Izvor: BK TV arhiva vesti 06.06.2018

Đurić: Odbijanje Prištine opasno i neodgovorno

BK TV 06.06.2018
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić kaže za Tanjug da je odbijanje dijaloga od strane Prištine opasno i neodgovorno baš kao i negiranje preuzetih obaveza i obmanjivanje javnosti o njihovoj sadržini. "Glavni pregovarač Prištine… »

Malinari prekinuli blokadu puta, slede razgovori sa nadležnima

BK TV 06.06.2018
Prijepoljski malinari, koji su od subote 2. juna kod Prijepolje držali pod blokadom saobraćaj ka Crnoj Gori nezadovoljni otkupnim cenama, prekinuli su blokadu sinoć oko 23 sata. Do preokreta je došlo posle razgovora sa Krstom Janjuševićem, narodnim… »

U sredu promenljivo oblačno, toplo i nestabilno

BK TV 06.06.2018
Na snazi meteoalarm. U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, pre podne u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su mogući obilniji pljuskovi i pojava… »

Dogodilo se na današnji dan, 6. jun

BK TV 06.06.2018
Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije činjenice i događaje koji su obeležili današnji dan. ROĐEN ALEKSANDAR SERGEJEVIČ PUŠKIN Na današnji dan 1799. godine rođen je ruski pisac Aleksandar Sergejevič Puškin, začetnik ruskog… »

Bend irieFM objavio spot za najnoviji singl i - spektakularan je! (foto+video)

BK TV 06.06.2018
Svaka čast! Beogradski bend irieFM, nastavlja sa građenjem iskonskog, novog pop zvuka na tržištu na kojem je uvažavanje prave umetnosti već godinama u krizi. Oni nude publici jednostavan izbor. Sadržaj. Nešto što okupira, ispunjava kroz… »

AMSS: Bez ovog papira, ne krećite na put u ove zemlje!

BK TV 06.06.2018
Podsećanje! Građane koji putuju u inostranstvo, Auto moto savez Srbije podseća da je Zeleni karton obavezan za putovanje u Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Rusiju, Belorusiju, Ukrajinu, Moldaviju, Albaniju, Tursku, Izrael, Iran, Maroko i Tunis, dok za… »

Vanredno sletanje na beogradski aerodrom zbog naprslog stakla na pilotskoj kabini!

BK TV 06.06.2018
Avion koji je saobraćao na liniji Antalija - Štutgart prinudno i bezbedno je sleteo na Aerodrom Nikola Tesla zbog naprslog stakla na pilotskoj kabini. To se dogodilo sinoć u 23.18 sati, a radi se o letu kompanije Condor Airlines sa 177 putnika i 7… »