Arhiva » Vesti » Pravda 21.01.2018

Rada Trajković: Vučić prekriva krivicu za ubistvo, sramno, ponižavajući Srbe s Kosova!

Srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković rekla je danas da je višesatni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu kod Gračanice "prava politička zadruga" koja je za cilj imala da "prekrije krivicu za ubistvo Olivera Ivanovića".

Pravda nedelja, 21. januar 2018.  |  Fonet

"Ja mislim da se nikada nešto toliko sramno desilo kao što je tribina iznošenja i ličnih problema Srba sa Kosova i Metohije i njihovo predstavljanje javnosti Srbije i sveta. To je ponižavanje Srba, taj sistem, tebi tri ovce, drugome deset kokošaka, ne znam šta, priče koje su zaista dno dna. Podseća na ono što već Palma radi u Jagodini, a suštinski je poput rijalitija koji se prikazuje na Pinku i Hepiju, ovo je bila prava politička "Zadruga", smatra Trajković.

Po njenoj oceni, "snimanje i to višečasovno večernje prenošenje intimnih porodičnih problema suštinski za cilj imalo da prekrije krivicu o lideru koji je nama nestao, koji je ubijen i koga nema".

"I možda za sve nas još tužnije što Oliver koji je inače predosećao da mu se sprema atentat, nije imao prilike da bude primljen od predsednika Srbije iako je to tražio dva dana pre nego što je ubijen", rekla je Trajković.

Pročitajte OVDE kakav je to snimak zatalasao Srbiju?

Izvor: Fonet


Objavljeno na sajtu pravda.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.