadati mangupi koji čim dođoše pogasiše sva svetla i odpočeše gusarski pir. Grabi,... »

ZBOG ODRONA ZATVOREN PRELAZ SA SRBIJOM: Da je vozač naišao samo 2 minuta kasnije, završio bi u ledenom Limu!

RTV Novi Pazar pre 50 dana
Na graničnom prelazu sa Srbijom, Dobrakovo, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona na putu u međuprostoru, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Saobraćaj je preusmeren na granične prelaze Jabuka i Špiljani. U mestu Dobrakovo, saobraćaj na magistralnom putu Bijelo... »

(Video) Zbog jezivog odrona zatvoren prelaz sa Srbijom: Da je vozač naišao samo 2 minuta kasnije, završio bi u ledenom Limu!

Kurir pre 50 dana
Na graničnom prelazu sa Srbijom, Dobrakovo, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona na putu u međuprostoru, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Saobraćaj je preusmeren na granične prelaze Jabuka i Špiljani. U mestu Dobrakovo, saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje, na kratko je pušten prethodne noći, ali samo za kamione koji su se nakon odrona našli u... »

Prijepolje – Sahat-kula iz 16. vijeka i danas pokazuje tačno vrijeme

Sandžak press pre 51 dan
Prijepolje je jedan od gradova u Srbiji sa sačuvanom sahat-kulom. Sličan objekat, karakterističan za period Osmanlija, na području Sandžaka postoji još u Pljevljima (Crna Gora). Sa posebno oblikovanim satom i brojevima na njemu, arapskim i rimskim, ova sahat-kula je prepoznatljiva, autentična i... »

©2018 Netmark d.o.o.