Sremska Mitrovica

Dani polja strnih žita i herbicidnih ogleda u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 27 minuta
SREMSKA MITROVICA - U godini jubileja Poljoprivredne stručne službe u Sremskoj Mitrovici organizovani su "Dani polja strnih žita i herbicidnih ogleda" u atarima ove službe u Čalmi. Događaju su prisustvovali poljoprivrednici iz Srema i pomoćnik… »

Uredjuju se zelene površine u gradu

Ozon pre 1 sat
Sremska Mitrovica – Radnici sektora „Gradsko Zelenilo“ su svakodnevno na terenu, i pored nepovoljnih vremenskih uslova praćenih dugim kišnim periodima i toplim vremenom, trude se da sve zelene površine budu pokošene po planu i programu. Molimo… »

Đaci u Sremskoj Mitrovici osmislili najoriginalniji maturski pano: Nema više slika po gradskim radnjama (foto/video)

Blic pre 1 sat
Učenici četvrte godine smera Elektrotehničar računara Srednje tehničke škole "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici osmislili su jedinstveni interaktivni maturski pano koji može da se lajkuje kada stanete ispred njega. Idejni tvorci ovog neobičnog… »

I sledeće nedelje širom Vojvodine možete dati krv i tako nekome spasiti život

Radio 021 pre 2 sata
Ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i naredne sedmice prikupljaće krv na više lokacija širom Vojvodine. Ponedeljak, 12. jun - Crveni krst u Kuli, od 8 do 12 časova, - Osnovna škola u Kucuri, od 12 do 12 časova, - Mesna zajednica u Savinom… »

Održan “Dan polja”

Ozon pre 1 sat
Sremska Mitrovica – Na parceli Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica , pored sela Čalma, održana je manifestacija „Dan polja, strnih žita, i herbicidnih ogleda“. Kako je rekao načelnik Gradske uprave za poljoprivredu Vladimir… »

Usevi se oporavljaju od nepogoda

RTV pre 4 sati
SREMSKA MITROVICA - U ataru fruškogorskog sela Ćalma održan je "Dan polja" posvećen strnim žitima u organizaciji Poljoprivredne stručne službe u Sremskoj Mitrovici. Okupio se veliki broj poljoprivrednika, savetodavaca i stručnjaka iz ove oblasti… »

Maturski pano koji može da se „lajkuje“: Originalna ideja mitrovačkih učenika

Danas pre 4 sati
Mesec jun je vreme kada smo navikli na maturske panoe istaknute u izlozima lokala u centralnim ulicama, i to je nepisano pravilo koje važi širom Srbije. Maturanti često nastoje da njihovi panoi budu malo osobeniji od ostalih, kako bi bili uočljiviji… »

Miomir Filipović Fića, novinar koji je pisao o preživeloj sa Titanika, o novinaru koji se družio sa Hitlerom… mnoge…

Ozon pre 5 sati
SREMSKA MITROVICA. Poznati mitrovački novinar i publicista rođen je u Radenkoviću 1954. godine. Napisao je oko pedeset knjiga. Najzapaženiji su mu putopisi, zbirke novinarskih kolumni i izveštaja sa terena. Miomir Filipović – Fića je više od tri… »

SM JAZZ&BLUES SPRING FEST – Sećanje na Marina Balenovića

Ozon pre 4 sati
Sremska Mitrovica – SM JAZZ&BLUES SPRING FEST“ ove godine doživeo je svoje punoletstvo, ali ostaje neopisiv žal što taj rođendan, sa ljubiteljima bluza i džeza, neće proslaviti i Marin Balenović, nedavno preminuli gitarista i frontmen… »

Povećanje penzija u Srbiji: Šta to znači za najstarije građane?

Ozon pre 6 sati
SREMSKA MITROVICA. Penzije u Srbiji će, prema najavi predsednika Aleksandra Vučića, biti povećane za 5,5% od 1. oktobra. Ovo će biti drugo povećanje primanja penzionera u ovoj godini. Sa novim povećanjem, prosečna penzija će porasti za oko 2.100… »

Vremenska prognoza »

Sremska Mitrovica »
četvrtak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
26 ˚C
petak
Kiša
Kiša
17˚ / 25˚
subota
Kiša
Kiša
17˚ / 25˚

Vesti dana »