Prijepolje - vesti

VIDEO // POTVRĐENO PISANJE SANDZAKHABERA! Ovom čoveku su pocrkale ovce jer ih zarazila ovca koju je dobio od opštine! Tandir i Gaco ćute!

Sandžak haber pre 45 dana
Prijepolje – Kako je i ranije pisao Sandzakhaber stočaru Milovanu Langoviću iz sela Donje Babine u proteklih nekoliko dana uginulo je devet ovaca usled bolesti. On sumnja da je u njegov tor zarazu donelo jagnje koje je nedavno nabavio u Novom Pazaru a čiju kupovinu je trebalo da subvencioniše... »

TEŠKA NESREĆA KOD PRIJEPOLJA: Kolima pregazio ženu (61) čim je izašla iz prodavnice, pa pobjegao

Sandžak press pre 46 dana
Sadika M. (61) iz Prijepolja poginula je sinoć kada je na nju, dok je u naselju Velika Župa, na magistrali Prijepolje-Brodarevo prelazila put, kolima naleteo K.B. iz ovog grada. Nesrećna žena, koja je izlazila iz prodavnice i koju je na drugoj strani u kolima čekao muž, ostala je mrtva na licu... »

Na ženu naleteo automobil, na mestu mrtva

Mondo pre 46 dana
U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kroz Prijepolje poginula je jedna osoba, saopštilo je danas Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jasminka Bošković rekla je agenciji Beta da se nesreća dogodila sinoć u mestu Velika Župa i da je poginula S. M. (61) iz Prijepolja, na koju je, dok je... »

Vlast ispunjava obećanje – Prijepolje najveće gradilište u Sandžaku

Sandžak press pre 47 dana
Dok predstavnici vlasti u Novom Pazaru ljetuju na crnogorskom i turskom primorju, njihove kolege iz vlasti u Prijepolju danonoćno rade. Jučer smo boravili na terenu sa predstavnicima vlasti u Prijepolju čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka, gdje su u toku veliki infrastrukturni radovi. Iako je... »

Planinarsko skijaški klub „Kukavica“ dobio dvoje planinarskih vodiča

Jug press pre 48 dana
LESKOVAC-PRIJEPOLJE U periodu od 28. jula do 06. avgusta 2017. godine na obroncima planine Jadovnik kod Prijepolja, u području spomenika prirode „Slapovi Sopotnice“, održana je obuka i testiranje planinara za planinarske vodiče. Dvoje leskovačkih planinara, Jelica Drašković i Dejan Savić, članovi... »

AFERA GACOVO I TANDIROVO JAGNJE! Opština Prijepolje podijelila jagnjad iz subvencija građanima jedno zaraženo pobilo celo stado! Plaćali jagnjad 220€ po komadu?

Sandžak haber pre 48 dana
Prijepolje – Milovanu Langoviću, poljoprivredniku iz sela Donje Babine iz okoline Prijepolja za nekoliko dana uginulo je sedam ovaca usled bolesti, kako kaže, koju je u njegov tor donelo jedno od zaraženih jagnjadi, čiju kupovinu je subvencionisala lokalna samouprava. Međutim, tu nije kraj, kako... »

Gačević: Navala za članstvo u Novoj Srbiji i BDZ - u

Glas Zapadne Srbije pre 48 dana
Prijepolje - Milan Gačević demantovao je na televiziji Sandžak da Novu Srbiju i BDZ napuštaju istaknuti članovi partije. On je u izjavi pomenutom mediju kazao da, naprotiv pisanju pojedinih medija, ovim strankama pristupa sve više članova. “Radi se o pokušaju da sprečavanja aktuelne vlasti da... »

"Malinari, svi koji su predali dobiće po 162 RSD"

B92 pre 49 dana
B92: "Malinari, svi koji su predali dobiće po 162 RSD"
Prijepolje -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da u dužem vremenskom periodu treba obezbedi malinarsku proizvodnju.
Kako je rekao, zbog toga će izaći sa merama koje se tiču sadnog materijala, proširenja tržišta i problema sa elementarnim nepogodama. "Lako se jedne godine igrati, a treba u dužem vremenskom periodu da se obezbedi malinarska... »

Održani 13. „Limski darovi“

Sandžak press pre 49 dana
Po trinaesti put održana manifestacija „Limski darovi“ u Prijepolju, gdje se desetak ekipa i ove godine takmičilo u spremanju riblje čorbe. Ekipa BDZ Sandžaka nosila je naziv „Sandžački ribolovci“, te zauzela treće mjesto. Manifestaciju „Limski darovi“ organizirala je Turistička organizacija... »

Minstar Branislav Nedimović posjetio Prijepolje

Sandžak press pre 49 dana
U posjeti opštini Prijepolje boravio je ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, gospodin Branislav Nedimović, gdje je sa predstavnicima vlasti razgovarao o deponiji Stanjevina, o trenutnoj cijeni maline, te o razvoju stočarstva i voćarstva u Prijepolju. Ministar ističe da su isporučena već... »

©2017 Netmark d.o.o.