Sremska Mitrovica - vesti

Ljubav prema konjima "leči" zatvorenike

Večernje novosti pre 10 sati
Kazneno popravni zavod Sremska Mitrovica ima jednu od najlepših ergela u Srbiji i Konjički klub "Srem". Sprovodi se jedinstven program u Evropi u kojem osuđenici brinu o lipicanerima
KADA je po naredbi austrougarskog cara Franje Josifa 1895. godine izgrađen Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici, niko tada ni slutio nije da će u njemu, pored zatvorenika, boraviti i konji lipicaneri, koji su se prema... »

TAMBURICA FEST Novosadski Velos najbolji ansambl setnog zvuka

Dnevnik pre 18 sati
Ansambl „Velos“ iz Novog Sada, proglašen je za najbolji mali tamburaški orkestar na 11. Svetskom festivalu „Tamburica fest“, koji je održan na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Trećeg festivalskog dana, a prvog takmičarskog, nadmetalo se sedam međunarodnih tamburaških orkestara, a prestižnu nagradu novosadskim studentima koji čine ovaj sastav, uručio je umetnički direktor svetske tamburaške smotre Jovan... »

Vulin: Obnovićemo sve što je srušio NATO i nemar

Politika pre 19 sati
SREMSKA MITROVICA – Sve što je bilo uništeno i oštećeno u NATO agresiji, ali i posle dugih godina namernog zapostavljanja, i planskog uništavanja i umanjivanja Vojske Srbije, biće obnovljeno i stavljeno u funkciju, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. Vulin je obišao novi objekat za... »

Vulin: Obezbeđen novac da se uredi vojna infrastruktura

Novi magazin pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, tokom obilaska objekata za smeštaj borbenih vozila u kasarni "Boško Palkovljević Pinki" u Sremskoj Mitrovici, da su Ministarstvo i Vojska Srbije obezbedili potrebna sredstva za sve što je potrebno da se uredi vojna ifrastruktura.
"Vojska mora svoju tehniku da drži u hangaru, tamo gde joj je mesto i da joj na taj način produžava životni vek, ali isto tako da pripadnici naše vojske daleko jednostavnije i u boljim uslovima obavljaju svoje svakodnevne... »

Vulin: Obnovićemo sve što je NATO srušio i nemar devastirao

Sputnik pre 1 dan
Sve što je bilo uništeno i oštećeno u NATO agresiji, ali i posle dugih godina namernog zapostavljanja i planskog uništavanja i umanjivanja Vojske Srbije, biće obnovljeno i stavljeno u funkciju, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin je obišao novi objekat za smeštaj borbenih vozila u kasarni „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. „Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije obezbedili su potrebna novčana sredstva za sve što je potrebno Vojsci da... »

Ministar Vulin izjavio: Obnovićemo sve što je NATO srušio i nemar devastirao

Srbija danas pre 1 dan
Jaka vojska je garant mira
- Sve što je bilo uništeno i oštećeno u NATO agresiji, ali i posle dugih godina namernog zapostavljanja i planskog uništavanja i umanjivanja Vojske Srbije, biće obnovljeno i stavljeno u funkciju, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je danas obišao novi... »

Vulin: Obnovićemo sve što je NATO srušio i nemar devastirao

Studio B pre 1 dan
Sve što je bilo uništeno i oštećeno u NATO agresiji, ali i posle dugih godina namernog zapostavljanja i planskog uništavanja i umanjivanja Vojske Srbije, biće obnovljeno i stavljeno u funkciju, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
foto Tanjug Vulin je obišao novi objekat za smeštaj borbenih vozila u kasarni „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije obezbedili su potrebna novčana sredstva za sve što je potrebno... »

Diplomate udomljavale zatvorske pse

Politika pre 1 dan
Gosti iz Maroka, Kanade, Nemačke i drugih zemalja, predstavnici delegacije Evropske unije nisu krili oduševljene jedinstvenim azilom, jedinim ovakve vrste u Evropi
U Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici juče se obrelo nekoliko diplomatskih predstavnika na radu u našoj zemlji. Razlog – više nego zanimljiv. Došli su da obiđu azil za pse u ovom zatvoru, upoznaju se sa načinom na koji... »

Nastup Hora Eparhije sremske pred Mitrovčanima

Dnevnik pre 1 dan
SREMSKA MITROVICA: Hor Eparhije sremske „Sveti Nikolaj“ iz Sremskoh Karlovaca održaće celovečernji koncert u nedelju, 24. juna, u pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici.
Horom diriguje Jovan Pejić, a kao solisti mitrovačkoj publici predstaviće se sopran Verica Pejić, tenori Adrian Kranjčević i Momir Predojević, bas Stanislav Vukašinović, na klaviru Nera Skeledžija i violinista Sergej Skeledžija.... »

Zdravstvenim ustanovama u Vojvodini dodeljeni ugovori vredni milijardu dinara - Uskoro uređenje opštih bolnica u Subotici, Somboru i Sremskoj Mitrovici

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: shutterstock.com ) Ilustracija (Foto: shutterstock.com ) U Pokrajinskoj vladi su u petak (22. juna 2018. godine) dodeljeni ugovori vredni milijardu dinara zdravstvenim ustanovama za finansiranje i sufinansiranje medicinske i nemedicinske opreme. Kako se navodi u saopštenju... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Saudijska Arabija: Presretnute dve rakete; Huti: Precizni pogoci

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Smrt maloletnice nadomak Šumarica: "Drug" u tužilaštvu

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana

FIFA pokrenula nove postupke: Na tapetu Kokeza i Lihtštajner

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.