Sremska Mitrovica

Čovek je izdahnuo na pragu ambulante: Uhapšen medicinski tehničar iz Sremske Mitrovice - osumnjičen da je odbio da pruži…

Večernje novosti pre 3 sata
MEDICINSKI tehničar B. V. u Hitnoj pomoći u Sremskoj Mitrovici, koji je otvorio vrata i navodno odbio da primi pacijenta Živka Rakulića Baju (56), koji je ubrzo preminuo ispred ambulante u tom gradu, uhapšen je i određen mu je pritvor. Iz Višeg… »

Uhapšen medicinski tehničar, čovek umro ispred ambulante - porodica tvrdi da mu nije pomogao

B92 pre 2 sata
U Sremskoj Mitrovici uhapšen je medicinski tehničar B. V., zaposlen u Hitnoj pomoći u tom gradu, zbog sumnje da je odbio da primi pacijenta Živka Rakulića (56). Kako prenose lokalni mediji, njemu je određen pritvor od 30 dana. Tehničar se sumnjiči… »

Pokrenuta istraga protiv jedne osobe zbog smrti Živka Rakulića

N1 Info pre 5 sati
Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici potvrdilo je za N1 da je pokrenulo istragu protiv jedne osobe zbog teškog krivičnog dela protiv zdravlja ljudi, nakon čega mu je određen pritvor. Reč je o zaposlenom u ambulanti u Sremskoj Mitrovici, a… »

Uhapšen medicinski tehničar jer je odbio da primi pacijenta

Nova pre 6 sati
Medicinski tehničar u Hitnoj pomoći u Sremskoj Mitrovici koji je odbio da primi pacijenta Živka Rakulića (56), koji je ubrzo preminuo ispred ambulante u tom gradu, uhapšen je i određen mu je pritvor, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u… »

Uhapšen medicinski tehničar koji je odbio da primi pacijenta u Sremskoj Mitrovici

RTS pre 6 sati
Medicinski tehničar u Hitnoj pomoći u Sremskoj Mitrovici koji je odbio da primi pacijenta Živka Rakulića (56), koji je ubrzo preminuo ispred ambulante u tom gradu, uhapšen je i određen mu je pritvor, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u… »

Ostavio ga da umre na vratima? Uhapšen medicinski tehničar iz Sremske Mitrovice, osumnjičen za delo protiv zdravlja ljudi

Srbija danas pre 8 sati
Zaposleni medicinski tehničar B.V. u Hitnoj pomoći u Sremskoj Mitrovici koji je otvorio vrata i odbio da primi pacijenta Živka Rakulića Baju (56) koji je ubrzo preminuo ispred ambulante u ovom gradu, uhapšen je i određen mu je pritvor. Kako kažu iz… »

Ostavio pacijenta da umre na vratima: Hitne?! Uhapšen medicinski tehničar iz Sremske Mitrovice koji je odbio da ukaže pomoć…

Blic pre 8 sati
Zaposleni medicinski tehničar B.V. u Hitnoj pomoći u Sremskoj Mitrovici koji je otvorio vrata i odbio da primi pacijenta Živka Rakulića Baju (56) koji je ubrzo preminuo ispred ambulante u ovom gradu, uhapšen je i određen mu je pritvor. Kako kažu za… »

Deponija i u rumi i u Šidu: Susret čelnika sa dve obale Save

Večernje novosti pre 9 sati
GRADONAČELNIK Šapca Aleksandar Pajić, održao je sastanak sa potpredsednikom Vlade i ministrom poljoprivrede šumarstva, i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, gradonačelnicom Sremske Mitrovice Svetlanom Milovanović i predsednikom opštine Ruma… »

U Rumi zaplenjeno 84 kilograma duvana

Nova pre 9 sati
Policija je danas u Rumi zaplenila 84 kilograma duvana u listu i električnu mašinu za sečenje duvana, saopšteno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Protiv vlasnika kuće u kojoj je pronađen duvan biće podneta krivična prijava nadležnom… »

U Rumi zaplenjeno 84 kilograma duvana

Dnevnik pre 9 sati
SREMSKA MITROVICA: Policija je danas u Rumi zaplenila 84 kilograma duvana u listu i električnu mašinu za sečenje duvana, saopšteno je iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Protiv vlasnika kuće u kojoj je pronađen duvan biće podneta krivična… »

Vremenska prognoza »

Sremska Mitrovica »
petak
Vedro
Vedro
0 ˚C
subota
Kiša
Kiša
3˚ / 10˚
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
6˚ / 7˚

Vesti dana »