Izvor: N1 Info arhiva vesti 28.01.2018

Marinika Tepić gošća Novog dana

N1 Info 28.01.2018
U kom pravcu ide reforma školstva? Da li smo, kao što tvrdi resorni ministar - uhvatili korak sa razvijenim svetom kada je u pitanju obrazovanje? O ovome će u temi jutra govoriti dr Milovan Šuvakov, istraživač instituta za fiziku u Beogradu i… »

Jovanović: DSS najsvežija snaga, daću 150 odsto u kampanji

N1 Info 28.01.2018
Lider Demokratske stranke Srbija (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su Srpska napredna stranka i njen lider Aleksandar Vučić očigledno spremni da na "njihovom bezalternativnom putu ka EU plate svaki ceh koji će Brisel ispostaviti, makar ta cena… »

Antić: Rubne beogradske opštine nemaju dovoljno ovlašćenja

N1 Info 28.01.2018
Kandidat za gradonačelnika koalicije "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija" Aleksandar Antić ocenio je da rubne beogradske opštine nemaju dovoljno ovlašćenja i da moraju dobiti veća, naročito… »

Radojičić: Želimo zdraviji i lepši Beograd

N1 Info 28.01.2018
Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" dana su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima. Izvor: Agencije Prvi na toj izbornoj listi Zoran Radojičić rekao je da je cilj da građani žive u zdravijem i lepšem… »

Kome idu glasovi za liste koje ostanu ispod cenzusa?

N1 Info 28.01.2018
I na predstojećim beogradskim izborima očekuje se učešće više od 20 izbornih lista, kao i 2014, kada je ispod cenzusa ostalo čak njih 19. To otvara dilemu da li je glas za listu koja ostane ispod cenzusa zapravo bačen glas, odnosno da li se ti… »

Vučić: Turski investitor u septembru stiže u Kraljevo

N1 Info 28.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Istanbulu s vlasnikom tekstilne kompanije "Taj grupe" Mesudom Toprakom, koja će u Kraljevu, kako je dogovoreno, investirati 35 miliona evra u fabriku sa 2.500 radnih mesta. "Do kraja septembra… »

Pomoć čeka 180 poplavljenih domaćinstava, a novca za to ima

N1 Info 28.01.2018
Jedan broj poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji i nepune četiri godine posle katastrofalnih poplava, još čeka na isplatu novčane pomoći za štetu nanetu na zemljištu. Odgovori koje najčešće dobijaju je da nema novca u budžetu. Izvor: N1… »

Neizvesna sudbina Sava centra, od dugova do rekonstrukcije

N1 Info 28.01.2018
Nastavlja se potraga za kompanijom koja bi konačno stavila na noge beogradski "Sava centar" kojem je potrebna kompletna rekonstrukcija, ali koji je na listi najvećih dužnika u zemlji. Izvor: N1 Iako su na prethodnom javnom pozivu za taj posao bili… »

Američka kompanija strah od katastrofa pretvorila u biznis

N1 Info 28.01.2018
Uverena da se bliži neka velika katastrofa, kompanija iz Južne Dakote počela je izradu bunkera u koje, kažu, može udobno da se smesti cela porodica, uz garanciju da to sklonište može da izdrži svaku prirodnu ili nuklearnu katastrofu. Neobičnu… »

Proglašene liste DSS, Zelene stranke Srbije i Zavetnika

N1 Info 28.01.2018
Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila još tri izborne liste za izbor odbornika Skupštine grada Beograda, saopštio je Beoinfo. Proglašene su izborna lista broj 8, pod nazivom "Dr Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije"; izborna… »