Prijepolje - vesti

Đukić Dejanović: Neće biti diskriminacije zaposlenih majki

RTS pre 6 dana
RTS: Đukić Dejanović: Neće biti diskriminacije zaposlenih majki
Izmene Zakona o radu će dati neuporedivo veća ovlašćenja inspekcijama a poslodavci više neće moći da se ponašaju diskriminatorski prema zaposlenim majkama, izjavila je Slavica Đukić Dejanović u Priboju.
Ministarka bez portfelja, zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović, razgovarala je u Priboju sa načelnikom Zlatiborskog okruga Bobanom Perišićem i predstavnicima opština Priboj, Nova Varoš i... »

Prijepolje dobilo poslanika, Zoran Despotović položio zakletvu

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje – Predsednik OO Srpske radikalne stranke u Prijepolju i odbornik u Skupštini opštine Zoran Despotović danas je polaganjem zakletve u Narodnoj skupštini postao i narodni poslanik. Despotović je u izjavi za Glas zapadne Srbije rekao da će se zalagati za dobrobit svih građana a naročito za... »

NSZ u petak organizuje tradicionalni sajam zapošljavanja

Sandžak press pre 6 dana
Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Prijepolje organizuje sajam zapošljavanja 20.04.2018.godine (petak) od 11,00-13,00 časova,u prostorijama Doma kulture u Prijepolju. Učešće na sajmu je najavilo 22 poslodavaca različitih delatnosti koji će ponuditi preko 100 radnih mesta. Najviše... »

Sud poništio rešenje o smeni načelnice Opštinske uprave Prijepolje

Blic pre 6 dana
Hanka Hajdarević koja je pre godinu i po smenjena sa mesta načelice Opštinske uprave Prijepolje sa te funkcije je razrešena nezakonito. Ovo se navodi u presudi Osnovnog suda u Prijepolju pred kojim je Hanka Hajdarević tužila Opštinu, a kojim je rešenje Opštinskog veća o njenoj smeni poništeno.... »

SDP: Nelegalna smena Hanke Hajdarević otvorila je put neznanju i korupciji

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje - Osnovni sud potvrdio je ono o čemu smo govorili gotovo dve godine. Hajka i haranga koja je vođena protiv kadrova Sandžačke demokratske partije i ostalih predstavnika prošle vlasti skupo će koštati opštinsku kasu kojom nedomaćinski upravlja ova nenarodna koalicija, navodi se u... »

Sud u Prijepolju zaključio: Hanka Hajdarević nezakonito smenjena

RTV Novi Pazar pre 7 dana
Osnovni sud u Prijepolju u prvostepenoj odluci zaključio da je Hanka Hajdarević nezakonito smenjena sa mesta načelnika opštinske uprave. U tamošnjem SDP-u smatraju da će hajka i haranga koja je vođena protiv kadrova Sandžačke demokratske partije i ostalih predstavnika prošle vlasti skupo koštati... »

Ministarka Slavica Đukić Dejanović sutra u radnoj poseti Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Priboj - Ministarka bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku prof. dr Slavica Đukić Dejanović boraviće u sredu u radnoj poseti opštini Priboj. Ministarka će nakon sastanka sa opštinskim rukovodstvom posetiti Predškolsku ustanovu "Neven" a zatim će u... »

Manifestacija Dani polja prvi put organizovana u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje - Prijepoljska firma "Es Komerc" idućeg meseca kreće sa preradom voća i povrća u svom proizvodnom pogonu u Brodarevu. Tim povodom minulog vikenda organizovala je manifestaciju „Dani polja“ sa ciljem da okupi povrtare u koperantsku proizvodnju i da im prestavi sve ono što će se... »

Osnovni sud Prijepolje: Hanka Hajdarević nezakonito smenjena

Sandžak press pre 7 dana
Prijepolje – Osnovni sud u Prijepolju postupajući po tužbi Hanke Hajdarević protiv Opštine Prijepolje, doneo je prvostepenu presudu kojom se poništištava rešenje Opštinskog veća gde je razrešena sa mesta načelnika Opštinske uprave Hanka Hajdarević. U obrazloženju presude između ostalog navodi se da... »

Osnovni sud Prijepolje: Hanka Hajdarević nezakonito smenjena

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Prijepolje - Osnovni sud u Prijepolju postupajući po tužbi Hanke Hajdarević protiv Opštine Prijepolje, doneo je prvostepenu presudu kojom se poništištava rešenje Opštinskog veća gde je razrešena sa mesta načelnika Opštinske uprave Hanka Hajdarević. U obrazloženju presude između ostalog navodi se da... »

Danćila: Srbija je faktor stabilnosti na Zapadnom Balkanu

Blic  pre 10 sati  još 1 povezana

Audi povlači oko 1,2 miliona vozila zbog pumpi

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Mali: Rekonstrukcija centralnih ulica

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Sunce, pa moguća kiša: U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.