Izvor: Studio B arhiva vesti 14.12.2017

Godišnjica ubistva srpskih mladića u kafiću u Peći

Studio B 14.12.2017
Danas se navršava 19 godina od svirepog ubistva šestorice srpskih mladića u kafiću „Panda“, u Peći, na Kosovu i Metohiji. Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji tim povodom traži od Tužilaštva za organizovani… »

Transfuziomobil ponovo na Zvezdari

Studio B 14.12.2017
Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Zvezdari nastavlja se i u drugoj polovini decembra na već dobro poznatim lokacijama. Transfuziomobil Instituta za transfuziju krvi Srbije biće u petak, 15. decembra, i u četvrtak, 26. decembra, na trgu ispred GO… »

Danas deo Vračara bez vode tokom prepodneva

Studio B 14.12.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Braničevskoj ulici od Lamartinove do Hadži Melentijeve. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna… »

Vučić u Havani:Nastavljamo sa međusobnom podrškom

Studio B 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Kubu, a na međunarodnom aerodromu ga je dočekao visoki zvaničnik Rohelio Sijera.Vučić razgovarao sa predsednikom kubanskog parlamenta Estebanom Lasom Ernandesom.Vučić posetio i čuvenu fabriku… »

Unutrašnji dijalog: I sportisti danas o Kosovu i Metohiji

Studio B 14.12.2017
Na šestom skupu unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji, koji je pokrenut na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o mogućim rešenjima tog pitanja, mišljenja su danas izneli predstavnici sportskih organizacija. Ministarstvo sporta i… »

Danas ponovo uhapšen T.L, pretio i Tepićevoj i novinarima

Studio B 14.12.2017
Osumnjičeni T.L. (29), koji je prošle sedmice hapšen zbog pretnji poslanici Mariniki Tepić, pa dva dana kasnije pušten na slobodu, danas je opet uhapšen zbog sumnje da je pretio i dvojici novinara. Istovremeno sa današnjim hapšenjem, Viši sud u… »

Vučić: Odgovaraće svi za nasilje, pa i građani Hrvatske

Studio B 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odgovarati svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja tokom utakmice Partizan-Crvena zvezda, bez obzira na to da li su građani Hrvatske.Vučić: Aktiviranje Đilasa… »

Izložba nagrađenih radova na temu “Beograd moj grad”

Studio B 14.12.2017
Izložba nagrađenih radova sa dečijeg likovnog konkursa Gradskog Stambenog na temu “Beograd moj grad” predstavljena je u Starom Dvoru. Konkurs je ovo preduzeće raspisalo u novembru mesecu za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola sa… »

Analitičari o Đilasu : Želja za povratkom privilegija

Studio B 14.12.2017
Dragan Đilas ne može da ponudi ništa novo političkom životu u Srbiji i isključivi motiv za njegovo ponovno politički angažovanje jeste želja za povratak privilegija koje je imao do 2012. godine, kažu za Studio B analitičari Dragomir… »

Seoska učiteljica iz Srbije među 50 najboljih na svetu

Studio B 14.12.2017
Nastavnica Osnovne škole „Milan Rakić“ iz Mionice Željana Radojičić Lukić, autorka projekta „Čarobno selo“, jedna je od 50 finalista nagrade „Global tičer“ za 2018. godinu. Kako se navodi, reč je o jednoj od najvećih nastavničkih… »