Prijepolje - vesti

Kombi Sportskog saveza prodat na dobošu

Glas Zapadne Srbije pre 36 dana
Prijepolje - Kombi Sportskog saveze Prijepolje, koji je pre nekoliko godina kupljen za oko 6,5 miliona dinara, prodao je sudski izvršitelj na licitaciji po ceni od 1,8 miliona, saznaje Glas zapadne Srbije. Imovina Sportskog saveza našla se na „dobošu” zbog namirivanja neisplaćenih zarada zaposlenih... »

„Duže čekanje na granici nego što sam bio kod baba“

Danas pre 36 dana
Prijepolje na tromeđi, muke žitelja pograničnih mesta Živeti u mestu koje se nalazi na granici, gde su granični prelazi, u našim uslovima je zaista „peh“.
Zajedno sa svim prolaznim putnicima, onim koji prelaze granice kao turisti ili su u tranzitu za druge države, žitelji mesta na granici prinuđeni su da satima čekaju u kolonama, iako „vide“ svoju kuću. „Život na granici je opasan... »

Rade se putevi na Jabuci, Lukići tvrde da im ne daju put

Glas Zapadne Srbije pre 37 dana
Prijepolje – U prijepoljskoj Mesnoj zajednici Jabuka nastavljaju se radovi na asfaltiranju pojedinih lokalnih puteva. Prošle godine odobrena su sredstva za put u zaseoku Junčevići. „U Šanovini će se raditi 150 metara puta, a za Gornju Vlaku gde ima 20 domaćinstava odobreno je da se radi 280 metara,... »

Saobraćajna nesreća na putu Nova Varoš-Prijepolje, povrijeđene dvije osobe

Sandžak press pre 37 dana
Dvije osobe lakše su povrijeđene u sudaru automobila “audi A4″ i pasat B6“ koji se dogodio u čevtrtak večer na izlazu iz Nove Varoši ka Prijepolju. Saobraćaj na tom dijelu puta bio u prekidu duže vremena, zbog čega je došlo do formiranja kilometarskih kolona, piše PP Media. Ekipa Hitne pomoći brzo... »

Raspisani izbori za savete mesnih zajednica u Prijepolju

RTV Novi Pazar pre 38 dana
Predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković raspisala je izbore za savete mesnih zajednica na teritoriji opštine za 21. oktobar ove godine. Izbori će se održati u mesnim zajednicama Aljinovići, Velika Župa, Babine, Brodarevo, Gostun, Drenova, Zavinograđe, Ivanje, Jabuka, Kaćevo,... »

PRIJEPOLJE-italijanska kompanija za preradu voća, „Italian food“ uložiće 10 miliona

Sandžak haber pre 39 dana
Jedna od najpoznatijih italijanskih kompanija za preradu voća, „Italian food“ uložiće 10 miliona evra za izgradnju svog pogona za kaše, bistre sokove i voćne koncentrate u Priboju, saznaje „Blic“.Na taj način voćarima ovog dela Srbije biće rešeno pitanje plasmana proizvoda, koji je do sada bio... »

Prijepolje: Raspisani izbori za savjete mjesnih zajednica

Sandžak press pre 39 dana
Predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković raspisala je izbore za savete mesnih zajednica na teritoriji opštine za 21. oktobar ove godine. Izbori će se održati u mesnim zajednicama Aljinovići, Velika Župa, Babine, Brodarevo, Gostun, Drenova, Zavinograđe, Ivanje, Jabuka, Kaćevo,... »

Prijepoljci u oktobru biraju nove savete MZ

Glas Zapadne Srbije pre 40 dana
Prijepolje – Predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković raspisala je izbore za savete mesnih zajednica na teritoriji opštine za 21. oktobar ove godine. Izbori će se održati u mesnim zajednicama Aljinovići, Velika Župa, Babine, Brodarevo, Gostun, Drenova, Zavinograđe, Ivanje, Jabuka,... »

Fabrika dugmadi u Prijepolju za 300 miliona

Glas Zapadne Srbije pre 43 dana
Prijepolje - Prodaje se imovina stečajnog dužnika, Industrije konfekcije, dugmadi i šnala „Iris” a.d. u Prijepolju kao pravnog lica metodom javnog prikupljanja ponuda. Najznačajniju imovinu čine proizvodno-poslovni kompleks (objekti, zalihe i oprema) na lokaciji u ulici Valterova broj 106 i... »

Ponuda novovaroških neimara najpovoljnija

Glas Zapadne Srbije pre 44 dana
Prijepolje - U Ministarstvu privrede otvorene su ponude za drugu fazu rekonstrukcije puta Kolovrat – Seljašnica. Od tri prispele ponude, najpovoljnija je bila preduzeća „Složna braća“ iz Nove Varoši. Za pripremne i asfalterske radove na deonici od Žunića Potok do Slanog Blata, dužine oko 3,6... »

Istorijski dan za Lajovića, a Novak i zvanično drugi

Mondo  pre 27 minuta  još 9 povezanih

U Srbiji danas pretežno toplo i sunčano vreme

Novi magazin  pre 16 minuta  još 6 povezanih

"Britanija treba da se suprotstavi nasilnicima u EU"

Vesti online  pre 1 sat  još 6 povezanih

Mun: Kim iskren u vezi nuklearnog oružja, treba ga nagraditi

Večernje novosti  pre 57 minuta  još 6 povezanih

Oko 45.000 doktorskih disertacija u srpskim bibliotekama

Radio 021  pre 1 sat  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.