Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Teška nesreća u Beogradu, poginula devojka (24)

BK TV 18.01.2018
Tragedija! U direktnom sudaru dva automobila,"audija A3" i "opel astre" u General Ždanovoj ulici u Belom potoku, oko 2.20 časova poginula je A. R. (24), a Marko Đ. (23), koji je bio za volanom, lakše je povređen kao i muškarac iz drugog automobila… »

Ukinuto rešenje o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću

BK TV 18.01.2018
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda, kojim je Zoranu Marjanoviću produžen pritvor za još tri meseca, i time vratio predmet na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom drugostepeno veće Apelacionog suda usvojio je žalbu Marjanovićevih… »

Sahranjen Oliver Ivanović – simbol borbe za opstanak srpskog naroda na KiM

Studio B 18.01.2018
Porodica, prijatelji, građani, predstavnici državnog vrha i političkog i javnog života oprostili su se od Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ i jednog od najznačajnijih lidera Srba sa Kosova i… »

Stefanović: Srbija posvećena rešavanju ubistva Ivanovića

Studio B 18.01.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović još jednom je danas istakao zahtev Srbije međunarodnim institucijama na KiM da se naši državni organi uključe u istragu ubistva Olivera Ivanovića, ukazujući da brine ono što se čuje iz tih… »

Tuga do neba: Nataša (20) koju je pokosio automobil preminula je nakon pet dana borbe za život

Srbija danas 18.01.2018
Velika tragedija i tuga! Nesreća se dogodila u petak, oko 20 sati, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, nedaleko od "Merkatora". Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu… »

Stravična nesreća na Avali: Devojka poginula, vozaču se bore za život!

Srbija danas 18.01.2018
Čeoni sudar. Jedna devojka je poginula jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na Avali. Foto: Profimedia Do nesreće je došlo kada je automobil marke "audi" prešao u drugu traku, pa je došlo do čeonog sudara. Devojka je stradala na mestu nesreće, a… »

Otkriveno gde je vlasnik vozila iz kog je ubijen Oliver Ivanović: Saslušani prvi svedoci

Srbija danas 18.01.2018
Istraga napreduje. Takozvana Policija Kosova tvrdi da je otkrila poslednjeg vlasnika vozila za koje se veruje da je iz njega pucano na lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Zamenik komandanta Policije Kosova za sever Besim Hoti rekao je za… »

Završeno neuropsihijatrijsko veštačenje Marjanovića: Na osnovu ovog ponašanja lekar doneo konačnu procenu

Srbija danas 18.01.2018
Preti mu 40 godina robije. Zoran Marjanović (39), osumnjičen da je ubio suprugu Jelenu (33) 2. aprila na nasipu u Borči, potpuno je psihički zdrav i uračunljiv. To su konačni rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja koje je uradio doktor Branko… »

Završen postupak ćerki optuženoj za ubistvo majke u Karlovcima

Dnevnik 18.01.2018
NOVI SAD: U novosadskom Višem sudu je održano završno ročište povodom predloga Tužilaštva za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi Dušanki B. (60), okrivljenoj za prošlogodišnje ubistvo… »

Automobil iz kog je ubijen Oliver Ivanović, kupljen 2017: Zna ko je vlasnik, vozilo bilo na neočekivanoj adresi

Srbija danas 18.01.2018
Istraga napreduje. Takozvana Policija Kosova tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen Oliver Ivanović. U saopštenju za medije MUP-a lažne države Kosovao ističe se da imaju… »