Sremska Mitrovica - vesti

Ubijena dvojica izbeglica!

Večernje novosti pre 12 dana
U ataru sela Dobrinci kod Rume u sredu po podne pronađena beživotna tela muškaraca sa Bliskog istoka. Sumnja se da je reč o sukobu dve grupe izbeglica. Uskaču u kamione dok vozači prave pauzu
TELA dvojice migranata pronađena su u sredu u popodnevnim satima u ataru sela Dobrinci kod Rume. Prema prvim nalazima istrage, migranti su upucani iz vatrenog oružja, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti... »

Foto požar u Zemunu lokalizovan: Četvoro povređenih, vatrogasci i dalje na terenu

Večernje novosti pre 12 dana
Veliki požar koji je izbio u ulici Cara Dušana u Zemunu u sredu jutro je lokalizovan. Požar je zahvatio magacinske i proizvodne pogone više firmi, površine oko 3.600 kvadrata
Pripadnici Sektora za vanredne situacijež u sredu jutro su oko 4 časa lokalizovali požar, koji je u utorak veče oko 22 sata u ulici Cara Dušana u beogradskoj opštini Zemun zahvatio magacinske i proizvodne pogone više firmi,... »

Sremska Mitrovica: Nastavak zamene toplovoda

RTV pre 13 dana
RTV: Sremska Mitrovica: Nastavak zamene toplovoda
SREMSKA MITROVICA - Nastavljeni su radovi na zameni mreže za distribuciju toplotne energije u Sremskoj Mitrovici koje u naselju KPD izvodi Javno preduzeće Toplifikacija. Radovi predstavljaju novi segment tog višegodišnjeg projekta. Za ovaj posao izdvojena su sredstva u visini od još oko 13 miliona dinara za oko kilometar novih cevi. Gradonačelnik Vladmir Sanader I direktor preduzeća su danas obišli radove.
Radovi u naselju KPD gde se vrši zamena toplovodne mreže, realizuju se sa ciljem povećanja energetske efikasnosti, s obzirom da je reč o zgradama za kolektivni oblik stanovanja, koje su starije dobi a zahtevaju I ulaganja samih... »

Jedan od otmičara dede Jelene Đoković slao njenim roditeljima preteće poruke

Telegraf pre 13 dana
- Skupi pare, poslaću ti dalje instrukcije za sat vremena. On je otet, nemojte zvati policiju. Spremite dva miliona evra danas do 10 sati - navodi se u jednoj od poruka.
Branislavu Matiću (38) iz Sremske Mitrovice i Draganu Jeriniću (36) iz Beograda, osumnjičenima za pljačku i pokušaj otmice Miloslava Radisavljevića (83), dede Jelene Đoković, određen je pritvor do 30 dana. Tužilaštvo ih sumnjiči... »

Pritvor za otmičare dede Jelene Đoković

Večernje novosti pre 13 dana
Sud je odredio pritvor do 30 dana Branislavu M. i Draganu J. osumnjičenima da su proteklog četvrtka tri časa posle ponoći pokušali otmicu Milosava Radisavljevića, dede Jelene Đoković
VALjEVO – Na predlog Višeg javnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana Branislavu M. (36) iz Sremske Mitrovice i Draganu J. (38) iz Beograda, osumnjičenima da su proteklog četvrtka tri... »

Otkrivene dve laboratorije za uzgoj marihuane

Danas pre 13 dana
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i policijskih uprava u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima na teritoriji Novog Sada i Krušedola i uhapsili dve osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
U pretresu stana i drugih prostorija u kojima su boravili osumnjičeni I.K. (1974) i A.K. (1993), obojica iz Novog Sada, pronađeno je 600 biljaka, oprema za uzgoj marihuane, manja količina spida i pištolj sa 30 metaka. Zbog... »

Pronađene dve laboratorije za uzgoj marihuane

Studio B pre 13 dana
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i policijskih uprava u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima na teritoriji Novog Sada i Krušedola i uhapsili dve osobe.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija u kojima su boravili osumnjičeni I.K. i A.K. pronađeno je 600 biljaka, oprema za uzgoj marihuane, manja količina spida i pištolJ sa 30 metaka, saopštio je MUP. Zbog postojanja osnova... »

Navodnjavanje Šida sa akumulacije Mohač

Dnevnik pre 13 dana
ŠID: Ministarstvo privrede dodelilo je opštini Šid 2,8 miliona dinara za realizaciju projekta Regionalni sistem snabdevanja vodom za navodnjavanje teritorije opštine Šid i grada Sremska Mitrovica sa akumulacije Mohač, u cilju jačanja poslovnih aktivnosti u poljoprivredi i ruralnog razvoja.
Ugovor o realizacii projekta potpisao je Predrag Vuković, predsednik opštine Šid. Inače, ukupna vrednost projekta je oko četiri miliona dinara. To podrazumeva izradu studije opravdanosti, idejno rešenje i idejni projekat... »

MUP otkrio dve laboratorije za uzgoj marihuane

Beta video pre 13 dana
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i policijskih uprava u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima na teritoriji Novog Sada i Krušedola i uhapsili dve osobe.... »

Za otmičare dede Jelene Đoković pritvor

Patak online pre 14 dana
VALJEVO – Na predlog Višeg javnog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenima za pljačku i pokušaj otmice Miloslava Radisavljevića (83), dede Jelene Đoković, supruge našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Pošto ih Više tužilaštvo sumnjiči da su... »

Đoković u drugom kolu Sinsinatija

Beta  pre 34 minuta  još 15 povezanih

Jedna osoba poginula u nesreći kod Srebrnog jezera

Dnevnik  pre 33 minuta  još 7 povezanih

Uništeno 23 tone švercovanog mesa iz Brazila

RTV  pre 33 minuta  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.