Izvor: BK TV arhiva vesti 06.06.2018

Počeo nadzor nad komarcima, nije otkriven nijedan zaražen

BK TV 06.06.2018
Na teritoriji Beograda nisu registrovani zaraženi komarci groznicom Zapadnog Nila koji virus mogu da prenesu na čoveka. Zavod za biocide još u aprilu počeo je nadzor nad komarcima u Beogradu, a na teritoriji cele Srbije počinju ovog meseca. Branislav… »

Rolan Garos potvrdio: Đoković na prekretnici, prepreke na terenu i van njega

BK TV 06.06.2018
Srbin ostavio dvojake utiske na prestižnom turniru Veoma emotivno je Novak Đoković doživeo eliminaciju u četvrtfinalu Rolan Garosa. Najbolji dokaz sigurno je konferencija za medije na kojoj je srpski teniser šturo i utučeno odgovarao na pitanja… »

Njegov primer budi nadu: Sa tri fakultetske diplome nazad u svoje selo

BK TV 06.06.2018
Ovo je recept za ozdravljenje! Još kad je 2009. godine otišao da studira na najstarijem moskovskom Državnom univerzitetu imena Mihaila V. Lomonosova, Branislav Jovanović (27) je znao da će se vratiti u svoj rodni Laćarak, varošicu kraj Sremske… »

Na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju tri sata

BK TV 06.06.2018
Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na GP Horgoš i Kelebija su oko tri sata, saopštio je AMS S. Na GP Batrovci zadržavanje je oko sat. Prema podacima Uprave granične plicije RS, na putničkim terminalima zadržavanja su do… »

Nezapamćen grad na Kipru! Sve se zabelelo, kao da je zima! (video)

BK TV 06.06.2018
Društvenim mrežama kruže snimci ove neuobičajene pojave! Olujno nevreme pogodilo je u ponedeljak planinski lanac Trodos na Kipru. Za samo nekoliko minuta grad veličine oraha prekrio je put, a kako prenose tamošnji mediji, grad je napadao u visini od… »

Putin je ozbiljnog lica ušao u salu, a onda se pojavila ona i izmamila mu osmeh (video)

BK TV 06.06.2018
Sa sedam godina napisala je svoju prvu operu. Pijanistkinja Alma Dojčer koja ima samo 13 godina očarala je ruskog predsednika Vladimira Putina nastupom priređenim u čast nejgove posete Austriji. Austrijski domaćini predstavili su Putinu Dojčer, koja… »

Horor u Kruševcu: Izrešetan muškarac usred bela dana! (video)

BK TV 06.06.2018
Uviđaj je u toku, a policija intenzivno traga za počiniocima. Nešto posle deset časova ispred starog hotela "Golf" u kruševačkom naselju Prnjavor, dogodilo se ubistvo. Novi incident na Kosmetu: Albanci vređali srpsku decu, pa šipkama polupali… »

Priština optužuje: Srbija prebira po trešnjama; Beograd: Neće Albanci manipulatori da nam podmeću crvljive trešnje!

BK TV 06.06.2018
Šef prištinskog tima u tehničkom dijalogu sa Beogradom, Avni Arifi, nastavlja da polemiše sa zvaničnicima vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju. On je ocenio da Srbija treba da pokaže "visoku ozbiljnost, i da sprovede sporazume potpisane u… »

Uznemirujuća scena u Beogradu! Deca snimaju, tinejdžerka se iživljava nad drugaricom! (VIDEO)

BK TV 06.06.2018
Jedna tinejdžerka iz Beograda surovo se iživljavala na drugoj devojčici, kada joj je udarila nekoliko šamara, čupala je za kosu i histerično joj pretila. Ovu uznemirujuću scenu vršnjačkog nasilja snimala su deca koja su bila prisutna, pa su se… »

Zabrana prilaska: Otac koji koji je pucao zbog zlostavljanog deteta brani se sa slobode

BK TV 06.06.2018
Fudbalskom menadžeru iz Beograda Z. G. (49) koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru K. J. (40) i S. J. (43), nije određen pritvor nakon što je Viši sud u Beogradu odbio je danas ovaj predlog tužilaštva. Z. G. je na par pucao nakon što je… »