Arhiva » Vesti » Srbija danas 20.02.2018

Brutalno iživljavanje intervente policije nad mladićima u Podgorici (uznemirujući video)

Prebijanje nastavljeno u "marici"

Srbija danas utorak, 20. februar 2018.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kome se vidi kako pripadnici interventne jedinice policije prebijaju trojicu mladića u centru Podgorice.

Na snimku se vidi kako nekoliko uniformisanih policajaca prilaze grupi mladića koja stoji ispred zatvorenog lokala i momentalno počinje da ih brutalno bije. Mladići su bili sa devojkama.

Građani su Savetu za građansku kontrolu rada policije dostavili snimak na kojem se vidi kako policijski službenici postupaju prema dvojici mladića.

- Savet je dodatno zatražio da nas direktor Uprave policije informiše da li je tražena i pružena medicinska pomoć ovim mladićima koji su iste noći i zadržani u prostorijama za boravak zadržanih osoba u Centru bezbednosti Podgorica. Dvojicu mladića su navodno tukli i u policijskoj "marici" prilikom prevoza u CB Podgorica - naveo je predsednik Saveta za građansku kontrolu policije Saša Zeković.

Iz podgoričke policije je saopšteno da će preduzeti sve mere povodom ovog slučaja.

Direktor policije Slavko Stojanović osudio je, kako je rekao, neprimereno ponašanje policijaca, navodeći da je hitno naredio smenu vođe podgoričke interventne jedinice zbog objektivne odgovornosti.


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.