Prijepolje - vesti

Usvojen treći rebalans budžeta

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje - Odbornici Skupštine opštine Prijepolje usvojili su treći rebalans budžeta u ovoj godini. Njegovim usvajanjem stvoreni su uslovi za početak izrade projektne dokumentacije za brojne kapitalne investicije koje će se naredne godine finansirati od strane Kancelarije za javna ulaganja Vlade... »

U Zlatiborskom okrugu potrebno još 30 ležajeva za sigurnu kuću

Glas Zapadne Srbije pre 43 dana
Užice, Priboj, Prijepolje - Povodom svetske kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ koju obeležava oko 1.700 organizacija u više od 100 država sveta, Udružene žene Zlatiborskog okruga organizovale su drugu zajedničku akciju. Akcija je organizovana pod sloganom „Udružene žene... »

Janjušević: Poštujemo međusobne relacije na loklanom nivou

Glas Zapadne Srbije pre 43 dana
Ivanjica - U loklanim sredinama gde ljudi dobro sarađuju, bez obzira na republičku listu, treba poštovati međusobne relacije i nikako ne kvariti i ne unositi zlu krv, izjavio je koordinator Srpske napredne stranke (SNS) za Zlatiborski okrug Krsto Janjušević. Centrala SNS, svojim odborima nikada... »

Malinari u subotu organizuju protest

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Užice, Prijepolje - Usled neuspelih pregovora i neispunjenja obećanja i obeveza preuzetih od strane Ministarstva poljoprivrede i Vlade Srbije u rešavanju problema niske otkupne cene maline udruženja su primorana na radikalne mere, saopšteno je iz Udruženje poljoprivrednih proizvođača „Užice“. U... »

Dveri: Deset pitanja za predsednika Zindovića

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Prijepolje - Opštinski odbor Dveri iz Prijepolja, uputio je deset pitanja predsedniku opštine Dragoljubu Zindoviću u vezi stanja u sportu. 1) Da li je tačno da je preko sportskog saveza uplaćeno Udruženju penzionera u Prijepolju 30.08.2017. iznos od 150.000 dinara, što je protivzakonito, jer... »

Odbornici sutra razmatraju treći rebalans budžeta

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Prijepolje - Odbornici Skupštine opštine Prijepolje na sutrašnjoj sednici razmatraće treći rebalans budžeta, zatim ostvarenja i izvršenja prihoda i rashoda u periodu od 01. januara do 30. septembra, kao i izveštaj o korišćenju sredstava iz budžetske rezerve za isti period. Na dnevnom redu su... »

Pročišćen put do škole na Jabuci

Glas Zapadne Srbije pre 45 dana
Prijepolje – Članica opštinskog veća Mirjana Bojović kazala je da su teške mašine za čišćenje danas izašle na teren i očistile sneg sa puta i oko škole na Jabuci. Ona je naglasila da je put na Jabuci čišćen i u utorak. “Put je pročišćen u utorak međutim, teške mašine su danas očistile kompletan... »

U Priboju još 350 potrošača bez struje, u Prijepolju uredno snabdevanje

Glas Zapadne Srbije pre 46 dana
Priboj, Prijepolje – Na teritoriji opštine Priboj snabdevanje električnom energijom još uvek se nije stabilizovalo u pojedinim mestima. Prema rečima Načelnika Sektora za vanredne situacije Gorana Posrkače oko 350 potrošača u MZ Pribojska goleš i Krajčinovići su bez struje. Načelnik Štaba za... »

Do škole na Jabuci samo prtina

Glas Zapadne Srbije pre 46 dana
Prijepolje – Učenici Osnovne škole “Mihailo Baković” izdvojenog odeljenja na Jabuci juče nisu došli na nastavu jer je put do škole bio zavejan. Prema rečima učitelja Radomana Petrića to je deonica od nekoliko stotina metara koja skreće sa regionalnog puta Prijepolje – Pljevlja i u nadležnosti je... »

U Priboju još 350 potrošača bez struje

RTV pre 46 dana
RTV: U Priboju još 350 potrošača bez struje
PRIBOJ, PRIJEPOLJE - Na teritoriji opštine Priboj snabdevanje električnom energijom, prekinuto posle snežnih padavina, još uvek se nije stabilizovalo u pojedinim mestima.
Prema rečima Načelnika Sektora za vanredne situacije Gorana Posrkače oko 350 potrošača u MZ Pribojska goleš i Krajčinovići su bez struje. Načelnik Štaba za vanredne situacije u Priboju, Boris Mrdović navodi da je deo dalekovoda... »

Epidemija malih boginja u leskovačkom kraju i dalje raste

Danas  pre 3 sata  još 11 povezanih

Đoković u osmini finala AO

Beta  pre 5 sati  još 28 povezanih

U Italiji ćute - šta će biti s našim "fićom"?

iKragujevac  pre 6 sati  još 3 povezane

Tramp optužio demokrate za blokadu federalnih službi

Novi magazin  pre 2 sata  još 22 povezane
©2018 Netmark d.o.o.