Sremska Mitrovica - vesti

Smanjeno vreme rešavanja sporova, ali sudovi i dalje pretrpani predmetima

Radio 021 pre 6 dana
Prosečno vreme trajanja sudskog postupka u osnovnim sudovima sa područja Apelacionog suda u Novom Sadu u 2017. godini iznosilo je 95 dana.
Područje Apelacionog suda u Novom Sadu obuhvata više sudove u Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Šapcu, kao i 15 osnovnih sudova koji pokrivaju više od 40 gradova i opština. Kada je reč o višim... »

Posao u inostranstvu: "Nemačka medecina" na srpski pogon

Nedeljnik pre 6 dana
Nenad Čaluković posetio je "Bürgerhospital" u Frankfurtu, najveće porodilište u pokrajini Hesen, i bolnicu u Darmštatu, kako bi proverio šta očekuje srpsko medicinsko osoblje kada ode u Nemačku
Vela Komlenić iz Sremske Mitrovice i Danijela Filipović iz Leskovca slučajno su se srele tog jutra u bolnici "Bürgerhospital" u Frankfurtu. I frau Vela i gospođa Danijela bile su uzbuđene. Jedna je odlazila u penziju, a druga je... »

Participativno budžetiranje - građani odlučuju o budžetu

RTV pre 7 dana
RTV: Participativno budžetiranje - građani odlučuju o budžetu
STARA PAZOVA - Građani Sremske Mitrovice i opštine Ruma već uveliko imaju priliku da sami izaberu u šta će se tokom godine ulagati njihov novac.
Ostale sremske opštine pripremaju se za uvođenje participativnog budžetiranja. To praktično znači da su građani Sremske Mitrovice i Rume imali priliku da odlučuju na šta će se trošiti njihov novac i time direktno učestvovali u... »

Četiri godine od najvišeg vodostaja Save kod Sremske Mitrovice

RTV pre 7 dana
RTV: Četiri godine od najvišeg vodostaja Save kod Sremske Mitrovice
SREMSKA MITROVICA - Danas se navršava četiri godine od najvišeg izmerenog vodostaja reke Save kod Sremske Mitrovice.
Te 2014. godine grad je odbranjen od poplave značajnim ulaganjem napora, kako nadležnih tako i sugrađana i velikog broja ljudi iz drugih gradova. Tim povodom je u Gradskoj kući održan sastanak Štaba za vanredne situacije Sremske... »

Koncert Nenada Ilića u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 7 dana
RTV: Koncert Nenada Ilića u Sremskoj Mitrovici
SREMSKA MITROVICA - Amfiteatar Pedagoške akademije u Sremskoj Mitrovici bio je premali da primi poštovaoce i ljubitelje muzike, koju izvodi virtuoz na harmonici, profesor Nenad Ilić.
Ovaj mladi Mitrovčanin, na svom prvom solističkom koncertu okupio je generacije različitog starosnog doba. Deca, učenici, prijatelji, kolege, bili su publika koju spaja ljubav prema narodnoj muzici. Pesmom, "A što ćemo ljubav... »

U Mitrovici se hospitalizuje 20.000 pacijenata godišnje

Dnevnik pre 8 dana
SREMSKA MITROVICA: Opšta bolnica Sremska Mitrovica je jedina zdravstvena ustanova sekundarnog tipa u Sremu.
Tokom godine u njoj se obavi preko 250.000 specijalističkih i dijagnostičkih pregleda, izvrši oko 7.000 higurških operacija i hospitalizuje blizu 20.000 pacijenata. Prošle godine Opšta bolnica dobila sertifikat o akreditaciji na... »

Strankinja koja je pretukla sudiju u petak u sudnici

Dnevnik pre 8 dana
Mađarska državljanka T. P. I. (49), koja je koja je pretukla predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marinković Ilieski, izaći će pred sudiju Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici u petak, 18. maja, saznaje „Dnevnik” nezvanično.
Ona se tereti za krivično delo ometanja pravde i ugrožavanja sigurnosti na štetu sudije Zorice Marković Ilieski, za koje je zaprećena zatvorska kazna od jedne do osam godina. Podsetimo, predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj... »

Sremska Mitrovica: U petak suđenje ženi koja je pretukla sudiju

Radio 021 pre 8 dana
Mađarska državljanka T.P.I. koja je pretukla predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marinković Ilijeski, naći će se ponovo pred sudijom, ali Draganom Barbatesković u petak, 18. maja, kada joj je zakazano suđenje.
Mađarica je u pritvoru KPZ, a kako saznaju "Novosti" iz izvora u ovoj ustanovi, na njenoj ruci više nema gipsa, jer je prilikom kontrole ulaska u KPZ otkriveno da joj ruka nije bila povređena, već da je u gipsu sakrivala novac.... »

Godišnjica poplava u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 8 dana
RTV: Godišnjica poplava u Sremskoj Mitrovici
SREMSKA MITROVICA - Sutra se u Sremskoj Mitrovici obeležava četvrta godišnjica odbrane od poplava.
Sve je te 2014. godine počelo na kanalskoj mreži, koja je bila opterećena. Situacija je sada dobra, tvrde nadležni. U kanalsku mrežu dosta se ulagalo prošlih godina, a sredstva su stizala sa raznih nivoa vlasti. Nadležni dodaju... »

Jedan detalj otkrio je narko-babu Zoru iz sremske mitrovice! Pronašli joj račun za struju, pa odmah uhapsili!

Kurir pre 8 dana
Meštane malog sremačkog sela Veliki Radinci šokirala je vest da je njihova komšinica u laboratoriji u podrumu lepe seoske kuće uzgajala marihuanu. Policija je prošle nedelje uhapsila Zoru Kok (63) i zaplenila 254 biljke marihuane, ali i 800 grama marihuane spremne za prodaju. Toj vremešnoj ženi to... »

Spisak reprezentativaca Srbije za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Beta  pre 4 sata  još 25 povezanih

Istraga o MH17: Ruska brigada oborila malezijski avion

BBC News  pre 5 sati  još 23 povezane

Tramp otkazao sastanak s Kimom

Danas  pre 58 minuta  još 20 povezanih

Miloš Vazura: Dogovorili smo se sa Olimpijakosom, Zdjelar je naš!

Sportski žurnal  pre 7 sati  još 15 povezanih

Boston na korak od finala NBA lige (VIDEO)

Beta  pre 8 sati  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.