Arhiva » Vesti » Srbija danas 13.12.2017

Poslednji detalji kafanskog obračuna iz Sremske Mitrovice: Moto-banda unakazila čuvara i odsekla mu uvo?!

Događaju prethodila žustra svađa

Srbija danas sreda, 13. decembar 2017.

U pucnjavi u mitrovačkom kafiću "Carska palata" u noći između nedelje i ponedeljka teško su povređeni policajac V.N. i M.M., stražar Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, dok su pevačice "Šarmeri benda" dobile površinske rane od rikošeta. Policajcu i stražaru unakažena su lica, a stražar je ostao i bez uha, dok je pevačice metak pogodio u noge.

Vatrenom obračunu u kafiću u centru grada koji se nalazi u okviru Vizitorskog centra Carske palate Sirmijuma prethodila je žustra svađa oko jedan sat posle ponoći između policajaca koji nije bio na dužnosti i gostiju kafića.

Sukob se, prema rečima očevidaca, vrlo brzo pretvorio u tuču u kojoj jsu korišćene flaše i noževi, da bi potom došlo i do revolveraškog obračuna.

- Stražaru M.M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V.N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - kaže izvor iz istrage.

Dvojica povređenih muškaraca operisani su juče na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, saznajemo od dežurnih lekara na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. Devojkama koje su te večeri nastupale u kafiću zbog lakših povreda nogu od metaka u rikošetu ukazana je odmah medicinska pomoć i puštene su kući, saopštila je mitrovačka bolnica.

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, na licu mesta policija je pronašla dve čaure koje su ispaljene iz različitih pištolja, a uhapšen je jedan od dvojice revolveraša.

- Juče i prekjuče u centru grada i na eriferiji sprovedena je opsežna akcija Žandarmerije i specijalnih jedinica iz Beograda za akterima ove pucnjave. Jedan je u međuvremenu priveden, a drugi muškarac koji je pucao se još nalazi u bekstvu - dodaje sagovornik ovog lista.

Kako se nagađa, napaači su članovi ozloglašene moto-bande Bandidodsi.

Pročitajte i:

FILMSKA AKCIJA POLICIJE na Čukarici: Maskirani muškarac uz PRETNJU NOŽEM pokušao da opljačka trafiku, ali avaj (VIDEO)

FILMSKA AKCIJA POLICIJE na Čukarici: Maskirani muškarac uz PRETNJU NOŽEM pokušao da opljačka trafiku, ali avaj (VIDEO) Maloletnik koji je demolirao jevrejsko groblje je isti onaj koji je SPALIO BESKUĆNIKA prošle godine?!

Maloletnik koji je demolirao jevrejsko groblje je isti onaj koji je SPALIO BESKUĆNIKA prošle godine?! Žene prevaranti haraju u Srbiji: Kupuju, ne plate, a zbog načina na koji to rade POLICIJA IM NE MOŽE NIŠTA

Žene prevaranti haraju u Srbiji: Kupuju, ne plate, a zbog načina na koji to rade POLICIJA IM NE MOŽE NIŠTA


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Sremska Mitrovica

©2018 Netmark d.o.o.