Izvor: Studio B arhiva vesti 14.12.2017

Isplata stare devizne štednje iz SFRJ od 31. avgusta 2019.

Studio B 14.12.2017
Skupština Srbije je danas usvojila izmene i dopune Zakona o regulisanju javnog duga Srbije po osnovu neisplaćene devizne štednje građana, koji predviđa isplatu štediša sa prostora cele bivše Jugoslavije, u periodu od 31. avgusta 2019. godine do… »

Produžen rok za upis javne svojine do 2020

Studio B 14.12.2017
Rok za podnošenje zahteva za upis javne svojine produžen je za tri godine, odnosno do 2020. godine, utvrđeno je izmenama Zakona o javnoj svojini koje je danas usvojila Skupština Srbije. Prvobitno taj rok je bio do 31. decembra ove godine. Zakonom o… »

Klizalište na Tašmajdanu otvara se sutra

Studio B 14.12.2017
Beogradjani će na dan svečanog otvaranja, u petak, moći besplatno da uživaju na ledu, rekao je,gostujući na Studiju B direktor SC Tašmajdan Milan Novović. On je podsetio da je prošle godine, kada je klizalište posle 37 godina počelo sa radom… »

Vesić: Povratak Đilasa u politiku pokušaj tajkuna da ponovo preuzmu Grad

Studio B 14.12.2017
Najavljeni povratak Dragana Đilasa u politiku nije obična kandidatura, već pokušaj tajkuna da ponovo preuzmu Beograd, rekao je gradski menadžer Goran Vesić, gostujuci u Studiju B. On je milioner koji se obogatio kada je Srbija bila siromašna, a… »

Svetski mediji: Krvava derbi bitka u Beogradu

Studio B 14.12.2017
Svetski mediji u izveštajima iz Beograda sa 156. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde apostrofirali su scene navijačkog nasilja i podsetili da su problemi na tribinama redovna pojava još iz vremena raspada nekadašnje Jugoslavije. Naslovi… »

MUP:Privedeno 26, povređeno nekoliko stranaca

Studio B 14.12.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, po nalogu nadležnog tužilaštva, radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda. U tučama je povređeno više lica, među kojima… »

Izložba nagradjenih radova sa konkursa Gradskog stambenog

Studio B 14.12.2017
Izložba nagradjenih radova sa dečijeg likovnog konkursa Gradskog stambenog na temu “Beograd moj grad” predstavljena je u Starom Dvoru. Konkurs je ovo preduzeće raspisalo u novembru mesecu za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola sa… »

Ðurić: Dragan Ðilas predvodi juriš na gradsku kasu

Studio B 14.12.2017
Očigledno je da su tajkuni i bivši, isluženi, kompromitovani političari u jurišu na gradsku kasu, rekao je funkcioner Srpske napredne stranke Marko Ðurić. „Taj juriš na gradsku kasu predvodi Dragan Ðilas kao najkompromitovaniji bivši… »

„Božićno seoce” u januaru kod Hrama Svetog Save

Studio B 14.12.2017
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović istakao je, govoreći o „Beogradskoj zimi”, je da će manifestacija trajati do kraja januara, ali i da Beograđane i goste našeg grada očekuje veoma raznovrstan program na više lokacija u gradu… »

Mir, stabilnost, ekonomski rast prioriteti i u 2018.

Studio B 14.12.2017
Mir, stabilnost, održavanje fiskalne stabilnosti, ekonomski rast i saradnja sa državama regiona, Evrope i sveta su prioriteti Srbije i u narednoj godini, izjavila je danas predsednica Skupštine Maja Gojković. Govoreći na konferenciji „Ekonomist –… »