Izvor: Dnevnik arhiva vesti 16.03.2018

Nele Karajlić kreće na turneju po SAD i Kanadi

Dnevnik 16.03.2018
BEOGRAD: Legendarni rok muzičar dr Nele Karajlić višegodišnje odsustvo sa muzičke scene zvanično prekida predstojećom turnejom po Kanadi i SAD, kao i spotom kojim je spontano zabeležena energična izvedba starog hita Zabranjenog pušenja "Hadžija… »

Tri meseca pritvora proizvođačima marihuane iz Inđije

Dnevnik 16.03.2018
BEOGRAD: Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca šestorici pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je u laboratoriji u Inđiji uzgajala marihuanu. Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak… »

Zbog havarije kompanija „Delfi“ bez vode

Dnevnik 16.03.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti firma "Delfi". Cisterna sa pijaćom vodom biće postavljena u krugu firme. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena.… »

Od utorka počinje očitavanje vodomera za mart

Dnevnik 16.03.2018
Radnici JKP „Novosadska toplana“ očitavaće stanje na merilima toplote i vodomerima za toplu potrošnu vodu za mart, i to od utorka, 20. marta. Iz Toplane apeluju na potrošače, posebno stanare u individualnim stambenim zgradama, da omoguće pristup… »

Međunarodna premijera filma Ederlezi rajzing u Briselu

Dnevnik 16.03.2018
BEOGRAD: Srpski film “Ederlezi rajzing”, reditelja Lazara Bodrože, imaće međunarodnu premijeru 11. aprila na 37. Međunarodnom festivalu u Briselu, najavio je danas Filmski centar Srbije. Bodrožin debi, u kome glavne uloge igraju slovenački… »

Mirović: Plavi voz sjajna ideja za promociju turizma

Dnevnik 16.03.2018
BEOGRAD/SREMSKI KARLOVCI: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je večeras da je Plavi voz odlična ideja za promociju turizma u našoj zemlji. "Ovo je sjajna ideja Kolor pres grupe i ljudi koji se iz magazina "Hello! Travel: Vojvodina" bave… »

KLS: Metalac pretvrd Novosađanima

Dnevnik 16.03.2018
VALjEVO: Košarkaši Vojvodine, mada su u poslednjoj deonici bili blizu preokreta, nisu uspeli da slave u Valjevu, pre svega zbog velikog broja grešaka, izgubljenih lopti i slabijeg procenta šuta za dva poena. Za utehu Novosađanima je činjenica da su… »

Mlada na dan venčanja „zaradila“ lisice

Dnevnik 16.03.2018
Kao i svaka mlada, i nevesta iz Amerike pamtiće dan svog venčanja ceo život, ali ne kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Tokom odrastanja, mnoge devojčice maštaju o princu na belom konju, o venčanju, o tome kakvu će venčanicu nositi i sl… »

Meštani Taraša postavili nove platforme za gnezda roda

Dnevnik 16.03.2018
TARAŠ: Meštani Taraša i učenici seoske osnovne škole priredili su u ovom selu, koje je proglašeno za Evropsko selo roda, doček rodama, što tradicionalno čine godinama unazad. Pored Prvoja, koji je prvi sleteo u Taraš, proslavi su prisustvovala… »

Potraga za Barbarom Vitez i preko sajta

Dnevnik 16.03.2018
Navršilo se 16 meseci od nestanka devojčice Barbare Vitez iz Sente. Njeni roditelji i dalje ne veruju da se ona utopila u Tisi, već su uverenja da je oteta. Porodica Vitez je, u potrazi za ćerkom, pre nedelju dana otvorila i sajt barbaravitez.com koji… »