Sremska Mitrovica - vesti

Predsednik Vučić o širenju srpskog operatera: "Stop" iz Tirane našem Telekomu (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
Predsednik Srbije danas na otvaranju novog postrojenja fabrike "Labor Srb" u Sremskoj Mitrovici. Vučić: Poslata je zastrašujuća poruka da srpski novac nije dovoljno dobar
U SRBIJI bi bilo nemoguće da političari sprečavaju ulaganje u privredu, samo zato što novac dolazi iz Albanije. A kako sam čuo od naših predstavnika, upravo to se desilo "Telekomu Srbija": dali smo najbolju ponudu za kupovinu... »

Vučić: Budućnost je u malim i srednjim preduzećima

Studio B pre 10 dana
U Sremskoj Mitrovici je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otvoreno novo postrojenje fabrike „Labor Srb“, koja se transformiše iz pilane hrastovih trupaca u proizvodni pogon gotovih drvenih proizvoda. Albanija, odbijanjem srpskog novca u postupku prodaje Telekoma Albanije, šalje pogrešnu poruku, poruku da investitori nisu dobrodošli, kaže predsednik Vučić.
FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb „Labor Srb“, srpska firma sa italijanskim učešćem širi se i spremna je da postane polazna tačka za tržište gotovih drvenih podova na Zapadnom Balkanu. Osnovana je 2015. godine na osnovu... »

Odličan start Milojevih klinaca: Mega deklasirala FMP

Mondo pre 12 dana
Ekipa Dejana Milojevića slavila protiv "pantera" 28 poena razlike.
Foto: MN Press Košarkaši Mege ostvarili su čitave prošle sezone osam pobeda. Ove jeseni su prikazanim na početku nagovestili da će značajno brže stići do tog broja "recki". Furioznom igrom u poslednjih 15 minuta utakmice, ekipa... »

Vučić najavio obnovu auto-puta od granice sa Hrvatskom: Kad ulazite u Srbiju, videćete ozbiljnu i uspešnu zemlju!

Kurir pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se radi na rekonstrukciji autoputa od granice sa Hrvatskom i da će pre kraja maja naredne godine taj deo puta biti "kao pista". Predsednik je u Sremskoj Mitrovici, gde je prisustvovao otvaranju novog pogona fabrike "Labor Srb", koja je u... »

Mirović: Uskoro nove industrijske zone u Šidu, Somboru i Horgošu

RTV pre 12 dana
RTV: Mirović: Uskoro nove industrijske zone u Šidu, Somboru i Horgošu
SREMSKA MITROVICA - Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović izjavio je danas, na otvaranju novog pogona kompanije "Labor SRB" u Sremskoj Mitrovici, da su otvaranje fabrika i novih pogona najlepše slike koje mogu da se pošalju iz Srbije.
"U Vojvodini smo u proteklih godinu dana otvorili vise od 28.000 radnih mesta. Najzaslužniji su svakako predsednik Aleksandar Vučić i njegov tim, ali I Vlada Srbije. I ove i naredne godine nastavićemo sa investicijama u... »

Italijanski investitori žele da rastu u Srbiji

RTV pre 12 dana
RTV: Italijanski investitori žele da rastu u Srbiji
SREMSKA MITROVICA - Italijanski investitori nisu samo zainteresovani da ostanu u Srbiji, već žele i da nastave da rastu, rekao je danas ambasador Italije Karlo La Kaso na otvaranju novog postrojena fabrike "Labor Srb" u Sremskoj Mitrovici.
La Kaso je rekao da danas ne prisustvuje samo uspehu jednog preduzeća već i da svedoči konstantnoj saradnji između institucija Srbije i Italije, navodeći da su odnosi između dve zemlje zasnovani na istorijskim, političkim i... »

Vučić: Širenje preduzetničkog duha je strateški cilj

N1 Info pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sremskoj Mitrovici da drvna idustrija treba da postane ozbiljan izvozni artikal Srbije i naglasio da je podsticanje preduzetništva i širenje preduzetničkog duha jedan od najvažnijih strateških ciljeva zemlje.
Vučić je na otvaranju još jednog pogona italijanske firme Labor Srb u tom gradu, kazao da 80 odsto bruto društvenog proizvoda regije Veneto proizilazi iz poslovanja malih preduzeća koja nemaju više od 15 zaposlenih. "To je ono... »

Vučić: Ovo su najlepše slike koje šaljemo iz naše zemlje

Alo pre 12 dana
Alo: Vučić: Ovo su najlepše slike koje šaljemo iz naše zemlje
Saradnja sa italijanskim investitorom se nastavlja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je novo postrojenje firme "Labor Srb" u Sremskoj Mitrovici. - Posebno bih pohvalio saradnju Republičke Vlade sa Pokrajinskom Vladom i to je dobro. Ako radimo zajedno, možemo da dovodimo nove investitore. Rekli su mi mladi iz... »

Radni doručak u predsedništvu Srbije: Vučić ugostio guvernera regije Veneto

Kurir pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je jutros na radnom doručku guvernera regije Veneto Luku Zaju, sa kojim će danas otvoriti novo postrojenje firme Labor Srb u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz predsedništva Srbije. Vučić ocenio je da je poseta delegacije Italije prilika da se italijanski... »

Vučić jutros na radnom doručku sa guvernerom italijanske regije Veneto

Alo pre 12 dana
Alo: Vučić jutros na radnom doručku sa guvernerom italijanske regije Veneto
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je jutros na radnom doručku Luku Zaju, guvernera italijanske regije Veneto, sa kojim će danas otvoriti novo postrojenje firme Labor Srb, u Sremskoj Mitrovici.
Predsednik Vučić ocenio je da je današnja poseta delegacije Italije prilika da se italijanski privrednici upoznaju sa investicionim potencijalima Srbije. Guverner Zaja je podsetio da u Srbiji posluje oko 600 italijanskih... »

©2018 Netmark d.o.o.