Prijepolje - vesti

Tandir i Zindović – Budžet za 2018. godinu investicioni i razvojni

Sandžak press pre 27 dana
Odbornici Skupštine opštine Prijepolje usvojili su budžet za narednu godinu. Najveći dio iz opštinske kase teške oko 1,1 milijarde dinara otići će na investicije te stoga predstavnici vlasti smatraju da je on investicioni od kojeg će benefit imati podjednako svi dijelovi opštine. Sa druge strane... »

SDP: Budžet usvojen nezakonito

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - Odbornici Sandžačke Demokratske Partije napustili su sednicu Skupštine opštine Prijepolje želeći da na taj način skrenu pažnju građana i medija i ukažu na kako tvrde, nezakonito usvajanje budžeta, najvažnijeg dokumenta koji u mnogome određuje sudbinu svih građana opštine, navodi se u... »

Zindović: Naredna godina biće investiciona za Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje – Sednica skupštine opštine Prijepolje na kojoj je usvojen budžet za sledeću godinu, prema rečima predsednika opštine Dragoljuba Zindovića, završena je u rekordnom roku. ,,Kada je donošenje ovako važnih odluka u pitanju potrebno je da učestvuju svi odbornici koji će snagom svojih... »

Amateri a rade kao profesionalci

Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
Prijepolje - Dom kulture u Prijepolju je u 2017. godini ostvario značajne rezultate radom u amaterskom pozorišnom životu. Od 62 pozorišna izvođenja, što je rekordan broj u istoriji Doma kulture, zabeleženo je 25 gostovanja pozorišnih predstava u drugim gradovima, dok je 37 predstava izvedeno u Domu... »

Opštinska kasa teška 1,1 milijardu dinara

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje - Odbornici Skupštine opštine Prijepolje usvojili su budžet za narednu godinu, koji je projektovan na 1,1 milijardu dinara. Najveći deo iz opštinske kase otići će na investicijeO Predsednik opštine Dragoljub Zindović, kaže da bi naredna godine trebalo da bude najuspešnija u novijoj... »

Budžet Prijepolja projektovan na 1.031.934.433 dinara

Glas Zapadne Srbije pre 29 dana
Prijepolje - Odbornici Skupštine opštine prijepolje, na sutrašnjoj sednici bi trebalo da usvoje predlog budžeta za 2018. godinu, koji je projektovan na 1.031.934.433 dinara. Razmatraće se kadrovski plan Opštinske uprave i Turističke organizacije za narednu godinu. Na dnevnom redu će se naći i... »

Najbolji srednjoškolci i studenti u Prijepolju dobili nagrade

Sandžak press pre 29 dana
Komisija za mlade talente opštine Prijepolje dodelila je novčane nagrade srednjoškolcima i studentima koji su u školskoj 2016/17. godini pokazali izvanredne rezultate, a čiji roditelji imaju prebivalište na teritoriji ove lokalne samouprave. Opština je u te svrhe opredelila oko 6,5 miliona dinara,... »

Hapšenja u Vranju zbog krađa

OK radio pre 29 dana
Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo, navodi se u saopštenju MUP.
Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad,... »

Sprečen šverc narkotika

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Prijepolju presekli su još jedan lanac u trgovini narkoticima i tom prilikom lišili slobode jednog državljanina Crne Gore. On je uhapšen u vozu Bar – Beograd na železničkoj stanici kod Brodareva prilikom pokušaja da u... »

Crnogorac krijumčario dva kilograma marihuane, uhapšen u vozu kod Brodareva

Blic pre 30 dana
Državljanin Crne Gore uhapšen je vozu Bar - Beograd prilikom pokušaja da u Srbiji prokrijumčari oko dva kilograma marihuane.
Diler iz Pljevalja pao je u šake policije kod Brodareva, negudo pošto je voz prešao državnu granicu, prilikom rutinske kontrole putnika. Droga je pronađena u njegovom prtljagu i bila je spakovana i dve kese. Policijska uprava... »

Talentovani Ukrajinac pojačao Partizan!

B92  pre 2 sata  još 23 povezane

Aljaska: Posle snažnog zemljotresa, dvadesetak potresa

RTV  pre 2 sata  još 14 povezanih

DK bez Novaka i Viktora protiv SAD

B92  pre 3 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.