Izvor: N1 Info arhiva vesti 28.01.2018

Brnabić pozvana na sastanak Bilderberške grupe

N1 Info 28.01.2018
Predsednica Vlade Ana Brnabić dobila je poziv za učešće na redovnom godišnjem sastanku najuticajnijih svetskih političara i ekonomista, okupljenih u Bilderberšku grupu. Brnabić je poziv za učešće na sastanku dobila nakon njenog izlaganja na… »

Tužilaštvo Kosova: Ničeg konkretnog u istrazi o ubistvu

N1 Info 28.01.2018
Državno tužilaštvo Kosova intenzivno radi na otkrivanju izvršioca ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, ali do sada nema ničega konkretnog, izjavio je portparol Državnog tužioca Kosova Ekrem Ljutfiu. "Intenzivno radimo na… »

Odbornik SNS-a bagerom na komšijski lokal u Svilajncu

N1 Info 28.01.2018
Pod izgovorom da od komšijskog lokala ne može da pristupi svom objektu, odbornik SNS-a u Svilajncu Zoran Milošević prošle nedelje angažovao je mehanizaciju i počeo da ruši deo kafića u centru grada. Izvor: N1 Vlasnik lokala na kojem je… »

Branka Prpa: Jugoslavija je srušena državnim dekretima

N1 Info 28.01.2018
Istoričarka Branka Prpa izjavila je u Sarajevu da je Jugoslavija bila jedan od najzanimljivijih projekata u istoriji moderne Evrope i dodala da je ta država srušena sa državnog vrha. "Jugoslavija je srušena sa državnog vrha, državnim dekretima… »

Dodeljene povelje za jačanje odnosa Izraela i Srbije

N1 Info 28.01.2018
U Narodnom pozorištu u Beogradu dodeljene su povelje "Jozef Žamboki daruje građanima Beograda i Srbije" koje dodeljuju Kneset, parlament Izraela, i Ministarstvo inostranih poslova Izraela za izuzetan doprinos jačanju međudržavnih odnosa i kulturnih… »

Srpska koalicija ipak prešla cenzus u Preševu?

N1 Info 28.01.2018
Posle današnjihm ponovljenih lokalnih izbora na Biračkom mestu broj 5 u zgradi Skupštine Opštine Preševo, zbog "tehničke greške u zapisniku", Opštinska izborna komisija (OIK) još ne može da objavi ni zvaničan, ni nezvaničan rezultat, izjavio… »

Španski rukometaši na krovu Evrope!

N1 Info 28.01.2018
Rukometna reprezentacija Španije osvojila je titulu šampiona Evrope pobedom nad Švedskom rezultatom 29:23 u finalu Evropskog prvenstva u Zagrebu. Finale u zagrebačkoj „Areni“ bilo je neizvesno samo u prvom poluvremenu, kada je viđen egal. Španci… »

Tramp: Imam mnogo problema sa EU

N1 Info 28.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je da će se suprotstaviti EU zbog, kako je rekao, veoma nepoštene trgovinske politike prema SAD. Tramp zahteva strože sprovođenje trgovinskih regulativa i prošle sedmice je potpisao zakon o carinama od 30… »

Dikinson: Napster je ubio muziku, mesto im je iza rešetaka

N1 Info 28.01.2018
Brus Dikinson, pevač legendarnog hevi-metal benda Iron Maiden, izjavio je da se muzičari koji su danas na početku karijere suočavaju sa mnogo težim uslovima u odnosu na vreme kad su se Mejdeni probijali na scenu. U intervjuu za nemačke medije, Brus… »

Ninisto ponovo izabran za predsednika Finske

N1 Info 28.01.2018
Dosadašnji predsednik Finske Sauli Ninisto ponovo je izabran na tu dužnost. Ninisto je već u prvom krugu predsedničkih izbora dobio više od 60 odsto glasova, ukazuje delimičan rezultat koji je Ministarstvo pravosuđa saopštilo posle prebrojavanja… »