Prijepolje - vesti

Prijepolje ima svoje "dobre vile": Posle 7 uveče, niko ne ostaje gladan i niko ništa ne plaća (foto)

Telegraf pre 34 dana
Nekad je baš malo potrebno za sreću...
Jedna lokalna pekara u Prijepolju nadaleko je postala poznata po dobrom delu koje iz dana u dan oduševljava sve. Naime, na Tviteru se pojavila fotografija sa opisom koja je dirnula i najtvrđa srca. Naime, posle 19h, lokalna pekara u Prijepolju "izbacuje" vruće... »

Snažno nevrijeme pogodilo Priboj i Prijepolje

Sandžak press pre 34 dana
Snažno nevreme u sredu oko 12.30 sati praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je opštinu Priboj. Grad jakog tenziteta i veličine lešnika padao je u Starom i Novom delu grada Priboja. Nevreme je nanelo štetu na poljoprivrednim usevima u naseljima koja su blizu grada, stradali su i malinjaci, a kolika... »

Grad pola sata padao u Prijepolju, šteta na usevima!

Glas Zapadne Srbije pre 35 dana
Prijepolje – Jako nevreme praćeno olujnim vetrom, kišom i gradom veličine lešnika pogodilo je teritoriju prijepoljske opštine danas oko 12 časova i 30 minuta. Padavine su trajale pola sata i to je bilo dovoljno da se napravi velika šteta na ovogodišnjim poljoprivrednim usevima. Kako Glas zapadne... »

Lončar: Mislim da će biti posla za sud

B92 pre 36 dana
B92: Lončar: Mislim da će biti posla za sud
Užice -- Ministar Zlatibor Lončar izjavio je, upitan šta se dešava sa izveštajem o smrti porodilje iz Priboja,da su pronađeni elementi da se nije postupalo po pravilima.
On je naveo da misli da će biti pokrenut postupak protiv zdravstvenih radnika i da će biti posla za sud. Upitan i o navodima "da se porodilje šalju iz Priboja u Prijepolje", Lončar je rekao da resorno ministarstvo i inspekcija... »

Autobusu otkazale kočnice, sleteo u potok, povređeno troje

B92 pre 36 dana
B92: Autobusu otkazale kočnice, sleteo u potok, povređeno troje
Autobus užičkog autoprevoznika “Gaga turs sleteo je u utorak oko 12 časova sa kolovoza u mestu Draglica između Borove Glave i Kokinog Broda.
Autobus je saobraćao na liniji Beograd - Prijepolje, navode "Novosti" i pišu da su prilikom sletanja, tri putnika zadobila povrede, nijedan od njih nije životno ugrožen. Prema nezvaničnim informacijama, razlog nesreće... »

Autobus sleteo sa puta, jedna osoba teže povređena (foto)

IndeksOnline pre 36 dana
Nova Varoš – Čajetina – Autobus užičkog autoprevoznika “Gaga turs” koji je saobraćao na liniji Beograd – Prijepolje sleteo je u utorak oko 12 časova sa kolovoza u mestu Draglica između Borove Glave i Kokinog Broda. Prilikom sletanja, tri putnika zadobila su povrede, nijedan od njih nije životno... »

Novosti: Autobus sleteo u potok, povređena tri putnika

Studio B pre 36 dana
Autobus užičkog autoprevoznika „Gaga turs“ koji je saobraćao na liniji Beograd – Prijepolje sleteo je sa kolovoza u mestu Draglica između Borove Glave i Kokinog Broda u potok i tom prilikom tri osobe su zadobile povrede.
Kako prenose Večernje novosti, u nesreći koja se dogodila oko 12 sati niko od povređenih nije životno ugrožen, a jedna osoba je zbog bolova u nozi prevezena u bolnicu u Novoj Varoši. Pretpostavlja se da je razlog nesreće... »

Objavljen javni poziv za pomoć izbeglicama iz Bosne i Hrvatske

Radio sto plus pre 36 dana
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije je u okviru Regionalnog stambenog programa objavio javni poziv za pomoć pri kupovini 150 seoskih kuća izbeglicama iz BiH i Hrvatske, rekla je PR ove organizacije Svetlana Palić. Ona je u programu Sto plus radija istakla da pravo prijavljivanja... »

Solidarnost na delu: Jedan pekar pokloniće više od 9.000 lepinja meštanima Prijepolja. Pitaljke se prave samo tokom Ramazana

Glas Zapadne Srbije pre 37 dana
Prijepolje - Jedna pekara u Prijepolju će, u duhu vrednosti meseca Ramazana, sloge, solidarnosti i međusobnog ispomaganja, meštanima tog grada do kraja posta, besplatno podeliti više od 9.000 ramazanskih lepinja, odnosno pitaljki. Red za pitaljke je uvek veliki, bez obzira na to da li se dele... »

Više od 9.000 besplatnih pitaljki za meštane Prijepolja

N1 Info pre 39 dana
U duhu vrednosti meseca Ramazana, sloge, solidarnosti i međusobnog ispomaganja, meštanima Prijepolja će se do kraja posta u jednoj pekari besplatno podeliti više od 9.000 ramazanskih lepinja – takozvanih pitaljki.
Izvor: N1 Uvek je veliki red za pitaljke, delili ih besplatno ili ne. Nekada su ih kupovali imućniji Prijepoljci i delili ih po kućama rodbini i prijateljima. Od pre osam godina razni donatori uplaćuju novac pekaru Salku... »

Nišlija poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Kolašina

RTS  pre 59 minuta  još 28 povezanih

Zvezda pomerila meč sa Dinamom zbog Suduve

Večernje novosti  pre 8 sati  još 22 povezane

Strateški partner za RTB Bor bira se u septembru

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.