Prijepolje - vesti

Tragedija na graničnom prelazu "Gostun", ima mrtvih!

BK TV pre 28 dana
Strašno! Na putu Gostun - Prijepolje, kod graničnog prelaza "Gostun", iznenada se obrušila zemlja i kamenje na kolovoz, piše Pink.rs. Jedan kamen udario je u glavu državljanina Crne Gore V.P. On je u tom trenutku stajao u blizini kamiona koji je vozio. V.P. je preminuo na putu do bolnice. Saobraćaj... »

Užas u kanjonu Lima: Stena se odronila i na mestu ubila kamiondžiju

Kurir pre 28 dana
PRIJEPOLJE - Kamiondžija sa Cetinja Vesko P. (39) poginuo je noćas na magistrali u kanjonu Lima, blizu graničnog prelaza Gostun, kada se na njega survala velika stena koja se obrušila sa strmine iznad magistrale. Cetinjanin je bio u dugoj koloni kamiona koja se iz pravca Prijepolja približavala... »

USAID i RAS obeležavaju uspeh u unapređenju konkurentnosti firmi u Srbiji

Vesti online pre 28 dana
Razvojna agencija Srbije (RAS) i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u sredu će svečano predstaviti rezultate i obeležiti uspešnu realizaciju Projekta za razvoj privatnog sektora (PSD), koji su sprovodile u protekle četiri godine.
Projekat za razvoj privatnog sektora vredeo je 4 miliona dolara i bio je namenjen jačanju firmi iz privatnog sektora u 12 opština ekonomski ugroženih područja južne i jugozapadne Srbije: Vranje, Leskovac, Novi Pazar, Preševo,... »

Promocija romana “Što pepeo priča” održana u Prijepolju i Bijelom Polju

Sandžak press pre 28 dana
U okviru manfestacije „Divan sa Karahasanom u Sandžaku“ u organizaciji Internacionalnog univerziteta u Prijepolju održana promocija romana “Što pepeo priča” istaknutog bošnjačkog autora Dževada Karahasana. Čitalačka publika zadovoljna što je imala priliku razgovarati sa Karahasanom. „Danas je... »

Dvostruka pobeda

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Prijepolje - Odbojkaški klub „Čačak” na gostovanju u Prijepolju u okviru jedanaestog kola Međuregionalne lige, ostvario je maksimalnu pobedu. Domaće igračice napale su čačanke sa jakim servisom i preciznim napadom i povele sa 4:0, ali to nije obeshrabrilo gošće i posle čvrste igre u bloku rezultat... »

Prijepolje: Uhapšen pijani stric

Vesti online pre 29 dana
Policija u Prijepolju uhapsila je M. D, vozača džipa u kojem je, prilikom sletanja u Slatinsku reku, poginula 12-godišnja A. D, bratanica uhapšenog vozača. Policija je ustanovila da je u momentu udesa M. D. u krvi imao 1,4 promila alkohola. Uz krivičnu prijavu vozač džipa je priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.
Meštani Slatine, odakle su i vozač i nastradala devojčica, ne žele da komentarišu događaj, ali ceo kraj je u šoku zbog ove nesreće. Tragedija je mogla da bude veća, budući da su se u džipu, osim devojčice i njenog strica,... »

NAGLO OTAPANJE SNIJEGA POKRENULO KLIZIŠTE: Odron usporio saobraćaj kod Prijepolja

Sandžak press pre 29 dana
Zbog velike količine zemlje i granja, koja se survala na magistralni put Prijepolje – Nova Varoš u neposrednoj blizini deponije Stanjevine na samom izlasku iz Prijepolja, saobraćaj se odvija usporeno jednom kolovoznom trakom. Naglo otapanje snijega u ovom kraju pokrenulo je klizište, pa je dio puta... »

Smanjenje starih predmeta duplo više od proseka

Danas pre 30 dana
Mileta Bezarević, predsednik Osnovnog suda u Prijepolju Osnovni sud u Prijepolju formiran je za opštine Prijepolje i Nova Varoš.
Odlukom Visokog saveta sudstva predviđeno je da ima devet sudija, a tokom prošle godine bilo je angažovano osam. Odlukom o maksimalnom broju zaposlenih u državnim organima predviđeno je bilo da u 2017. godini sud ima 39... »

Naglo otapanje snega pokrenulo klizište: Odron usporio saobraćaj kod Prijepolja!

Kurir pre 30 dana
PRIJEPOLJE - Zbog velike količine zemlje i granja, koja se survala na magistralni put Prijepolje – Nova Varoš u neposrednoj blizini deponije Stanjevine na samom izlasku iz Prijepolja, saobraćaj se odvija usporeno jednom kolovoznom trakom. Naglo otapanje snega u ovom kraju pokrenulo je klizište, pa... »

Akcija besplatnih preventivnih pregleda

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Prijepolje, Nova Varoš, Priboj - Sedma akcija besplatnih pregleda, koje organizuje Ministarstvo zdravlja, realizovaće se u danas od osam do 16 sati, u tačno 100 ustanova širom Srbije, među kojima su i zdravstvene ustanove iz Prijepolja, Nove Varoši i Priboja. Ovoga puta radiće se ultrazvuk... »

Vučić: Želimo da budemo sledeći u EU

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Audi povlači 1,2 miliona vozila

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Mali: Rekonstrukcija centralnih ulica

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo

Blic  pre 5 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.