Sremska Mitrovica - vesti

Ristići 20 godina traže nestalu ćerku i nadaju se da liči na sestru: "Pokazali su mi ljubičasti fetus, ali ja sam i dalje čula njen plač" (foto)

Telegraf pre 15 dana
Ako dve devojke liče, možda će se mlađa prepoznati u starijoj
"Idite, dete vam je mrtvo, imate drugo kući", rekli su Žaklini Ristić lekari, otpustivši je iz bolnice nekoliko sati nakon porođaja. Muž i ona, izbeglice bez srpskog državljanstva, nisu imali čak ni pravo da vide bebu, koju je... »

Mesari iz Srema sa diplomom "Lomonosova"

RTS pre 15 dana
RTS: Mesari iz Srema sa diplomom "Lomonosova"
Braća Milenko i Branislav Jovanović iz Laćarka kod Sremske Mitrovice diplomirali su ekonomiju i agroekonomiju na moskovskom Univerzitetu "Lomonosov". Vratili su se u rodni Srem, gde već tri godine obrađuju zemlju, tove svinje i na tradicionalan način prave suhomesnate proizvode.
Sa diplomama iz Moskve, Milenko i Branislav vratili su se na porodično imanje u Laćarku sa željom i znanjem kako da unaprede poljoprivrednu proizvodnju. Na pitanje kako ekonomista i diplomata izabere posao mesara, Branislav... »

Kabina smrskana, slupani automobili po auto-putu: Teška nesreća kod Sremske Mitrovice, šleper se zakucao u kamion! Ima povređenih (video)

Kurir pre 15 dana
Još jedna teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 12 časova na auto-putu Beograd - Šid kod Sremske Mitrovice. Kako se nezvanično saznaje, do udesa je došlo kada je šleper naleteo na kamion koji je prevozio automobile. U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica rekli su za Večernje novosti da... »

Automobili spali sa prikolice kamiona VIDEO

B92 pre 15 dana
B92: Automobili spali sa prikolice kamiona VIDEO
Rasuti automobili po delu auto puta kod Sremske Mitrovice podsećali su na scenu lančanog sudara.
Ipak automobili su spali prikolice sa jednog od kamiona, u koji je udario drugi između Martinaca i Kuzmina. Vozač kamiona koji je prevozio automobile je lakše povređen, dok je njegov kolega u drugom kamionu prošao bez... »

Haotično kod Sremske Mitrovice. Nikad manje ljudi, a više vozila: Šleper se zakucao u kamion koji je prevozio automobile (video)

Telegraf pre 15 dana
Grozni dan na srpskim putevima se nastavlja. U poslednjem nemilom događaju u saobraćaju, srećom nije bilo žrtava
Saobraćaj na auto-putu Šid-Beograd kod Kuzmina, trenutno je u prekidu zbog saobraćajne nezgode i na tom putnom pravcu vozila se preusmeravaju na alternativne puteve. Prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo kada je... »

(Uznemirujuće) Sudar šlepera i kamiona kod Sremske Mitrovice: Kabina potpuno smrskana, automobili razbacani po putu

Srbija danas pre 15 dana
Još jedna teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 12 časova na auto-putu Beograd - Šid kod Sremske Mitrovice.
Kako se nezvanično saznaje, do udesa je došlo kada je, kako se sumnja, šleper naleteo na kamion koji je prevozio automobile. U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica rekli su da nastradalih nema. Vozač jednog od kamina zadobio je... »

Sremska Mitrovica: Kajakašica Marija Dostanić sportista godine

RTV pre 15 dana
RTV: Sremska Mitrovica: Kajakašica Marija Dostanić sportista godine
SREMSKA MITROVICA - Ove godine priznanje za sportistu godine u Sremskoj Mitrovici dobila je kajakašica Marija Dostanić zbog ostvarenih mnogobrojnih uspeha na domaćim i svetskim takmičenjima. Osim priznanja za sportske uspehe dobili su i najbolji pioniri, kadeti, juniori i seniori, ali i nastavnici i treneri koji su se istakli na domaćim, evropskim i svetskim takmičenjima.
Dodeljene su i dve specijalne nagrade. Jedna u kategoriji od 1. do 4. razreda koja je pripala učiteljici iz OŠ "Boško Palkovljević Pinki" Mili Pavlović za angažovanje i doprinos školskom sportu iako po profesiji nije nastavnik... »

Odbornički dodatak na dar invalidima

Večernje novosti pre 15 dana
Predstavnici SNS u Sremskoj Mitrovici se odrekli dela primanja. Od 34 projekta koja su osmislili, 24 su namenjena okolnim selima
UKUPNO 31 predstavnik Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu Sremske Mitrovice se odrekao dela odborničke nadoknade, pa je suma od 100.000 dinara uplaćena na račun ovdašnjeg Dnevnog boravka za decu, omladinu i odrasla lica... »

Grip prisutniji nego lane

RTV pre 16 dana
RTV: Grip prisutniji nego lane
BEOGRAD, SREMSKA MITROVICA - U Srbiji je do 20. januara registrovano ukupno 59.215 obolelih od gripa, pokazuju podaci koje je danas objavio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".
Kako se navodi, to je 12 odsto više nego u istom periodu prošle godine, kada je bilo registrovano 52.318 obolelih. U saopštenju se dodaje da se registruje nizak intenzitet aktivnosti virusa gripa i lokalna geografska... »

Koja je obuća dobra za bljuzgavicu?

RTV pre 16 dana
RTV: Koja je obuća dobra za bljuzgavicu?
SREMSKA MITROVICA - Temperatura u plusu, sneg se topi... šta obuti i sačuvati suve noge, koja obuća je pravi izbor - to je dilema ovih dana.
Sve veća bljuzgavica i led na putu otežavaju kretanje pešacima i zbog toga smo pitali njih kakvu obuću preferiraju i preporučuju u ovim danima tranzicije kada se led... »

Tramp: Abe me predložio za Nobelovu nagradu za mir

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenilo

Tračara  pre 3 sata  još 1 povezana

Pens obišao nekadašnji logor Aušvic

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.