Sremska Mitrovica - vesti

Uhapšeni osumnjičeni zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga

Alo pre 6 dana
Alo: Uhapšeni osumnjičeni zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga
Policija uspešno sprovela akciju.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici pronašli su ručno pravljenu sušaru za marihuanu u vikend naselju pored Iriga i uhapsili Z. K. (51) iz Novog Sada. On je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja... »

Pronađena sušara za marihuanu kod Iriga

Studio B pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici pronašli su ručno pravljenu sušaru za marihuanu u vikend naselju pored Iriga i uhapsili Z. K. (51) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Policija je prilikom pretresa kamp-kućice, u kojoj se nalazila sušara, zaplenila 5,3 kg cveta marihuane, OKO 4,3 kg sirovih delova biljke indijske konoplje i 15 biljaka indijske konoplje, precizirao je MUP u novom saopštenju.... »

Završetak Regionalne deponije "Srem - Mačva"

RTV pre 7 dana
RTV: Završetak Regionalne deponije "Srem - Mačva"
SREMSKA MITROVICA - Imperativ Regionalne deponije "Srem - Mačva" jeste prvenstveno, razvijanje ekološke svesti građana. Menadžer Regionalne deponije, kaže da su građani već upoznati sa klasifikaciom otpada u svojim domaćinstvima, a postrojenje za separaciju od 4000 kvadratnih metara, privodi se kraju.
U Regionalnu deponiju u Sremskoj Mitrovici svakodnevno se deponuje 160 tona smeća iz Šapca i Mitrovice, a završetak postrojenja za separaciju je završna faza, kojom će citav proces biti zaokružen. Završetkom hale za separaciju... »

Poljoprivredni sajam u Sremskoj Mitrovici

RTV pre 8 dana
RTV: Poljoprivredni sajam u Sremskoj Mitrovici
SREMSKA MITROVICA - Najvažniji agrobiznis događaj u sremskom okrugu - poljoprivredni sajam Agrosirm biće održan 12. i 13. oktobra u Sremskoj Mitrovici.
Prijave za izlagače još traju. Ovogodišnji Agrosirm imaće dve celine. Pored one standardne poljoprivredne, gde će se predstaviti izlagači, biće i drugih... »

Gradska liga Sremska Mitrovica: Prva pobeda Noćaja

Dnevnik pre 8 dana
​​​​​​​Poletarac - Noćaj 2:3 (2:1)
LAĆARAK: Igralište Poletarca, gledalaca 50, sudija Stojanović (Sremska Mitrovica). Strelci: Popović u 39. i Kuzminac u 42. za Poletarac, a Parmaković u 10, 66. i 86. minutu za Noćaj. POLETARAC: J. Petrović 6, B. Ilić 7, Vasiljević 6, Predojević 6, Milićević 6, Durać 6,... »

Da li će platani u Sremskoj Mitrovici biti sačuvani?

RTV pre 9 dana
RTV: Da li će platani u Sremskoj Mitrovici biti sačuvani?
SREMSKA MITROVICA - Da li će 65 platana u Železničkoj ulici u Sremskoj Mitrovici, nakon njene rekonstrukcije biti sačuvani pitanje je koje Mitrovčani već mesecima postavljaju.
"Platan je rod koji obuhvata deset vrsta. Izuzetno je robusno drveće visine i do 40 metara, širine krošnje do 20. Platani su brzorastuća vrsta, guste krošnje, čiji su listovi tamno zeleni, a u jesen zlatno žuti. Veoma je... »

Epilog krvave tuče u Kragujevcu: Uhapšena trojica tinejdžera koji su nožem izboli dečaka (15)

Telegraf pre 9 dana
Povređeni dečak nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su trojicu 16-godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju. Užas u Sremskoj Mitrovici: Podvodio ćerku (26) prijateljima,... »

Manifestacija „Gljive kao hrana i lek” u Sremskoj Mitrovici

Dnevnik pre 9 dana
SREMSKA MITROVICA: Na centralnom mitrovačkom trgu održana je Međunarodna gastro manifestacija „Gljive kao hrana i lek” .
Zamisao organizatora je da se stanovništvu približi čarobno carstvo gljiva i popularišu prirodni potencijali ovog kraja u oblasti gljivarstva. Učestovali su prerađivači gljiva iz Grčke, Hrvatske i Slovenije, kao i članice... »

Inđija: Krao frižidere pored kioska i prodavnica

RTV pre 9 dana
RTV: Inđija: Krao frižidere pored kioska i prodavnica
INĐIJA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji rasvetlili su četiri teške krađe frižidera pored kioska i prodavnica, izvršenih na području Inđije u prethodnom periodu i pronašli 32-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči za ova krivična dela.
Osumnjičeni je zatečen prilikom pokušaja još jedne krađe frižidera u blizini železničke stanice u Inđiji, u putničkom automobilu na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske tablice, saopštila je Policijska uprava Sremska... »

Država prodaje Zavod za urbanizam i projektovanje Prijepolje

Sandžak haber pre 9 dana
Država je objavila poziv za učešće u postupcima prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala 12 preduzeća u vlasništvu Akcionarskog fonda. To su Vetroprom Novi Sad, Zavod za urbanizan i projektovanje Prijepolje, Infoplan Aranđelovac, Niprom Niš, Tekstilna industrija Prvi maj... »

Džamal Kašogi: Sjedinjene Države zahtevaju od Turske snimke

BBC News  pre 12 sati  još 41 povezana

Zvezda podnela tužbu u Parizu

Beta  pre 24 minuta  još 30 povezanih

Detalji masakra na krimu: Očistio kompjuter, pa krenuo u pokolj

Večernje novosti  pre 1 sat  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.