Sremska Mitrovica - vesti

Uhapšen osumnjičeni otmičar dede Jelene Đoković

Mondo pre 18 dana
Pripadnici MUP-a tokom noći uhapsili su Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković u Ljigu.
Foto: MN Press Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare objasnio da se Branislav M. sumnjiči da je upao u kuću 83-ogodišnjaka, da je ukrao mobilni telefon, 26.000 dinara iz novčanika i da su... »

Uhapšen jedan od osumnjičenih za otmicu dede Jelene Đoković: Evo o kome je reč!

Srbija danas pre 18 dana
Njemu je po nalogu višeg tužilašta određeno zadržavanje do 48 sati
Policija je tokom prethodne noći uhapsila B. M. iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je pokušao da iznudi novac kidnapovanjem dede Jelene Đoković Milosava Radisavljevića (85), rekao je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih... »

Uhapšen osumnjičeni otmičar dede Jelene Ðoković

BK TV pre 18 dana
Uhapšen tokom noći! Policija je tokom noći uhapsila Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice osumnjičenog za otmicu dede Jelene Ðoković u Ljigu, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je na konferenciji za novinare objasnio da se Branislav M. sumnjiči da je upao u kuću... »

Smanjena stopa kriminala za 19 odsto u odnosu na prethodni mesec

Studio B pre 18 dana
Ukupna stopa kriminala u Srbiji smanjena je za 19 odsto u odnosu na prethodni mesec, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Pripadnici MUP-a tokom noći uhapsili su Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Ðoković u Ljigu.
On je naveo da je policija u poslednjih mesec dana u cilju podizanja nivoa bezbednosti preduzela niz mera i radnji prema bezbednosno interesantnim osobama. Stefanović je objasnio da je MUP nakon analize izvršenih krivicnih dela... »

Uhapšen osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković

Prva pre 18 dana
Pripadnici MUP uhapsili su B. M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković
To je saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je, na konferenciji za štampu, objasnio da je da se Branislav M. sumnjiči da je upao u kuću 83-ogodišnjaka, da su ukrali mobilni telefon, 26.000 dinara iz... »

Izabran pobednik: Završena ovogodišnja "Somovijada"

Blic pre 18 dana
Sportski ribolovac Damjan Aleksić iz Sremske Mitrovice pobednik je 21. "Somovijade", koja je održana u petak i subotu u Malom Zvorniku. On je u dva takmičarska dana ulovio dva soma u meri, osvojivši ukupno 8.850 gram poena. Iza njega, sa 8.260 gram poena je Malozvorničanin Nenad Vučetić, koji je,... »

Stefanović: Uhapšen osumnjičeni otmičar dede Jelene Đoković

Patak online pre 18 dana
LJIG – Pripadnici MUP-a tokom noći uhapsili su Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković u Ljigu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je na konferenciji za... »

Uhapšen osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković

Sputnik pre 18 dana
Pripadnici MUP-a su tokom noći uhapsili Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković u Ljigu, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
Nebojša Stefanović je na konferenciji za medije objasnio da se Branislav M. sumnjiči da je upao u kuću 83-godišnjaka, da su ukrali mobilni telefon, 26.000 dinara iz novčanika i da su nakon toga dedu Jelene Đoković odveli od kuće... »

Sremska Mitrovica: Gde voda nije za piće?

RTV pre 19 dana
RTV: Sremska Mitrovica: Gde voda nije za piće?
SREMSKA MITROVICA - Voda nije za piće na oko deset arteških česmi na teritoriji Sremske Mitrovice i okolnih sela, utvrdio je Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica. Razloga za paniku nema, jer ova voda nije opasna po zdravlje građana, ali se njena upotreba ipak ne preporučuje, zbog povišenih vrednosti mangana, ili arsena.
Mara Jović iz Sremske Mitrovice isključivo artešku vodu koristi u svom domaćinstvu za piće kao i za kuvanje. Godinama to praktikuje i nikada u njenoj porodici nisu se javile tegobe zbog toga. Prema analizama koje su vršene u... »

Gradnja saobraćajnica u otadžbini (5): Trasom do stabilnosti

Vesti online pre 20 dana
Ideju za gradnju auto-puta Beograd-Sarajevo dala je Turska i obećala finansijsku podršku za rutu preko Bijeljine do Sarajeva i istočnom Bosnom. Srbija je spremna da gradi obe svoje trase puta: od Sremske Mitrovice do Bijeljine i od Požege do Kotromana.
Međutim, u Bosni i Hercegovini, oko nastavka saobraćajnice preko Višegrada ka Sarajevu, još nema dogovora. Razvoj je ono što se, sa novom saobraćajnicom, očekuje i sa jedne i sa druge strane granice. Novi put ubrzao bi transport,... »

©2018 Netmark d.o.o.