Sremska Mitrovica - vesti

Požar u Zemunu lokalizovan, četiri vatrogasca lakše povređena (VIDEO)

Danas pre 18 dana
Četiri vatrogasca su lakše povređena prilikom gašenja požara koji je zahvatio dva magacina, nameštaja i građevinske plastike u Zemunu, kao i nekoliko građana koji su se uglavnom nagutali dima. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštili su da je požar lokalizovan jutros oko četiri časa, ali i da je na terenu još 30 vatrogasaca koji dogašuju požar.
„Pripadnici Sektora za vanredne situacije jutros su oko četiri časa lokalizovali požar, koji je sinoć oko 22 sata u ulici Cara Dušana u beogradskom naselju Zemun zahvatio magacinske i proizvodne pogone više firmi, površine oko... »

Požar u Zemunu lokalizovan, povređena četiri vatrogasaca (VIDEO)

RTV pre 18 dana
RTV: Požar u Zemunu lokalizovan, povređena četiri vatrogasaca (VIDEO)
BEOGRAD - Pripadnici Sektora za vanredne situacije jutros su oko 4 časa lokalizovali požar, koji je sinoć oko 22 sata u ulici Cara Dušana u beogradskom naselju Zemun zahvatio magacinske i proizvodne pogone više firmi, površine oko 3.600 kvadrata.
Na intervenciji gašenja požara bilo je angažovano ukupno 157 vatrogasaca-spasilaca sa 32 vozila iz vatrogasno-spasilačkih brigada Beograd, Stara Pazova, Pećinci, Ruma, Sremska Mitrovica i Pančevo. Tokom gašenja požara četiri... »

Jedan od otmičara dede Jelene Đoković slao njenim roditeljima preteće poruke

Telegraf pre 19 dana
- Skupi pare, poslaću ti dalje instrukcije za sat vremena. On je otet, nemojte zvati policiju. Spremite dva miliona evra danas do 10 sati - navodi se u jednoj od poruka.
Branislavu Matiću (38) iz Sremske Mitrovice i Draganu Jeriniću (36) iz Beograda, osumnjičenima za pljačku i pokušaj otmice Miloslava Radisavljevića (83), dede Jelene Đoković, određen je pritvor do 30 dana. Tužilaštvo ih sumnjiči... »

Kolonija umetnica prvi put u Vranju

Jugmedia pre 19 dana
Kolonija umetnica Vranje 2018. godine, u organizaciji Udruženja likovnih umetnika „AteljeK-33“ Vranje, prvi put će se održati u prostoru male sale Galerije Narodnog muzeja od 30. jula do 5. avgusta. Na konkurs je stiglo 37 prijava, a tročlana selekciona komisija odabrala je šest učesnica. To su... »

Novi detalji hapšenja osumnjičenih za otmicu Jeleninog dede! Miloslava oteli amateri

Srbija danas pre 20 dana
Otmica koja je šokirala Srbiju
Dvojica osumnjičenih za otmicu dede Miloslava Radisavljevića, dede Jelene Đoković, locirani su i uhapšeni kao pravi pravcati amateri, na osnovu telefona kojim su tražili otkup od dva miliona evra, a koje su sve vreme nosili sa sobom. Ova greška koštala ih je hapšenja u... »

U Sremu dvoje obolelih od groznice Zapadnog Nila

RTV pre 20 dana
RTV: U Sremu dvoje obolelih od groznice Zapadnog Nila
STARA PAZOVA - Pedesetosmogodišnji Staropazovčanin jedan je od dvojice obolelih u Sremu sa virusom groznice Zapadnog Nila, a pored ovog registrovan je još jedan slučaj u Sremskoj Mitrovici, stoji u zvaničnom saopštenju Zavoda za javno zdravlje u Sremskoj Mitrovici.
Obolele osobe su hospitalizovane, imaju neuroinvazivnu formu bolesti i pripadaju rizičnoj populaciji za nastanak neuroinvazivne forme bolesti. Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", na... »

Vezali Milosava, a pre toga mu ukrali 26.000 dinara: Određen pritvor do 30 dana otmičarima dede Jelene Đoković

Kurir pre 20 dana
Na predlog Višeg javnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenima za pljačku i pokušaj otmice Milosava Radisavljevića (83), dede Jelene Đoković. Pritvor je određen za Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice i Dragana J. (38) iz Beograda, koje... »

Sremska Mitrovica: Pojačana sanitarna kontrola u letnjem periodu

RTV pre 20 dana
RTV: Sremska Mitrovica: Pojačana sanitarna kontrola u letnjem periodu
SREMSKA MITROVICA - Svake godine u letnjem periodu, sanitarne inspekcije odeljenja u Sremskoj Mitrovici vrše pojačan nadzor u objektima u kojima se vrši proizvodnja i promet hrane na teritoriji Srema. Prilikom kontrole inspekcija proverava sanitarno-tehničke i higijenske uslove kao i lica koja su zaposlena na poslovima proizvodnje i prometa hrane. Tokom poslednjih kontrola izdato je 7 prekršajnih naloga.
Prema zvaničnim podacima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo u periodu od 21.06. do 27.07. 2018. godine sanitarna inspekcija u Sremskoj Mitrovici izvršila je kontrolu 64 objekta, od toga izdato je 7 prekršajnih naloga.... »

Kolonija umetnica Vranje 2018

OK radio pre 20 dana
Kolonija umetnica Vranja 2018. godine u organizaciji Udruženja likovnih umetnika ''AteljeK-33'' Vranje po prvi put će se održati u prostoru male sale Galerije Narodnog muzeja Vranje od 30. jula do 5. avgusta 2018. godine.
Na raspisanom konkursu od 37 prijava tročlana selekciona komisija odabrala je šest učesnica: Jovana Stojanac (1992) Šabac, Milica Bjelanac (1960) Zrenjanin, Neda Laketić Soc,Kanada, Katarina Novaković (1990) Leskovac, Dunja... »

Sremska Mitrovica grad koji se iz dana u dan razvija

Dnevnik pre 20 dana
Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader kaže za „Dnevnik” da je budžet Grada ove godine 3,18 milijarde dinara, namenjen investicijama u ovoj godini, ali i održavanju postojeće infrastrukture, kao i obrazovanju, kulturi, sportu, socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti.
Imali su jedan rebalans, zbog novca odobrenog od Ministarstva finansija za zarade vaspitačica, te su pare prebačene za učešće u investiciji u izgradnji Osnovne škole „Jovan Popović” u Sremskoj Mitrovici, druge škole koja će se... »

LaLiga: Real rutinski savladao Hetafe na otvaranju

B92  pre 31 minut  još 2 povezane

Uhapšena banda narkodilera u Rusiji

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Sve više žena u američkoj politici

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.