Prijepolje - vesti

Opština Prijepolje izdvojila 15 miliona dinara za subvencije poljoprivrednika

Sandžak press pre 18 dana
U okviru Programa mjera za sprovođenje poljoprivredne politike ruralnog razvoja, Opština Prijepolje raspisala je dva javna poziva za dodjelu sredstava poljoprivrednim gazdinstvima na teritorji ove opštine. U pitanju su pozivi koji se odnose na nabavku mehanizacije i opreme i, po drugi put,... »

Održana 17. skupština Prijepolja

Sandžak press pre 18 dana
Na dnevnom redu 17. redovne skupštine opštine Prijepolje našlo se 10 tačaka. Razmatrao se prijedlog odluke o završnom računu budžeta opštine za 2017. godinu, te prijedlog odluka o dodjeli nagrada opštine Prijepolje – zahvalnica i novčanih nagrada. Bilo je riječi i o poslovanju JKP Lim sa... »

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj pljačke menjačnice

Glas Zapadne Srbije pre 18 dana
Priboj - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju, neposredno nakon razbojništva u jednoj menjačnici, uhapsili su D.H. (1992) iz Nove Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio to krivično delo, navodi se u saopštenju PU Prijepolje. On je, kako se sumnja, juče na trgu u... »

Najmanje plate u Sandzaku isplaćene u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 19 dana
NOVI PAZAR – Novi Pazar se sa prosečnom neto zaradom od 37.193 dinara u aprilu nalazi na poslednjem mestu od šest sandžačkih gradova. Prosečna primanja zaposlenih u Novom Pazaru su za neverovatnih 11.978 dinara manja od republičkog nivoa. Malo veću prosečnu zaradu od novopazaraca imali su zaposleni... »

Novopazarske plate na začelju

Danas pre 20 dana
Zaposleni u Novom Pazaru su, u aprilu, za 11.978 dinara imali manju prosečnu zaradu od republičkog nivoa. Sa prosečnom neto zaradom od 37.139 dinara, nalaze se na poslednjem mestu od šest gradova u Sandžaku.
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku (RZS), najbolje aprilske zarade, u ovom delu Srbije, imali su zaposleni u opštini Sjenica, 40.667 dinara. Na drugom mestu bile su zarade u Priboju, 40.510 dinara. Novovarošani su... »

Razmotreni svi aspekti bezbednosti pred 55. MOSI u Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 21 dan
Priboj - Savet za bezbednost opštine Priboj, sastao se sa rukovodstvom lokalne samouprave i svim relevantnim činiocima za bezbednost u gradu a u susret predstojećim 55. Međuopštinskim sportskim igrama, koje će se održati u Priboju od 4-8.jula, navodi se na sajtu opštine Priboj. Sastanku na kome su... »

Rukovodstvo opštine Prijepolje nakon požara posjetilo „Trendteks“ – Neće biti otpuštanja radnika

Sandžak press pre 21 dan
Neće biti otpuštanja radnika a dio štete će nadoknaditi osiguravajuće kuće, rekli su danas vlasnici „Trendteksa“ u kome je u subotu u požaru uništen pogon konfekcije kao i dio magacinskog prostora. Rukovodstvo opštine Prijepolje na čelu sa predsjednikom opštine Dragoljubom Zindovićem i liderom... »

Ajlin Bjelak nova igračica RK Radnički 1964

Ritam grada Kg pre 21 dan
Nakon debitantske sezone u okviru I lige Zapad čelnici RK Radnički 1964 su se dali u potragu za pojačanjima na pozicijama u timu koja nisu bila adekvatno pokrivena, što je svakako i osetljivo mesto pivota. Izbor je pao na jednu od najperspektivnijih igračica i vodećeg strelca ovog ranga takmičenja,... »

Deda Radosav je izgubio kuću u požaru, a sada zahvaljujući dobrim ljudima dobija krov nad glavom (VIDEO)

Telegraf pre 22 dana
Maričić već tri meseca spava kod komšija
Usamljeni starac Radosav Maričić iz Gornjih Rovina (Bratljevo) koji je u požaru izgubio sve što je imao, uskoro će dobiti novi dom. Prijepolje u dimu, gorela fabrika konfekcije (VIDEO) Maričić već tri meseca spava kod komšija, a nakon priče produkcija Glasa zapadne... »

Kolovrat u dimu, gori fabrika Trenteks

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Prijepolje –U ranim jutarnjim satima došlo je do požara u fabrici Trenteks u Prijepolju, izgorelo je oko 400 kvadrata fabrike, tačnije magacin sirovina i pogon šivaone. ,,Jutros je ogroman oblak dima pritisnuo naselje Kolovrat, koji je dolazio iz pravca konfekcije. Nismo znali šta se događa, ali... »

©2018 Netmark d.o.o.