Arhiva » Vesti » Alo 11.12.2017

Pokušao da kolima pregazi sudiju koji ga je osudio

Pripadnici leskovačke Policijske uprave uhapsili su i priveli sudiji za prethodni krivični postupak penzionisanog O.V. (58) iz sela Milanovo nadomak Leskovca.

Alo ponedeljak, 11. decembar 2017.
Alo: Pokušao da kolima pregazi sudiju koji ga je osudio

Krivična prijava ga tereti da je u petak 8. decembra oko podneva izvršio krivično delo ubistva u pokušaju.

Naime on je, kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj PU, nakon kraće rasprave kolima zakačio sudiju Višeg suda u Leskovcu N. S., nanevši mu pri tom lakše telesne ortopedske povrede u vidu oguljotina i nagnječenja ekstremiteta...

Iako o ovom slučaju nema veće informacije od strane nadležnih u Višem sudu i PU u ovome gradu, saznajemo nezvanično, da su se dvojica "poznanika" sreli kod mosta na reci Veternici ispred "Bigz-ove" knjižare "Kultura", a nadomak Gradske uprave za privredu i finasije i počeli da se raspravljaju.

Navodno svađu je započeo okrivljeni pedesetosomogodišnji O.V. rečima: "Ti mene udesi sudija lepo zauvek, sećaš li se, ili da te podsetim?"

Ovog čoveka je navodno sudija "debelo" kaznio za krivično delo seksualno uznemiravanje neke žene u Milanovu selu, blizu leskovačkog elitnog izletišta "Pašina česma".

Tokom rasprave ispred knjižare njih dvojica, sudija i okrivljeni, su se i fizički pokoškali. Sudija je počeo da viče i doziva policiju u pomoć. Onda se je kao na filmu okrivljeni trkom uputio pored leskovačke Glavne pošte ulicom Svetozara Markovića ka Vojnoj ambulanti u ovome gradu gde mu je inače bi parkiran automobil.

Pojedini od navodnih očevidaca su navodno tvrdili policiji da je sudija stao ispred automobila okrivljenog sa namerom da ga zadrži dok stigne patrola policije, a da ga je ovaj drugi udario u manevrisanju svog automobila i odbacio na haubu sa koje je sudija pao na kolovoz.

Kako prenose pojedini leskovački veb-portali kolektiv Višeg suda u Leskovcu se sastao, danas, u ponedeljak 11. decembra i dao punu moralnu podršku svom kolegi i oštećenom sudiji N.S., dugogodišnjem sudiji ovog i susednog Osnovnog suda u Leskovcu.

Istraga je u toku, a očekuje se zvanično saopštenje nadležnih u vezi ovog slučaja.


Objavljeno na sajtu alo.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Leskovac

©2018 Netmark d.o.o.