Sremska Mitrovica - vesti

Nastavak protesta u više gradova Srbije (VIDEO)

Danas pre 5 sati
#1od5miliona Protesti 1 od 5 miliona nastavljeni su večeras u više gradova Srbije, među kojima su Sombor, Pirot, Lebane, Prokuplje, Sremska Mitrovica, Pirot, Jagodina, Kragujevac, Vlasotince, Bač, Smederevska Palanka….
Jedanaesta protesta šetnja u Pirotu Večerašnja jedanaesta šetnja po redu po veoma hladnom vremenu okupila je pedesetak građana u Pirotu koji su posle okupljanja na trgu pirotskih ratnika u centru grada prošli trgom pirotskih... »

Srbija i večeras na nogama! Narodu je dozlogrdilo: "Glasove iz groba nije imao ni Sloba!" (video)

Pravda pre 9 sati
Protesti "1 od 5 miliona" nastavljeni su večeras u više gradova Srbije.
Prvi protest u Lebanu Prvi protest “1 od 5 miliona” u Lebanu, na kome se okupilo pedesetak građana nezadovoljnih aktuelnim režimom, prenose Južne vesti. Jedna od poruka okupljenih građana glasi: “Glasove iz groba nije imao ni... »

Otmičar dede Jelene Đoković šokirao na sudu: Oteo sam ga zbog bolesne dece, kajem se!

Srbija danas pre 13 sati
Pred Višim sudom u Valjevu juče je završeno suđenje optuženima za otmicu Milosava Radisavljevića (81), dede Jelene Đoković, supruge proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, koja se desila u julu 2018. u Ljigu.
Završne reči, pred presudu, juče su izneli Branislav Matić (37) iz Sremske Mitrovice i njegov pomagač Dragan Jerinić (39), koje tužilaštvo tereti da su 25. jula 2018. ušli u kuću dede Novakove supruge, koji živi sam, oteli mu... »

Otmičar dede Jelene Đoković šokirao na sudu: Oteo sam ga zbog bolesne dece, kajem se! Milosav i dalje živi u strahu

Kurir pre 13 sati
Pred Višim sudom u Valjevu juče je završeno suđenje optuženima za otmicu Milosava Radisavljevića (81), dede Jelene Đoković, supruge proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, koja se desila u julu 2018. u Ljigu. Završne reči, pred presudu, juče su izneli Branislav Matić (37) iz Sremske Mitrovice i... »

U maju počinje obnova savskog keja

Večernje novosti pre 1 dan
Stanovnici Sremske Mitrovice neće više morati da strahuju od visokog vodostaja reke Save. Uređenje odbrambenih nasipa, postavljanje montažnih panela, ali i "šminkanje"
GRAĐANI Sremske Mitrovice više neće strahovati od visokog vodostaja, jer će u maju započeti rekonstrukcija savskog keja u dužini od 1.057 metara, dok će se u slučaju opasnosti od prelivanja vode postavljati montažno-demontažni... »

Još jedan grad u Srbiji dobio CT aparat

B92 pre 1 dan
B92: Još jedan grad u Srbiji dobio CT aparat
Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde i Vršca, i Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat.
Prilikom posete Opšte bolnice u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković izjavio je da će početkom rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti nestati liste čekanja dijagnostičkih procedura... »

Bolnica u Vrbasu dobila CT aparat, liste čekanja će biti ukinute

Blic pre 1 dan
Posle bolnica u Sremskoj Mitrovici, Somboru, Subotici, Kikindi i Vršcu i vrbaška bolnica dobila je novi CT aparat. Tokom svoje posete toj zdravstvenoj ustanovi pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković izjavio je da će puštanjem u rad tog novog aparata u narednih mesec dana u... »

Vrbas: Opšta bolnica dobila novi CT aparat

Radio 021 pre 1 dan
Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde i Vršca, Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat.
Prilikom posete Opštoj bolnici u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da će nakon početka rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti nestati liste čekanja dijagnostičkih procedura za... »

Za odbranu obale Save 1,5 miliona evra

Dnevnik pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA: Savski kej u dužini od 1.057 metara, od Starog mosta do Kapetanije biće rekonstruisan sredstvima Vlade Republike Srbije i Svetske banke, koja je raspisala tender za uređenje obaloutvrde.
Vrednost investicije je oko 1,5 miliona evra, a očekuje se da radovi počnu ove godine, potvrdio je juče u Sremskoj Mitrovici ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović. - Uoči petogodišnjice poplava iz... »

Sremska Mitrovica: Postavljaju se mobilni paneli za zaštitu od poplava

Radio 021 pre 2 dana
Sremska Mitrovica, prva na reci Savi a treća u zemlji, za odbranu od visokih voda koristiće mobilne panele.
Raspisan je tender Svetske banke, a radiće se zaštita gradskog keja u dužini nešto većoj od jednog kilometra. Projekat vredan oko milion i po evra finansira se iz državne kase. "Mobilni paneli braniće izlivanje reke bez velike... »

©2019 Netmark d.o.o.