Sremska Mitrovica

Uhapšen zbog sumnje da je seksulno zlostavljao sina i ćerku

RTV pre 6 minuta
SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. Kako prenosi pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on… »

Horor u Inđiji, otac obljubio sina (3) i ćerku (2): Seksualno zlostavljanje prijavila supruga

Mondo pre 5 minuta
Policija istražuje slučaj. Policija istražuje slučaj. Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga… »

Čurug, cijalis i komentari

Glas Šumadije pre 36 minuta
Onomad je rimski car Marko Aurelije tvrdio da su sve stvari na svetu u nekakvoj vezi, nekada vidljivoj, nekada teško prepoznatljivoj. To je pokazao i na vlastitom primeru, napuštajući živi svet prema nekim izvorima upravo u našoj Sremskoj Mitrovici… »

Otac obljubio sina (3) i ćerku (2)? Strašan slučaj u Sremskoj Mitrovici, zlostavljanje prijavila majka

Večernje novosti pre 12 minuta
POLICAJCI iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M.E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on seksualno zlostavlja… »

Strava i užas u Inđiji: Otac pod sumnjom da je obljubio sinčića (3) i ćerkicu (2), slučaj prijavila majka mališana

Kurir pre 12 minuta
SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on… »

Horor u Sremskoj Mitrovici: Otac osumnjičen da seksualno zlostavlja decu, sina (3) i ćerku (2)

Telegraf pre 12 minuta
Osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati. Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali M. E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom, piše Pink. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga… »

Pronađeno telo na parkingu u Sremskoj Mitrovici: Sumnja se da je muškarca udario vozač automobila koji je pobegao

Blic pre 11 sati
Danas oko 18 časova pronađeno je beživotno telo muškarca u blizini parkinga na keju kod naselja "Stari most" u Sremskoj Mitrovici. Hitna pomoć, koja se ubrzo pojavila, mogla je samo da konstatuje smrt, piše portal "Mitrovicainfo". Sumnja se da je… »

Na parkingu u sremskoj Mitrovici pronađeno telo: Sumnja se da je muškarca usmrtio vozač koji je pobegao

Večernje novosti pre 12 sati
DANAS oko 18 časova pronađeno je beživotno telo muškarca u blizini parkinga na keju kod naselja “Stari most”. Hitna pomoć, koja se ubrzo pojavila, mogla je samo da konstatuje smrt. Sumnja se da je čoveka udario, još uvek nepoznat vozač… »

Preokret u sremskoj Mitrovici: Otkriveno kako je preminuo muškarac nađen na parkingu

Večernje novosti pre 11 sati
DANAS oko 18 časova pronađeno je beživotno telo muškarca u blizini parkinga na keju kod naselja “Stari most”. Hitna pomoć, koja se ubrzo pojavila, mogla je samo da konstatuje smrt. Sumnjalo se da je čoveka udario, još uvek nepoznat vozač… »

Na parkingu u sremskoj Mitrovici pronađeno beživotno telo: Nesrećnog muškarca na ulici zadesila smrt

Kurir pre 11 sati
Danas oko 18 č. pronađeno je beživotno telo muškarca u blizini parkinga na keju kod naselja “Stari most”. Hitna pomoć, koja se ubrzo pojavila, mogla je samo da konstatuje smrt. Sumnjalo se da je čoveka udario, još uvek nepoznat vozač… »

Vremenska prognoza »

Sremska Mitrovica »
subota
Pretežno vedro
Pretežno vedro
-7 ˚C
nedelja
Umeren sneg
Umeren sneg
-4˚ / -1˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-9˚ / -2˚

Vesti dana »