Prijepolje - vesti

Prijepoljski privrednici traže pomoć države

RTS pre 41 dan
RTS: Prijepoljski privrednici traže pomoć države
Privrednici prijepoljske opštine pozvali su Vladu, premijerku Anu Brnabić, ministra trgovine Rasima Ljajića, predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža i lokalnu samoupravu da pomognu u rešavanju protesta malinara koji, kako ističu, već četiri dana blokiraju grad.
U saopštenju prijepoljski privrednici traže pomoć od Brnabićeve, Ljajića i Čadeža kako bi se, napominju, pronašao kompromis i omogućilo normalno funkcionisanje grada. "Ako država ne učini nešto, primorani smo da otpustimo sve... »

Prijepolje, privrednici najavili tužbu protiv malinara

RTS pre 42 dana
RTS: Prijepolje, privrednici najavili tužbu protiv malinara
Istaknuti privrednici Prijepolja Đorđe Ljujić i Bogdan Matović najavili su da će oko stotinak privrednika okupljenih u Udruženju privrednika Prijepolja podneti tužbu protiv Udruženja malinara.
Protesti su ugrozili poslovanje, pa će zbog toga oko hiljadu radnika poslati na prinudni odmor. Privrednici su pozvali Vladu Srbije da pronađe rešenje i omogući nesmetan rad privrede Prijepolja koja i bez protesta posluje... »

Hladnjačar ponudio akontnu cenu maline: 100-110 dinara

Dnevnik pre 42 dana
PRIJEPOLjE: Menadžment "ES Komerc", jednog od većih hladnjačara u zapadnoj Srbiji, danas je izašao sa akontnim cenama sveže maline.
"Naše preduzeće je danas donelo odluku o akontnim cenama sa kojima počinjemo ovu sezonu otkupa maline. Minimalna akontna cena za sortu Vilamet, za prvu klasu je 100 din/kg, za drugu 80 din/kg, a toliko ćemo plaćati i sortu... »

ES Komerc prvi ponudio zvaničnu cenu maline

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje – Menadžment ES agrara jednog od većih hladnjačara u zapadnoj Srbiji danas je izašao sa akontnim cenama sveže maline. ,,Naše preduzeće je danas donelo odluku o akontnim cenama sa kojima počinjemo ovu sezonu otkupa maline. Minimalna akontna cena za sortu Vilamet, za prvu klasu je 100... »

Prijepolje: U koloni više od tri sata, malinari ne odustaju

Dnevnik pre 42 dana
PRIJEPOLjE: Zbog protesta malinara u Prijepolju blokiran je magistralni put, zatvoren je i alternativni prolaz kroz centar grada, ali se do Crne Gore može stići preko Novog Pazara i Tutina.
Malinari nisu zadovoljni otkupnom cenom od 100 dinara, pa ih je jutros na barikadi oko 300. Danas bi, kako oni najavljuju, mogli da im se pridruže i malinari iz ostalih delova Srbije. Aleksandar Dragojević iz Podgorice, koji je... »

Dveri Prijepolje: Podržavamo protest malinara

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje – Podršku malinarima koji protestvuju u Prijepolju pružio je i OO Dveri Prijepolje. Oni u svom saopštenju, dostavljenom medijima, kažu da niko ne sme doći u situaciju da radi džabe ili da neko drugi zarađuje na njihovoj muci. Saopštenje prenosimo u celosti: ,,OO Srpskog pokreta Dveri iz... »

Malinari ne odustaju od protesta i blokade magistrale prema Crnoj Gori

SEEbiz pre 42 dana
PRIJEPOLJE - Malinari u Prijepolju, koji već treći dan protestuju zbog niske otkupne cene, saopštili su danas da neće odustati od zahteva da ovogodišnja cena roba mora biti 180 dinara i da neće prekinuti blokadu magistrale prema Crnoj Gori sve dok im zahtevi ne budu ispunjeni.
"Sinoć smo dobili podršku od poljoprivrednih proizvodjača iz cele Srbije. U toku dana očekujemo da nam se pridruže ne samo malinari već i ostali poljoprivredni proizvodjači iz 13 opština, koji su najavili svoj dolazak u... »

Idete u Crnu Goru? Blokada je napravila haos na putevima, a ovo su 4 alternativna pravca da stignete do mora bez muke!

Kurir pre 42 dana
Blokada koju malinari od subote drže na magistralni kroz Prijepolje, totalno je paralisala saobraćaj kroz ovaj grad i otežala put ka crnogorskom primorju preko graničnih prelaza Gostun i Jabuka.
S obzirom da je još uvek neizvesno kada će magistrala biti odblokirana, jer malinari čvrsto drže do svojih zahteva, a na alternativnim putevima kroz centralne prijepoljske ulice vlada opšti haos, svima koji planiraju put za Crnu... »

Malinari i dalje u štrajku, blokada puta nastavljena! Nedimović nema rešenje?

Glas Zapadne Srbije pre 42 dana
Prijepolje – Malinari ne popuštaju. Nezadovoljni najavljenom otkupnom cenom i dalje štrajkuju. Potpuno su blokirali magistralni put kroz Srbiju ka Crnoj Gori. Saobraćaj je obustavljen i napravljene su ogromne kolone, na licima i kamiondžija koji satima čekaju da nastave put ogromno nezadovoljstvo,... »

Haos u prijepolju: Magistrala i dalje blokirana, na alternativnim pravcima ogromne gužve (kurir TV)

Kurir pre 42 dana
PRIJEPOLJE - Magistralni put koji kroz Prijepolje vodi ka Crnoj Gori, odnosno prema centralnoj Srbiji, i jutros je, treći dan zaredom blokiran. Na magistrali ispred Prijepolja i iz pravca Bijelog Polja i i iz pravca Nove Varoši jutros su velike gužve, a u samom gradu je pravi saobraćajni kolaps,... »

©2018 Netmark d.o.o.