Arhiva » Vesti » Blic 14.02.2018

Ništa od zajedničkog izlaska iz rijalitija: Sloba doneo šokantnu odluku zbog onoga što je produkcija "Zadruge" uradila

Nesvakidašnja situacija dogodiće se u "Zadruzi" na Dan zaljubljenih, jer će tada šest ljubavnih parova izaći iz rijalitija da bi gostovali u emisiji "Amidži šou".

Blic sreda, 14. februar 2018.  |  V.M.

Naime, u pismu zadrugarima je svima saopštio da će povodom Dana zaljubljenih grupa zadrugara koji su u ljubavnim vezama biti gosti u emisiji kod Ognjena Amidžića. Među ljubavnim parovima, kako je produkcija odlučila, biće Anđelo i Teodora, Sara i Vojke, Nadežda i Bane, Marija Ana i Filip.

Pometnja je nastala kada su upitali Slobu da li će ići sa svojom zakonitom suprugom Kijom ili ljubavnicom Lunom.

- Neću ni da idem! Mislim da je svima jasno, ako je neko učinio sve za ljubav ovde da bi bio sa Lunom, to sam ja. Zamolio bih produkciju da kad god bude biranje parova, da me stave sa Lunom - rekao je vidno iznerviran Sloba, a onda je dodala Kija:

- Sve ovo što se potencira ovde je da bi se ja pravila budalom, a ne Sloba. Ja ne smatram da smo mi u emotivnoj vezi iako smo zvanično u braku. Imam ljubavnog partnera napolju i to je to - kazala je Kija, a onda se Luna uključila:

- Ja sam se pre svega iznervirala zbog Slobine reakcije. Ja razumem da je ona njegova žena, ali iznerviralo me je to što je rekao da ne želi da ide - zaključila je Luna, a Radanović je ponavljao da sada od toga nema ništa.

Danas se u "Zadruzi" dogodio još jedan skandal, kada je Mina bila intimna sa Đeksonom ispod tuša, a više o tome pogledajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.