Prijepolje - vesti

Svičević: Ne bavim se politikom i nisam pisao komentare

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Prijepolje - Nakon emitovane vesti o aferi koja je uzburkala javnost Prijepolja krenulo je na stotine komentara. U jednom od njih neko se lažno potpisao u ime Bojana Boke Svičević koji je danas javno demantovao da ima bilo kakve veze sa tim. ,,Ja se svoga imena i prezimena ne stidim a ponajmanje... »

Tandir: Napadaju me jer sam najpopularniji Bošnjak, Mekić tvrdi da Micanović ima kockarske dugove? Gačević medijima preti sudom

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje - U prilogu Sandžak televizije Samir Tandir tvrdi da je najpopularniji Bošnjak, i da su zbog istorijskog rasta popularnosti njega i stranke usledili napadi kako je rečeno u prilogu ,,Fantomskih medija“ misleći na Glas zapadne Srbije i PP Medija.. U istom prilogu Mekić tvrdi da ga je... »

Micanović: Mekić, Tandir i njegova tetka me reketirali? Tandir: podnećemo krivičnu prijavu protiv Micanovića

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje - Adis Micanović iz Prijepolja podneo je prijavu Policijskoj upravi u Prijepolju protiv Sandira Tandira i Meda Mekića iz ovog grada za pretnje, ucenu, prevaru i obmanu. U obrazloženju se navodi: ,,U februaru mesecu 2017. posle dvomesečnog ubeđivanja i obećanja, pristupio sam stranci na... »

Održana vanredna sjednica SS Prijepolje – apsolutna podrška lokalnih klubova

Sandžak press pre 7 dana
Na osnovu člana 32. Statuta sportskog saveza opštine Prijepolje, predsjednik Saveza Milovan Milićević sazvao je vanrednu skupštinu sportskog saveza. Na dnevnom redu našlo se šest tačaka, i to: 1. Usvajanje zapisnika sa prethodne skupštine 2. Poništaj navodnih odluka skupštine koja je falsifikovana... »

Plivanje za časni krst u Limu

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Prijepolje – U organizaciji Eparhije mileševske i crkvene opštine Prijepolje i ove godine biće održano bogojavljensko plivanje za časni krst. Nakon jutarnje liturgije koja će početi u šest sati u Sabornom hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Prijepolju, ulicama grada krenuće litija, a potom će se... »

Održan tradicionalni turnir u Prijepolju – Škrijelj dobitnik nagrade za sportskog novinara godine

Sandžak press pre 12 dana
U Prijepolju se, sada već tradicionalno održao još jedan turnir u malom fudbalu, koji Sportski savez i opština Prijepolje uz pomoć lokalnih sponzora organiziraju svake godine, a povodom novogodišnjih praznika. Tom prilikom prilikom uručene su zahvalnice i plakete sponzorima i svim ostalima koji su... »

Akcija policije u Prijepolju: Pokušao da opljačka stranačke prostorije, pa uhapšen!

Kurir pre 14 dana
PRIJEPOLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S. K. (1967) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju. S. K. se tereti da je u Prijepolju provalio u prostorije Stranke pravde i pomirenja, gde je izvršio... »

Provalio u stranačke prostorije

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Prijepolje – Pripadnici prijepoljske policije uhapsili su S.K (1967) iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz PU Prijepolje. On se tereti da je provalio u prostorije Stranke pravde i pomirenja, gde je izvršio premetačinu i... »

Železnica nagradila radnike koji su otkrili bombu kod Prijepolja

Glas Zapadne Srbije pre 14 dana
Prijepolje - Odbor direktora „Infrastrukture železnice Srbije“, doneo je danas odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj - Prijepolje i Kajević Fahrudin, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici Sekcije za održavanje pruga Užice, nagrade novčanim iznosom od 50.000... »

Nagrade radnicima Železnica Srbije

Danas pre 14 dana
Odbor direktora Infrastrukture železnice Srbije odlučio je danas da jednokratnom novčanom nagradom od po 50.000 dinara nagradi dvojicu svojih radnika. Nagrade će dobiti Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj – Prijepolje i Fahrudin Kajević, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje,... »

Ukrajinac potpisao za Partizan

Vesti online  pre 2 sata  još 23 povezane

"Tri osobe umrle od komplikacija malih boginja"

Press  pre 9 sati  još 16 povezanih

Aljaska: Snažan zemljotres, pa više od 20 manjih potresa

Vesti online  pre 39 minuta  još 14 povezanih

Kveri i Izner predvode Amerikance protiv Srbije u Nišu

Večernje novosti  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.