Arhiva » Vesti » Dnevnik 14.02.2018

B. Topola: Oprema za fiskulturnu salu donirana Gimnaziji

BAČKA TOPOLA: Sala za fizičko Gimnazije i Ekonomske škole „Dositej Obradović” u Bačkoj Topoli biće opremljena zahvaljujući donaciji kompanija „Best Sid Prodjucer“ i „Skom” vlasnika Vladimira Vrbaškog. Ove kompanije su za dve godine donirale više od 10 miliona dinara raznim ustanovama.

Dnevnik sreda, 14. februar 2018.  |  Dnevnik.rs

Direktor škole Veselin Martinović kaže da su dobili sredstva za opremu za časove fizičkog vaspitanja i da ovo nije prva donacija koju su dobili od ovih firmi. Lane je u pitanju bila i novčana donacija.

" Sredstva ćemo potrošiti za opremanje sale za fizičko, a pozvao bih sve kompanije da se uključe u ovu akciju kako bi deci u školama obezbedili bolje uslove", kaže Martinović.

Više od 10 miliona dinara dodeljeno je obrazovnim, sportskim, kulturnim, zdravstvenim i crkvenim ustanovama, a takav trend dve kompanije nameravaju da nastave i ove godine. Rukovodilac marketinga kompanije „Best Seed Producer“ Ljiljana Milošević kaže da smatraju da je odgovorno poslovanje upravo poboljšanje života najugroženijih socijalnih kategorija, ali i šire lokalne zajednice.

"Trudimo se da pomognemo brojnim ustanovama kako bi realizovali projekte koji bi doprineli njihovom boljem i lakšem poslovanju, kao i uslovima rada. Odgovornost prema društvu je jedan od važnih zadataka naše kompanije", ističe Milošević.

M. Stakić


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Bačka Topola Bačka

©2019 Netmark d.o.o.