Sremska Mitrovica

Spektakl u sremskoj Mitrovici: Rašić uz klince na Sportskim igrama mladih

Večernje novosti pre 2 dana
FOTO: Sportske igra mladih Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom gradskom trgu. Na startu turnira veliki aplauz je dobio Aleksandar Rašić, nekadašnji košarkaški… »

Sportske igre u sremskoj Mitrovici: Aleksandar Rašić uz klince

Srbija danas pre 2 dana
Održan turnir u basketu ''3 na 3''. Sremska Mitrovica ugostila je danas dečake i devojčice u okviru turnira basket "3 na 3" Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se… »

Odrekla se stipendije da pomogne školi: Mlada pijanistinja Anđela Tomić (18) pomaže nabavku klavira školi u kojoj je…

Blic pre 2 dana
Talentovana pijanistkinja Anđela Tomić (18), učenica Muzičke škole "Petar Krančević" u Sremskoj Mitrovici, odrekla se dela stipendije kako bi se priključila akciji nabavke klavira za svoju školu. Na ovaj potez odlučila se u želji da se na neki… »

Igre mladih: Nekadašnji reprezentativac uveličao turnir u basketu! (foto)

Hot sport pre 2 dana
Sremska Mitrovica ugostila je danas mlade dečake i devojčice u okviru turnira basket 3 na 3 Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom… »

Rašić uz klince na Sportskim igrama u Sremskoj Mitrovici

Dnevnik pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA: Sremska Mitrovica ugostila je danas dečake i devojčice u okviru turnira basket "3 na 3" Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom… »

Igre imale spektakl u Sremskoj Mitrovici

B92 pre 2 dana
Sremska Mitrovica ugostila je danas mlade dečake i devojčice u okviru turnira basket 3 na 3 Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičevo, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom gradskom trgu. Na… »

Karavan sportskih igara Srbije u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA - Sremska Mitrovica ugostila je danas dečake i devojčice u okviru turnira "Basket 3 na 3" Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičevo, Šapca i Rume takmičilo se… »

Rašić uz klince na Igrama! Čuveni košarkaš podbacio loptu, a onda je krenuo spektakl u Sremskoj Mitrovici

Blic sport pre 2 dana
Sremska Mitrovica ugostila je danas mlade dečake i devojčice u okviru turnira basket 3 na 3 Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičevo, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom… »

Ne može bez skandala: Damir Dokić ponovo uhapšen!

Srbija danas pre 2 dana
Nije mu prvi put. Damir Dokić ponovo je u zatvoru! Otac bivše teniserke Jelene Dokić nalazi se iza rešetaka u Kazneno-poopravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici, gde izdržava kaznu zbog napada na službeno lice. Dokić je priznao krivicu i nagodio se sa… »

Trener Dubočice Saša Mrkić podneo ostavku – Klub o tome obavestio javnost i navijače preko Instagrama

Sportska strana juga pre 3 dana
Gradski fudbalski klub Dubočica ostao je bez trenera: dosadašnji šef struke, Nišlija Saša Mrkić podneo je ostavku. Leskovački prvoligaš je o ovome obavestio javnos preko društvene mreže Instagram !?!?! Sportska strana Juga saznaje da je ovakav… »

Vremenska prognoza »

Sremska Mitrovica »
utorak
Vedro
Vedro
16 ˚C
sreda
Kiša
Kiša
13˚ / 19˚
četvrtak
Kiša
Kiša
11˚ / 20˚

Vesti dana »